Şimdi Ara

MSI GE70 0ND-413XTR İncelemesi ve Ayrıntılı Bilgiler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
8
Favori
20.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şirketimizden bir mimar arkadaş bugün eksen'den 2250 TL civarında bir paraya 2gb ekran kartlı modelini aldı. Vaktim vardı işletim sistemini kurdum. Bu sırada alıcı gözle inceleme şansım oldu. f/p oranı çok iyi, kasa kalitesi başarılı fakar klavye hoşuma gitmedi açıkçası. Donanım olarak yüksek fakat SSD olmadan benim emektardan farkı yok gibi :) SSD şart!

MSI GE70 0ND-413XTR İncelemesi ve Ayrıntılı Bilgiler

• Arkadarşlar Hizlial.com müşteri hizmetlerinin galesizce ekran kartı ve çanta için verdiği cavap;

"
    Değerli Müşterimiz,

Ürünün ekran kartı MSI tarafından yanlış belirtilmiş olup tüm sitelerde bu hata düzeltilmiştir. Ürünün ekran kartı 2 GB dır. Çanta ise MSI tarafından ürünle beraber gönderilen çantadır.

Saygılarımızla.

"

Böyle saygısızca bir şey olabilir mi hiç. Banane sana ne bilgi vermişler kim ne söylemiş sen bana bu bilgisayarı 4 GB ekran kartı var diye talep ettim ve sizde sattınız bunun peşini bırakmadan Kaymakamlık tüketici hakları birimlerine şikayette bulunun arkadaşlar mahkemeler daha yavaş işler ama oralar daha hızlı işler bende öyle yapacağım.

Eğer dediğiniz gibi MSI 2 GB bilgiyi vermiş bu arkadaşlarda 4 GB diye satıyorlarsa bu dolandırıcılıktır. Nasıl çanta son ana kadar yokken çanta eklediler demek ki paylaşımları var onlar bizi dolandırıyor bunun sonucunu alana kadar devam edeceğim dediğim gibi sizde bırakmayın.

• arkadaşlar bluetooth u nasıl aktif ederim bulamadım gitti
  • Yahu laptop alıyoruz 17.3 inç çanta 15.6 inç bu ne saçmalık!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akadaşlar bu bilgisayarı bende almayı düşünüyorum. ama şuan yeterince param yok Ve görünüşe göre biz yetişemeden ürün bitecek. Acaba tekrar gelir mi önümüzdeki 2-3 ay içerisinde ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1905

arkadaşlar bluetooth u nasıl aktif ederim bulamadım gitti

S-bar uygulamasını kurun. Daha sonra yukarıda acılan menuden aktifleştirin.
  • Bugün hızlıalı aradım,çanta olayını anlattım. Yine herzamanki gibi bilgisiz bir bayan çıktı ve MSI'ın numarasını verdi. Oradan temin edebilirsiniz dedi. Neyse numarayı aradım meğer servispointmiş. adam doğal olarak bizimle işiniz yok satışı yapan firma muhattabınız dedi. tekrar aradım hızlıalı; yurtiçi kargoyla karşı ödemeli yollayın içine de durumu izah eden bir not ekleyin değiştirelim dedi hatun. yarın yollayacağım.bakalım ne olacak.
    slmlar..
  • Merhaba arkadaşlar

Ben bugünhttp://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-ge70-0nd-413xtr-core-i7-3630qm-8gb-750gb-2gb-vga-gtx660m-173-full-hd-free-dos.aspx buradan siparisimi verdim. kapıda ödeme seçeneği ile 2248e siparis verdim benim siparisten sonra ücret 2303 oldu yani benden snra alacaklar için. şuan ise stokta görünmüyor yani iyiki yarına bırakmamışım :)

Bu sitede çanta ve mause görünmüyordu aradım heryerde var sizde yok iptal etmek istiyorum dedim ancak verdikleri yanıt, bizim firmamızda olmadığını nerden biliyorsunuz dediler. paket içeriğinde yazmıyor dedim. msı kendisi paketleyip yollamaktadır her firmada standart paket içeriği vardır. sizin ürününüzdede oyun mause ve çantanız mevcut ancak uyarmam gereken bir konu varki çanta boyutları 15.6 için geçerlidir bu laptop 17.3 olduğundan çantaya sığmaz. bu bizle alakalı değil msi nin bizzat kendisinin yolladığı paket içeriğidir dedi. fiyat olarak uygun aldığımı düşünüyorum öğlen 12 gibi aldım 1.5 gibi kargoya verdiler. sanırım saat 03 olmuş bugün yani çarşamba elimde olur 12 saat kadar sonra :D

sormak istediğim windows7 kurulu olarakmı geldi? bir kaç kişi böyle dedi ama hiç sanmıyorum :D bende windows cdsi yok sıkıntı yaşarmıyım ona göre cd ayarlıyım yada dvd alıyım internetten indiriyim ? arkadaşlar gibi bende ürün elime ulaştığımda buradan izlenimlerimi yayınlayacağım.

• Merhaba arkadaşlar
    bende Ebrar bilgisayardan ilgili pc yi aldım belirttiğiniz gibi canta ufak ekran karti 2 gb bunlar olumsuz yanları haklıyız ancak pek yapılacak birşey yok gibi duruyor.

benim bilgisayarda ufak bir sorunum var bilgisayara win 7 yükleyip driver ları kurduğumda hic sorun yaşamadım yüklemeler sonrası grafik kartı driveri güncellenecek dedi onuda kabul ettim güncellendi daha sonra öle grafik kartını cok kasmayacak 2 oyun oynadim ikisinde de sıkıntlarım oldu.
    bu oyunlardan birisi fm 2013 burada mac 3b olunca takilarak oynatiyordu vs bu sorun üzerine ekran karti driverini sildim ve cd deki eski versiyonunu tekrar yükledim.
    simdi fm deki o takilmalar vs yok ancak bu seferde DOTA2 oyununda problem var. Oyunda gölgeleri kareli kareli bir şekilde veriyor bundan onceki makinamda hd5650 vardi onda bile böyle bir sorun yoktu. Oyun içi görseller gayet ii ancak gölgeleri kare kare (sanki lego gibi) veriyor buda haliyle canımı sıkıyor. Dx 11 yüklü ondan olabileceğini düşünmüştüm ama ondan da deil bu konuda yardımcı olabilecek varmi? bilgisi olan daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim.

şuan iş yerinde oldugğum için ekran görüntüsü koyamiyorum ama akşam eve gittiğimde ekran görüntüsüde paylaşabilirim.

cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Barisdmrts

Merhaba arkadaşlar
    bende Ebrar bilgisayardan ilgili pc yi aldım belirttiğiniz gibi canta ufak ekran karti 2 gb bunlar olumsuz yanları haklıyız ancak pek yapılacak birşey yok gibi duruyor.

benim bilgisayarda ufak bir sorunum var bilgisayara win 7 yükleyip driver ları kurduğumda hic sorun yaşamadım yüklemeler sonrası grafik kartı driveri güncellenecek dedi onuda kabul ettim güncellendi daha sonra öle grafik kartını cok kasmayacak 2 oyun oynadim ikisinde de sıkıntlarım oldu.
    bu oyunlardan birisi fm 2013 burada mac 3b olunca takilarak oynatiyordu vs bu sorun üzerine ekran karti driverini sildim ve cd deki eski versiyonunu tekrar yükledim.
    simdi fm deki o takilmalar vs yok ancak bu seferde DOTA2 oyununda problem var. Oyunda gölgeleri kareli kareli bir şekilde veriyor bundan onceki makinamda hd5650 vardi onda bile böyle bir sorun yoktu. Oyun içi görseller gayet ii ancak gölgeleri kare kare (sanki lego gibi) veriyor buda haliyle canımı sıkıyor. Dx 11 yüklü ondan olabileceğini düşünmüştüm ama ondan da deil bu konuda yardımcı olabilecek varmi? bilgisi olan daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim.

şuan iş yerinde oldugğum için ekran görüntüsü koyamiyorum ama akşam eve gittiğimde ekran görüntüsüde paylaşabilirim.

En son driveri yukleyin bence 314.21 beta

• quote:

Orijinalden alıntı: Barisdmrts

Merhaba arkadaşlar

En son driveri yukleyin bence 314.21 beta
    Ya da 314.07 whql.
    Birde kurarken ozel kurulum secenegine basin ve alttaki temiz kurulum seceneigini secin.
    Silip kuruyor oyle.
    Daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanhamd

Bugün hızlıalı aradım,çanta olayını anlattım. Yine herzamanki gibi bilgisiz bir bayan çıktı ve MSI'ın numarasını verdi. Oradan temin edebilirsiniz dedi. Neyse numarayı aradım meğer servispointmiş. adam doğal olarak bizimle işiniz yok satışı yapan firma muhattabınız dedi. tekrar aradım hızlıalı; yurtiçi kargoyla karşı ödemeli yollayın içine de durumu izah eden bir not ekleyin değiştirelim dedi hatun. yarın yollayacağım.bakalım ne olacak.
    slmlar..

Halledersen haber bekliyorum ben sırf bu mevzuat almadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Time

quote:

Orijinalden alıntı: osmanhamd

Bugün hızlıalı aradım,çanta olayını anlattım. Yine herzamanki gibi bilgisiz bir bayan çıktı ve MSI'ın numarasını verdi. Oradan temin edebilirsiniz dedi. Neyse numarayı aradım meğer servispointmiş. adam doğal olarak bizimle işiniz yok satışı yapan firma muhattabınız dedi. tekrar aradım hızlıalı; yurtiçi kargoyla karşı ödemeli yollayın içine de durumu izah eden bir not ekleyin değiştirelim dedi hatun. yarın yollayacağım.bakalım ne olacak.
    slmlar..

Halledersen haber bekliyorum ben sırf bu mevzuat almadım

Baska bi siteden al istersen cunku bitebilir her an urun

• Bitsin acelesi yok urun sorunlu zaten konusu var Bios ile alakalı sorunlar ve mağdurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bitsin acelesi yok urun sorunlu zaten konusu var Bios ile alakalı sorunlar ve mağdurlar.

Siz bilirsiiniz.
    O yazilimsal bisey zaten.
    Ben soyleyim de

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Bitsin acelesi yok urun sorunlu zaten konusu var Bios ile alakalı sorunlar ve mağdurlar.

Siz bilirsiiniz.
    Ben soyleyim de

Siz bu ürünü mü kullanıyorsunuz?
    Ayrıca çanta sorunu çözülmeden almayı düşünmüyorum bütün sitelerde aynı sorun var zaten sınava gireceğim için şimdi almak delilik olur dersleri bırakır oyun oynarım.

• dün satın aldığım caaaanım laptobumu bugün elden almaya gidiyorum. bayağı heycanlıyım. benide aranıza alın ben geldiim
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsmael

dün satın aldığım caaaanım laptobumu bugün elden almaya gidiyorum. bayağı heycanlıyım. benide aranıza alın ben geldiim

Nereden satın aldınız?

• sadecenotebook.com dan hocam ama ben aldıktan sonra stokta olmadığını yazdılar. sanırım son ürünü aldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Siz bilirsiiniz.
    Ben soyleyim de

Siz bu ürünü mü kullanıyorsunuz?
    Ayrıca çanta sorunu çözülmeden almayı düşünmüyorum bütün sitelerde aynı sorun var zaten sınava gireceğim için şimdi almak delilik olur dersleri bırakır oyun oynarım.

Hayir kullanmiyorum,tavsiyede bulunuyorum..ayrica cantayi msi gonderiyor 17inc icin kucuk.
    Heryerde ayni.
    Yani baska canta vereceklerini sanmiyorum
    Bundan onceki ge70lerede ayni cantadan ver
    İslerdi kucuk,

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.