Şimdi Ara

MSI GE70 0ND-413XTR İncelemesi ve Ayrıntılı Bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
343
Cevap
8
Favori
20.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konuda MSI'ın başlığımızda yazmış olduğumuz modelinin incelemesi yer alacaktır. Stoklara daha yeni girmiş olup 3 Mart da bilgisayarıhttps://www.hizlial.com sitesinden satın aldım.

Bu günlerde elimizde olacak ve bilgisayara dahil bütün merak ettikleriniz bu konuda yer alacaktır.

İlk olarak formda konuşulan eksik bilgileri tamamlayalım.

1. Bilgisayarın Ram olarak hızı 1333 MHz yazılı bazı yerlerde bu özellik 1600 MHz olarak bilinmesi gerekli. Zaten bu özellikteki bir bilgisayar için diğeri mantıksız olurdu.

2. Ekran kartı olarak ise 2 GB mı diye tereddüt ediliyor. Bu kapasite 2 GB gelirse bu da saçma olur zaten bu özellikte bilgisayarı var buda kesin bilgiler doğrultusunda Nvidia GeForce GTX660M / GDDR5 4GB ekran kartını taşımaktadır.

3. Bazı sitelerde disk hızını 5400 rpm olarak yazılmıştır. Bu özellik de 7200 rpm olarak bilgiler dahilindedir.

4. Bilgisayar FreeDos olarak gelmektedir.

5. Kesin olarak MSI'ın diğer bilgisayarlarında olduğu gibi bir adet Sırt Çantası ve Gaming Mause hediyesi gelmektedir.

En kısa zamanda video olarak kutu içeriği ve performans incelemeleri sizinle paylaşacağım.

Son olarak da merak ettiğiniz bütün sorularınızı en ince detayına kadar cevaplayacağım buradan.

Şimdiden alanlara hayırlı olsun alacak olup da kararsız kalanlarada şiddetle tavsiye ederim.

MSI GE 70 OND 413XTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrgungor -- 16 Mart 2013; 2:03:04 >

• öncelikle güle güle kullanman dileğiyle bende 7 mart ta ön sipariş verdim heyecanla bekliyorum ben de böyle bir konu açacaktım internette bu modelle ilgili yanlış bilgiler var yardımım olursa bende bu konuya zamanın olursa katkıda bulunabilirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1905

öncelikle güle güle kullanman dileğiyle bende 7 mart ta ön sipariş verdim heyecanla bekliyorum ben de böyle bir konu açacaktım internette bu modelle ilgili yanlış bilgiler var yardımım olursa bende bu konuya zamanın olursa katkıda bulunabilirim ...
    Her zaman tabiki bilgilerinizi lütfen paylaşın çünkü çok farklı bilgiler ortaya çıkıyor yanlış bir yönlendirme olmasın herkes almak istediği bilgisayarı dosdoğru tanısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrgungor

Her zaman tabiki bilgilerinizi lütfen paylaşın çünkü çok farklı bilgiler ortaya çıkıyor yanlış bir yönlendirme olmasın herkes almak istediği bilgisayarı dosdoğru tanısın.

Alıntıları Göster
    yarın elimizde inşallah bu canavar. Freedos'a sistem kurmaya yardımcı olabilecek olursa ayriyetten çok mutlu olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Diyez

yarın elimizde inşallah bu canavar. Freedos'a sistem kurmaya yardımcı olabilecek olursa ayriyetten çok mutlu olurum

Alıntıları Göster
    Bende sipariş verdim az önce bu canavarı, heycanla bekliyorum. Umarım Ge60'taki sorunlar düzeltilmiş bir şekilde gelir ve "Keşke" dedirtmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Diyez

Alıntıları Göster
    şu an laptopa baktım hızlıal.com da . stok temin edilememektedir diyor.

alıdığın laptop bu galiba .http://www.hizlial.com/u30.001.1473.0162/msi-ge70-0nd-413xtr-i7-3630qm-24ghz-8gb-750gb-4gb-gtx660m-173-freedos-notebook

laptopu nasıl aldın ? nasıl temin ettin? benim bildiğim kadarı ile bu laptoplar türkiye ye 15 martta gelicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisce67

alıdığın laptop bu galiba .http://www.hizlial.com/u30.001.1473.0162/msi-ge70-0nd-413xtr-i7-3630qm-24ghz-8gb-750gb-4gb-gtx660m-173-freedos-notebook

laptopu nasıl aldın ? nasıl temin ettin? benim bildiğim kadarı ile bu laptoplar türkiye ye 15 martta gelicek.

Alıntıları Göster
    Bizler daha önceden ön sipariş halinde iken aldık.

Freedos sistemine kurulum ise eğer format atmayı biliyorsan çok kolay bir şekilde yapabilirsin.

Bir hafta önce GE60 412 XTR modeline kurulum yaptım oda Freedos sistemi normal bir formatlama işlemi gibi yürütüyorsunuz. İnşallah elimize geçtiğinde formatlama işlemlerini dahi anlatmaya çalışacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrgungor

Bizler daha önceden ön sipariş halinde iken aldık.

Freedos sistemine kurulum ise eğer format atmayı biliyorsan çok kolay bir şekilde yapabilirsin.

Bir hafta önce GE60 412 XTR modeline kurulum yaptım oda Freedos sistemi normal bir formatlama işlemi gibi yürütüyorsunuz. İnşallah elimize geçtiğinde formatlama işlemlerini dahi anlatmaya çalışacağım.

Alıntıları Göster
    öncelikle hepinize hayırlı olsun uzun yıllarda kullanın inş. hayrını gorun.. hocam hızlıal çanta veriyorda mouse vermiyo diyolardı acaba ne kadar dogru bu haber .iyi gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

öncelikle hepinize hayırlı olsun uzun yıllarda kullanın inş. hayrını gorun.. hocam hızlıal çanta veriyorda mouse vermiyo diyolardı acaba ne kadar dogru bu haber .iyi gunler

Alıntıları Göster
    Ya o değilde inşAllah titreşim sorunu olmaz. Geçen Vatan Computer'daki msi Ge60'ı inceledimde çok fena bir titreşim vardı. Tamam HDD 7200 RPM de bu kadarda olmaz yani. Sadece havaya kaldırınca düzeliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikasapoglu97

Ya o değilde inşAllah titreşim sorunu olmaz. Geçen Vatan Computer'daki msi Ge60'ı inceledimde çok fena bir titreşim vardı. Tamam HDD 7200 RPM de bu kadarda olmaz yani. Sadece havaya kaldırınca düzeliyordu.

Alıntıları Göster
    laptopu ön siparşe göre mi getiriyorlar yoksa ilerde stoklara gelicek mi?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bende inş okulun bitimine kalmaz elimde olur laptop
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisce67

Dostum laptop yarın pcdepo da stoklara giriyor bi bak istersen.

http://www.pcdepo.com/msi-ge70-0nd-413xtr-notebook-urun9444.html

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Hizlial.com stoklarına aldığı zaman ilk önce önsiparişlere gönderecek dahili olarak stoklarında kalmayacağını biliyorum.

İkincisi olarak disk dönüş hızını hissedebilirsiniz sebebi ise masaya koyduğunuzda alttaki kavuçuklar haricinde kasanında yükseltme amacında bir çıkıntısı var oda kavuçuklardan az biraz uzun çok az ama sanki tam oturmuyormuş gibi ondan dolayı hissediyorsunuz olabilir. Ekte koydum resmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

mouse ilgili bir sıkıntı olacağını sanmam hatta hızlıal.com da ilk satışa çıktığında gaming mouse vardı ama çanta yoktu ben de bir mesaj attım bunu siz değil msi belirler diye ve çanta yoksa almam dedim hemen teşekkür edip çanta eklediler sonrasında da sağ olsunlar para puan verip ( 45TL ) gibi bir indirim yaptılar resim ekledim inş. sorun çıkmazsa laptop özelliklerinde gaming mouse + gaming sırt çantası veriyor diye yazıyor ( resim 7 gün evvelindir )

http://img69.imageshack.us/img69/1082/msige700nd413xtrzellik.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1905 -- 15 Mart 2013; 12:36:13 >

• Arkadaşlar bende bu laptobu yarin ebrar bilgisayardan elden almayi dusunuyorum..benim ilk kullanım amacım cizim programları.oyun sonra geliyo benim icin.sizce bu laptop 3 4 yıl işimi görür mü?
  • Evet,cok rahat yaparsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Evet,cok rahat yaparsin
    arkadaşın dediği gibi işini çok rahat görür bende inşaat sektöründeyim 3d max, autocad ve photoshop kullanıyorum bunlar için çok yeterli bir bilgisayar zaten bu tarz programlar için işlemcin iyi olmalı sonra ekran kartı tabi quadro değilse =)))
  • Simdi siparis ettim ebrar bilgisayardan.umarim keske demeyiz arkadaslar bu da bizim konumuz olsun ge70 ayri bi sekilde olsun.burdan paylasalim bilgilerimizi.

edit : Kullandığım bilgisayar kaynaklı siparişte bi sıkıntı çıkmış. Siparişimi daha şimdi tekrar yapabildim.Umarım yarın elimde olur bilgisayar.Hepimize Hayırlı olsun tekrar arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furqann -- 15 Mart 2013; 10:06:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furqann

Simdi siparis ettim ebrar bilgisayardan.umarim keske demeyiz arkadaslar bu da bizim konumuz olsun ge70 ayri bi sekilde olsun.burdan paylasalim bilgilerimizi.

Hayirli olsun hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Orijinalden alıntı: Furqann

Simdi siparis ettim ebrar bilgisayardan.umarim keske demeyiz arkadaslar bu da bizim konumuz olsun ge70 ayri bi sekilde olsun.burdan paylasalim bilgilerimizi.

Hayirli olsun hocam :)

Eyvallah kanka :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.