Evet çanta ne yazık ki öyle 15" lik çantayı göndermişler 17" değil acaba diyerek denedim ama sığmadı tabiki yani bilgi doğru.
Benim derdim 2GB ekran kartı ile gelmiş olması ben zaten alacaktım laptop ama bu denk gelince diğerlerinden vazgeçtim ondan dolayı da çok sinirliyim incelemeyi çektim unboxing ama sinirden kelimelerimi yedim resmen enayi yerine konmak kötü bir şey bu resmen kandırmaya dolandırıcılığa girer ve elimden gelen her şeyi de yapacağım bu konuda.
quote:
Orijinalden alıntı: mrgungor
Evet çanta ne yazık ki öyle 15" lik çantayı göndermişler 17" değil acaba diyerek denedim ama sığmadı tabiki yani bilgi doğru.
Benim derdim 2GB ekran kartı ile gelmiş olması ben zaten alacaktım laptop ama bu denk gelince diğerlerinden vazgeçtim ondan dolayı da çok sinirliyim incelemeyi çektim unboxing ama sinirden kelimelerimi yedim resmen enayi yerine konmak kötü bir şey bu resmen kandırmaya dolandırıcılığa girer ve elimden gelen her şeyi de yapacağım bu konuda.
az önce hızlıala msj attım. insanların nasıl kendilerini enayi gibi hissettiklerinde falan bahsettim... satış öncesi gösterdiğiniz o alakayı satış sonrasında da gösterebilecek misiniz falan dedim.. bakalım ne cevap gelecek. ama eğer gercekten ummursamaz davranırlarsa pcyi almıs biri olarak hertürlü hareke ve eyleme varım. son olarak dostum bu ayrıntılar dısında pcnin herhangi bir olumsuz yanı var mı.. bari onunla teselli bulalım...
quote:
Orijinalden alıntı: pasaabey
arkadaşlar driver cd sini yükleyemiyorum.bilgisayar internete bağlanmıyor.ethernet ayarlarında sorun varmış.kafayı yiyecem.biri yardım etsin.
Driver cdsi win 7 için. Ben o cd ye hiç bulaşmadım.
Arkadaşlar inceleme videosu koyacağım zaten ama şunu belirtebilirim rahatlıkla bence malzeme kalitesi çok iyi bir hafta önce GE60 412XTR modelini aldım kurdum kullandım bilgisayar üzerinde parmak izi oluşuyordu ama bunda garip bir şekilde oluşmadı belki ilk dokunuş olduğundan ama öyle bir şey ile karşılaşmadım.
Herkesin disk sürücüsü ile alakalı oynuyor felan deniyordu GE60 da da az bir şekilde oynama vardı ama bunda öyle bir şey yok denedim kontrol ettim.
Bir arkadaşımız HDD 7200 rpm olduğundan dolayı çok sesini duyuyorum felan demişti GE60 için; onda garip bir nokta vardı masaya koyduğumuzda laptop altında bulunan kovuçuk ayaklar haricinde birde kasanın sert plastik çıkıntısı vardı o kavuçuklarından az biraz uzundu ondan dolayı tam oturmuyordu masaya ve o sesi duyuyordunuz. GE70 de ise o gayet iyi bir şekilde konumlanmış uzun değil ideal tam oturuyor masaya ve o sesleri hiç duymuyorsunuz.
Daha geniş incelemelerle buluşacağız.
Not: sorularınızı cevaplamaya devam ediyoruz.
quote:
Arkadaşlar inceleme videosu koyacağım zaten ama şunu belirtebilirim rahatlıkla bence malzeme kalitesi çok iyi bir hafta önce GE60 412XTR modelini aldım kurdum kullandım bilgisayar üzerinde parmak izi oluşuyordu ama bunda garip bir şekilde oluşmadı belki ilk dokunuş olduğundan ama öyle bir şey ile karşılaşmadım.
Herkesin disk sürücüsü ile alakalı oynuyor felan deniyordu GE60 da da az bir şekilde oynama vardı ama bunda öyle bir şey yok denedim kontrol ettim.
Bir arkadaşımız HDD 7200 rpm olduğundan dolayı çok sesini duyuyorum felan demişti GE60 için; onda garip bir nokta vardı masaya koyduğumuzda laptop altında bulunan kovuçuk ayaklar haricinde birde kasanın sert plastik çıkıntısı vardı o kavuçuklarından az biraz uzundu ondan dolayı tam oturmuyordu masaya ve o sesi duyuyordunuz. GE70 de ise o gayet iyi bir şekilde konumlanmış uzun değil ideal tam oturuyor masaya ve o sesleri hiç duymuyorsunuz.
Daha geniş incelemelerle buluşacağız.
Not: sorularınızı cevaplamaya devam ediyoruz.
Parmak izi bunda alası oluşuyor hocam, ha benim için sorun değil o ayrı
Beyler Crysis 3 kurup açan oldu mu? Ben kurdum açmaya çalıştığımda turbo ışığı yanıp sönüyordu. Turbo düğmesine basınca bir sayfa açıldı. Oradan 3Dmark die bişe indirip kurdum. Testler yaptı. Şimdi sabit yanıyor turbo ama yine açmıyor Crysis ı
quote:
Orijinalden alıntı: osmanhamd
Beyler Crysis 3 kurup açan oldu mu? Ben kurdum açmaya çalıştığımda turbo ışığı yanıp sönüyordu. Turbo düğmesine basınca bir sayfa açıldı. Oradan 3Dmark die bişe indirip kurdum. Testler yaptı. Şimdi sabit yanıyor turbo ama yine açmıyor Crysis ı
Oğlumun yoğun isteği üzerine torrente ekledim inerse kuracağım.
quote:
Orijinalden alıntı: ebaykaya
quote:
DX istiyo diye masaüstüne kuramamıştım,dx11li cihazın alasını ardım yine açamıyorum oyunu,nasıl ştir anlamadım
quote:
quote:
quote:
DX istiyo diye masaüstüne kuramamıştım,dx11li cihazın alasını ardım yine açamıyorum oyunu,nasıl ştir anlamadım
Dünden beri oyun program kuruyorum. Yaklaşık 70 gb prg kurdum birakç xp programı dışında çözülmeyen problemle karşılaşmadım onlar içinde sanal makina kurdum oradaki xp de çalıştırıyorum. Crysis insin onada bakarız.
Bu Kurulumların bilgisayarla pek fazla alakası olmuyor oyun yeni düştüğü için dosyalamalarda sıkıntı olduğundan biraz daha bekleyin bakalım.
İkincisi parmak izinden bahsederken zaten söyledim GE60 da gerçekten parmak izi kalıyor ona bir şey diyemem ama GE70 OND 413XTR modelinde kalmadı dediğm gibi arkasında da denedim iç yüzeyinde de denedim ama bir kaç çalıştırmadan sonra daha kesin bir sonuç çıkar elbet bunlar ilk iznenimler daha detaylar çıkacaktır elbet.
Ekran kartının 4 değil 2gb çıkması ve küçük çanta yollanması kötü olmuşEkran kartını siteler yanlış yazmış olabilir ama çantanın izahı yokMutlaka değişimi lazım.
Böyle basit olabilirmi ya siteler "yanlış yazmış" herkes o yüzden aldı bu bilgisayarı bu nitelikli dolandırıcılık resmen. Yani bunların savuna bileceği hiç bir halt yok adam mal satacak özellikleri birebir yazacak ondan sonra farklı çıkacak.
Yani verilen bilgi böyleydi deseler arkadaş çanta yoktu sonra MSI talimatı ile çanta koydunuz. Madem o zaman bu özelliği neden söylemediler size savunamazlar böyle kalırlar.
başka türlü biz bilmiyorduk deseler bilmediğin şeyi neden pazarladın neden kandırdın milleti madem çünkü herkesi cezbedeceğini biliyorlar derim ben kasten yapıldığını söyler ve davamı da açarım.
quote:
Orijinalden alıntı: elano68
quote:
Olurmu öyle şey adamlar bilgi almaz ise nasıl bir bilgiyi paylaşırlar. Çanta yoktu bildiğiniz gibi MSI çanta bilgisi verdi ve çanta eklendi. Bu firmalar onları paylaşmasa bizde almayız gider benzer bilgisayarlar var bunda sırf 4gb ekran kartı var diye farkı verdik aldık böyle saçmalık mı olur? dava açarım eğer öyle ise
4gb olmasinin cok bir etkisi yok ki
sen öyle zannet suan ıcın yok sadece ileride yuksek bellek isteyen oyunlar cıkına yanı ondan kastım yuksek bellek yiyen oyunlar cıkınca gorursun ha dersinkş ben laptopu yılda 1 değiştirirm orasına bişey dyemem mesela crysis 3 1.5 gb ekran kartı belleği yiyomus en az yapılan testler de böyle.fakat suan ıcın bi sorun yok autocad solid 3dsmax vsvs şeylerle ugrasılmıyorsa eğer yuksek belleğin anlamı yok fazla.
Burda baya bi kazıklanmışsınız en büyükde ekran kartı yönünden ! En kısa zamanda bence bi dava falan açıp hakkınızı almanız gerekiyor kimbilir kaç kişi 4gb olduğu için bu makinayı seçti diğerlerini bırakıp..
Arkadaşlar benim sırt çantası normal çktı pc içine sığıyor hatta cuk oturuyor. Üşenip denememiştim herkesin ki küçükse benimki de öledir diyodum. Ben ebrar dan aldım ebrardan alan bi denesin bence
quote:
Orijinalden alıntı: matrix6310
Arkadaşlar benim sırt çantası normal çktı pc içine sığıyor hatta cuk oturuyor. Üşenip denememiştim herkesin ki küçükse benimki de öledir diyodum. Ben ebrar dan aldım ebrardan alan bi denesin bence
Çantanın içindeki küçük laptop cebine sığıyormu?
Arkadaşlar oyun ve grafik tasarım programları kullanıcam sizce bumu yada GE60 mı alınmalı?
Kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: matrix6310
Çantanın içindeki küçük laptop cebine sığıyormu?
Bendeki çantada 2 bölüm var iç bölüme koyuyorum. Oraya koyulacağı belli çünkü sallanmasını engellemek için yapışkanlı kılıf o bölüme yapılmış.
Ya beyler fan hiç susmyor bıostan felan kapatamazmıyız ? Valla sinirime gitmeye başladı bu olay.
quote:
Böyle basit olabilirmi ya siteler "yanlış yazmış" herkes o yüzden aldı bu bilgisayarı bu nitelikli dolandırıcılık resmen. Yani bunların savuna bileceği hiç bir halt yok adam mal satacak özellikleri birebir yazacak ondan sonra farklı çıkacak.
Yani verilen bilgi böyleydi deseler arkadaş çanta yoktu sonra MSI talimatı ile çanta koydunuz. Madem o zaman bu özelliği neden söylemediler size savunamazlar böyle kalırlar.
başka türlü biz bilmiyorduk deseler bilmediğin şeyi neden pazarladın neden kandırdın milleti madem çünkü herkesi cezbedeceğini biliyorlar derim ben kasten yapıldığını söyler ve davamı da açarım.
Ben de varım dostum. Hakkımızı arayalım. Ama şöyle bişey var. Geri iade edersek ki ederz,yerine ne alıcaz 4gb lık ekran kartlı cihaz?