Şimdi Ara

MSI GE70 0ND-413XTR İncelemesi ve Ayrıntılı Bilgiler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
8
Favori
20.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beerkovich

quote:

Orijinalden alıntı: KeremT

quote:

YÜKSEK AYARLARDA TEST EDENLER VARMI ???? FAR CRY 3 BF 3 CRYSİS 3 VS ... Bide GTA 4 :D
    bence crysis 3 ultrada zor ama bi iki tanesinden kısarsan yeter

BF 3 ultra da oynuyorum, hiç takılma yok.

peki crysis ve far cry 3 :D:D

crysis 3 ü ultrada rahat oynatabilen bir laptop yok zaten olsa bile fiyatları ne kadar uçuk olur allah bilir bide türkiye de ise Farcry 3 de high da oynasan cok akıcı olur ama sen her oyunu ultrada oynamak istiyorum dersen paraya kıyman gerekli .

• Crysis3 720P-yüksek ayarlarda ancak oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graphist

Crysis3 720P-yüksek ayarlarda ancak oynuyorum.

Ben de kurucam bugün oyunu stabil olarak çalışması için hangi ayarları öneriyorsun? AA'yı falan kapalıda mı tuttun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeremT

quote:

Orijinalden alıntı: Graphist

Crysis3 720P-yüksek ayarlarda ancak oynuyorum.

Ben de kurucam bugün oyunu stabil olarak çalışması için hangi ayarları öneriyorsun? AA'yı falan kapalıda mı tuttun?

Dediğim gibi ben çözünürlüğü düşürüp yüksek ayarda oynamayı tercih ediyorum, AA kapalı ile 2x arasında 1 fps bile oynamadığından 2x'e alıyorum. Doku/nesne çözünürlüğü/kalitesi gibi bir seçenek olacak, o da fps'yi fazla etkilemediğinden yüksekte kalmasını tavsiye ederim.

Çözünürlüğü düşürmek istemem 1080P olsun dersen medium ayar ancak stabil şekilde oynatır.

Bu arada ilk bölümün bir kısmı haricinde oynamadım oyunu, diğer bölümlerdeki atmosfere göre fps artabilir, bu durumda ayarlar bir kademe yükseltilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphist -- 4 Nisan 2013; 15:55:45 >

• ge 60 ve 70 in 128 gb lik ssd olanları 20 güne Türkiye' ye giriş yapması bekliyor diyor

sadecenotebook.com.

bilgilerinize
  • Sizin makinelerdeki bios sürümü nedir ?
  • ge 70 gtx 660 ve 128 gb ssd lilerin fiyatı tahmini kaç olur ?????????
  • quote:

ge 70 gtx 660 ve 128 gb ssd lilerin fiyatı tahmini kaç olur ?????????

+200 tl koy iste :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: machonur

ge 60 ve 70 in 128 gb lik ssd olanları 20 güne Türkiye' ye giriş yapması bekliyor diyor

sadecenotebook.com.

bilgilerinize

Hocam ssd 0nd-413xtr modelinde gelecek degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRnToKiLL

quote:

ge 60 ve 70 in 128 gb lik ssd olanları 20 güne Türkiye' ye giriş yapması bekliyor diyor

sadecenotebook.com.

bilgilerinize

Bende onu bekliyorum almak için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Time

quote:

quote:

sadecenotebook.com.

bilgilerinize

Hocam sana biter demistim baya oncedn :)

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Orijinalden alıntı: In Time

quote:

quote:

sadecenotebook.com.

bilgilerinize

Hocam sana biter demistim baya oncedn :)

SSD'li model... Daha çıkmadı ki bitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrgungor

İyi günler Arkadaşlar;

Bu konuda MSI'ın başlığımızda yazmış olduğumuz modelinin incelemesi yer alacaktır. Stoklara daha yeni girmiş olup 3 Mart da bilgisayarıhttps://www.hizlial.com sitesinden satın aldım.

Bu günlerde elimizde olacak ve bilgisayara dahil bütün merak ettikleriniz bu konuda yer alacaktır.

İlk olarak formda konuşulan eksik bilgileri tamamlayalım.

1. Bilgisayarın Ram olarak hızı 1333 MHz yazılı bazı yerlerde bu özellik 1600 MHz olarak bilinmesi gerekli. Zaten bu özellikteki bir bilgisayar için diğeri mantıksız olurdu.

2. Ekran kartı olarak ise 2 GB mı diye tereddüt ediliyor. Bu kapasite 2 GB gelirse bu da saçma olur zaten bu özellikte bilgisayarı var buda kesin bilgiler doğrultusunda Nvidia GeForce GTX660M / GDDR5 4GB ekran kartını taşımaktadır.

3. Bazı sitelerde disk hızını 5400 rpm olarak yazılmıştır. Bu özellik de 7200 rpm olarak bilgiler dahilindedir.

4. Bilgisayar FreeDos olarak gelmektedir.

5. Kesin olarak MSI'ın diğer bilgisayarlarında olduğu gibi bir adet Sırt Çantası ve Gaming Mause hediyesi gelmektedir.

En kısa zamanda video olarak kutu içeriği ve performans incelemeleri sizinle paylaşacağım.

Son olarak da merak ettiğiniz bütün sorularınızı en ince detayına kadar cevaplayacağım buradan.

Şimdiden alanlara hayırlı olsun alacak olup da kararsız kalanlarada şiddetle tavsiye ederim.

MSI GE 70 OND 413XTR

2. Ekran kartı olarak ise 2 GB mı diye tereddüt ediliyor. Bu kapasite 2 GB gelirse bu da saçma olur zaten bu özellikte bilgisayarı var buda kesin bilgiler doğrultusunda Nvidia GeForce GTX660M / GDDR5 4GB ekran kartını taşımaktadır.

2 gb 4 gb değil

• ssd li model gelsin ilk alanlardan biri olcam ama kuzenim notbokunu yollamazsa yollarsa kasa toplanır !!!
  • quote:

ssd li model gelsin ilk alanlardan biri olcam ama kuzenim notbokunu yollamazsa yollarsa kasa toplanır !!!

daha çok beklersin onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonxxxx

quote:

ssd li model gelsin ilk alanlardan biri olcam ama kuzenim notbokunu yollamazsa yollarsa kasa toplanır !!!

daha çok beklersin onu

niye ne zaman gelcekki :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dragonxxxx

quote:

daha çok beklersin onu

niye ne zaman gelcekki :D

seneye belki gelir

• sanmam erken gelir en azından içimi ferah tutim
  • quote:

sanmam erken gelir en azından içimi ferah tutim

bekle bekle
  • Ssd li modellerden ses yok arkadaşlar. Ama bu efsane ürün gelmiş Hızlıal da ürün Ön Sipariş ten kalkmış stoklarda yazıyor ve sınırlı adet yazmışlar.

http://www.hizlial.com/u30.001.1473.0162/msi-ge70-0nd-413xtr-i7-3630qm-24ghz-8gb-750gb-2gb-gtx660m-173-freed
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.