Şimdi Ara

MSI GE70 0ND-413XTR İncelemesi ve Ayrıntılı Bilgiler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
8
Favori
20.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ürün elime geçti iş yoğunluğum sebebiyle pek inceleyemedim sizin için bir bilgi vereyim dedim sanıldığı gibi ekran kartı 4gb değil 2gb imiş vaktim olursa benden önce davranmazlarsa fotoğraf paylaşımı yaparım ...
  • Urun elime ulasti arkadaslar ancak inceleme sansim olmadi daha isteyim.

MSI GE70 0ND-413XTR İncelemesi ve Ayrıntılı Bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furqann -- 16 Mart 2013; 14:21:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format işlemi bitti (win 8 ). Şu an autocad kuruyorum. Driver larda falan bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebaykaya

Format işlemi bitti (win 8 ). Şu an autocad kuruyorum. Driver larda falan bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Win 8 i nasıl kurduğunu anlatabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: pasaabey

quote:

Format işlemi bitti (win 8 ). Şu an autocad kuruyorum. Driver larda falan bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Anlatım burada.
  • Ürün benim hala elime ulaşmadı sanırım pazartesiye kaldı yalnız biri ekran kartı 4 değil 2 gb yazmış alan arkadaşlar bu doğrumu bide hızlıal.comdan alan birisinin eline ulaştımı makine ulaştı iste özellikler kısmının resmini gönderebilirmi
  • hayırlı olsun hepinize arkadaşlar. Benim de bu akşam 8 gibi elimde olacak inşallah.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pasaabey

quote:

Anlatım burada.

Bende cd yok yalniz?

• Merhaba arkadaşlar windows 8 kuran arkadaşlar sürücü konusunda ve kurdukları programlar konusunda yardımcı olabilirler mi özellikle çizim programları yada mühendislik programları kuranlar
  • Ya bu ekran çok küçük duruyor. 1080 px den aşağı düşürürsek geçer mi bu ? O zamanda full HDliği mi gider ?
  • çanta 15.6" için. Yanlış mı gönderildi yoksa bu şekilde mi. Kullanamıcaksam ne önemi war?
  • ...ayrıca ekran kartı 4gb yazıyodu fakat 2gb çıktı. Bunun dışında muhteşem bir cihaz..
  • bende de çanta küçük çıktı hızlıal müşteri hizmetlerini aradım ilgileneceklerini söylediler + Windows 8 de usb 3.0 driver yüklemesinde sorun yaşadım uyum sorunu diyor çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1905

bende de çanta küçük çıktı hızlıal müşteri hizmetlerini aradım ilgileneceklerini söylediler + Windows 8 de usb 3.0 driver yüklemesinde sorun yaşadım uyum sorunu diyor çözemedim

Sanırım Usb 3.0 win 8 de yüklemeye gerek yok. Tüm driverleri buradan seçebilirsiniz. (Win 8 64 bit varsayıyorum)
    http://www.msi.com/product/nb/GE70-0ND.html#/?div=Driver&os=Win8%2064

• Bende Lan sürücüsü kurulmadı wireless ile giriyom şuan.

"If Deep Sleep Mode is enabled Please Plug the Cable"

diye hata veriyor Realtek Lan sürücüsünü kurarken.

İnternette araştırım çözüm olarak bataryayı çıkarıp takın,remi çıkarıp takın felan diyorlar.
  • quote:

quote:

bende de çanta küçük çıktı hızlıal müşteri hizmetlerini aradım ilgileneceklerini söylediler + Windows 8 de usb 3.0 driver yüklemesinde sorun yaşadım uyum sorunu diyor çözemedim

Sanırım Usb 3.0 win 8 de yüklemeye gerek yok. Tüm driverleri buradan seçebilirsiniz. (Win 8 64 bit varsayıyorum)

Bende açılmıyor ya site ? :/

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix6310

Bende Lan sürücüsü kurulmadı wireless ile giriyom şuan.

"If Deep Sleep Mode is enabled Please Plug the Cable"

diye hata veriyor Realtek Lan sürücüsünü kurarken.

İnternette araştırım çözüm olarak bataryayı çıkarıp takın,remi çıkarıp takın felan diyorlar.

Atheros killer network manageri kur düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikasapoglu97

quote:

quote:

Bende açılmıyor ya site ? :/

İlginç!! istersen google den msi diye arat bide öyle dene.

• Tamamdır sayfayı bikaç kere yenileyince düzeliyor. Birde bu Thx pro studio'yu nasıl kuryoruz açığ ayarlarıyla oynuyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikasapoglu97

Tamamdır sayfayı bikaç kere yenileyince düzeliyor. Birde bu Thx pro studio'yu nasıl kuryoruz açığ ayarlarıyla oynuyoruz ?

??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.