Şimdi Ara

MSI GE70 0ND-413XTR İncelemesi ve Ayrıntılı Bilgiler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
8
Favori
20.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ebaykaya

quote:

Orijinalden alıntı: ikasapoglu97

Tamamdır sayfayı bikaç kere yenileyince düzeliyor. Birde bu Thx pro studio'yu nasıl kuryoruz açığ ayarlarıyla oynuyoruz ?

??

???
  • arkadaşlar intel vga driver kurmaya çalışırken '' bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor '' diye hata mesajı aldım acaba nedeni nedir ... böyle bir hatayla karşılaşan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanhamd

quote:

quote:

Tamamdır sayfayı bikaç kere yenileyince düzeliyor. Birde bu Thx pro studio'yu nasıl kuryoruz açığ ayarlarıyla oynuyoruz ?

??

???

Friedrich Nietzsche den bile daha karışık yazmışın :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

??

???

Kusura bakmayın, yeni klavye işte alışamadım daha :) Thx pro studio'yu nasıl kurucaz veya kurmuşsam(?) nereden açıcam bi yardımcı olabilirmisiniz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

??

???

Kusura bakmayın, yeni klavye işte alışamadım daha :) Thx pro studio'yu nasıl kurucaz veya kurmuşsam(?) nereden açıcam bi yardımcı olabilirmisiniz ?

Önemli değil.

http://www.msi.com/service/download/utility-19671.html
    linkden
    THX_TruStudioPRO_MSI_Ref3_win8.zip
    bu dosya
    eğer kuruluysada widows tuşuna basıp thx yaz açılır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

??

???

Önemli değil.

http://www.msi.com/service/download/utility-19671.html
    linkden
    THX_TruStudioPRO_MSI_Ref3_win8.zip
    bu dosya
    eğer kuruluysada widows tuşuna basıp thx yaz açılır.

Kurulu değilmiş, teşekkür ederim.

• Rica ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matrix6310

Bende Lan sürücüsü kurulmadı wireless ile giriyom şuan.

"If Deep Sleep Mode is enabled Please Plug the Cable"

diye hata veriyor Realtek Lan sürücüsünü kurarken.

İnternette araştırım çözüm olarak bataryayı çıkarıp takın,remi çıkarıp takın felan diyorlar.

Atheros killer network manageri kur düzelir.

Evet düzeldi,teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Bende Lan sürücüsü kurulmadı wireless ile giriyom şuan.

"If Deep Sleep Mode is enabled Please Plug the Cable"

diye hata veriyor Realtek Lan sürücüsünü kurarken.

İnternette araştırım çözüm olarak bataryayı çıkarıp takın,remi çıkarıp takın felan diyorlar.

Atheros killer network manageri kur düzelir.

Evet düzeldi,teşekkürler.

Rica ederim. Kolay gele.

• Arkadaslar bu bilgisayari aldim. win 8 i yukledim.simdi kutudan cikan driver cd sini taktim ama hic bir driveri yukleyemiyorum.install driver diyorum herhangi bi islem gerceklesmiyo.sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bilgisayar elime 4 gibi ulaştı lakin misafir ağırlamaktan kutusunu dahi açamadım.

Şu sıralarda başlayacağım incelemelerimize ve ekran kartı için 2 GB çıktı deniyor hepsini kontrol edeceğim eğer öyle bir şey ise MSI'ı yıkarız şaka bir yana olurmu öyle saçmalık diyerek en kısa zamanda paylaşacağım.
  • bir arkadaş ta azıcık bilgi verse :) iyi olurdu. şmdi kontrol ettim pc kargoda adanaya inmiş fakat yarın pazar olduğu için mersin gibi 1 saatlik bir mesafeyi 1 gün bekleyecegiz. o zaman zarfında netten bir yorum bir inceleme bakıyorum ama pc yi alan almayanları unuttu gitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrgungor

Arkadaşlar Bilgisayar elime 4 gibi ulaştı lakin misafir ağırlamaktan kutusunu dahi açamadım.

Şu sıralarda başlayacağım incelemelerimize ve ekran kartı için 2 GB çıktı deniyor hepsini kontrol edeceğim eğer öyle bir şey ise MSI'ı yıkarız şaka bir yana olurmu öyle saçmalık diyerek en kısa zamanda paylaşacağım.

oldu oldu MSI ın problemi deilki,satıcı firmaların bizlere verdiği gaz.. Zaten çanta da küçük çıktı asabım bozuk

• arkadaşlar driver cd sini yükleyemiyorum.bilgisayar internete bağlanmıyor.ethernet ayarlarında sorun varmış.kafayı yiyecem.biri yardım etsin.
  • Olurmu öyle şey adamlar bilgi almaz ise nasıl bir bilgiyi paylaşırlar. Çanta yoktu bildiğiniz gibi MSI çanta bilgisi verdi ve çanta eklendi. Bu firmalar onları paylaşmasa bizde almayız gider benzer bilgisayarlar var bunda sırf 4gb ekran kartı var diye farkı verdik aldık böyle saçmalık mı olur? dava açarım eğer öyle ise
  • Ya beyler benim fan sürekli çalışıyor ve galiba sebebinide buldum. :( Fanı hızlandırdıımda bile sadece iki delikten hava çıkıyor diğerlerinden de çook azcık sanki normal kullanıyomuşum gibi (delikten kastım soldaki ızgaranın uzun uzun olan boşlukları) sizde de öylemi ?
  • quote:

Olurmu öyle şey adamlar bilgi almaz ise nasıl bir bilgiyi paylaşırlar. Çanta yoktu bildiğiniz gibi MSI çanta bilgisi verdi ve çanta eklendi. Bu firmalar onları paylaşmasa bizde almayız gider benzer bilgisayarlar var bunda sırf 4gb ekran kartı var diye farkı verdik aldık böyle saçmalık mı olur? dava açarım eğer öyle ise

4gb olmasinin cok bir etkisi yok ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eline ulaşan arkadaş bi resim bari atsın bize pazartesi gelecekk
  • Şöyle söyleyeyim Zotac 4gb lık ekran kartında GTA oynarken full ayarlarda kullanın 3.5 GB karad çıktı şimdiki oyunlarda Crysis zorlayabilir sadece ama biz bu bil. üç beş aylık için almadık senelerce götürsün diye aldık.

Ben kendimi enayi yerine konmuş hissediyorum şahsen. Saçmalık pazarlama 4GB için yapılıyor adam sana 2GB yolluyor yani aynı özellikte farklı laptop vardı neden onu almadım da bunu aldım o halde saçma sapan. Neden fark vererek zamanımı paramı harcıyorum.

Bunu sorgulamamız lazım öyle kabul edemeyiz ve etmeyeceğim.
  • quote:

Şöyle söyleyeyim Zotac 4gb lık ekran kartında GTA oynarken full ayarlarda kullanın 3.5 GB karad çıktı şimdiki oyunlarda Crysis zorlayabilir sadece ama biz bu bil. üç beş aylık için almadık senelerce götürsün diye aldık.

Ben kendimi enayi yerine konmuş hissediyorum şahsen. Saçmalık pazarlama 4GB için yapılıyor adam sana 2GB yolluyor yani aynı özellikte farklı laptop vardı neden onu almadım da bunu aldım o halde saçma sapan. Neden fark vererek zamanımı paramı harcıyorum.

Bunu sorgulamamız lazım öyle kabul edemeyiz ve etmeyeceğim.

usta ben zaten daha pc gelmeden bu ekran kartını arastırmıstım fellik fellik ama herhangi bir bilgiye rastlayamamıstım. ekran kartı boyle geldi tamam da canta da küçük diyorlar. herkezde mi bu boyle yoksa bir iki kişiye mi denk gelmiş. ona hepten canım sıkıldı. bir bilgi verilebilir mi acaba

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.