Şimdi Ara

MSI GE70 2PC-460XTR Apache

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.novabilgisayar.com/altkategori.asp?ID=783 sizce nasıl bir bilgisayar ? işlemcisi canımı sıkan tek konu , ama boşunamı sıkıyorum sizce? ultrada oyun oynamak gibi bir derdim yok, hiçte olmadı, medium 'da sıkıntısız götürsün beni kabulum, götürür mü sizce ? bekledim iyiki beklemişim, fiyatıda biraz düştü, beklemeye devam etmeli miyim ? Bence harika bir bilgisayar ama forumlarda pek konusu geçmemiş, niye anlamadım oda kıllandırıyor beni biraz...

• normal oyunları ultra oynatıyor şuan.borderlands payday grid2 gibi... 3-4 yıl kadar da mediumdan aşağı düşmez böyle oyunlarda. gtx850m ekran kartıyla watch dogs u ultrada oynadım. işlemci de iyi bir işlemci.asla sorun çıkarmaz.tek eksisi u ve m serilerine göre fazla ısınması ama onu da performansla dengeler.17 inç için güzel tercih.tek kafanıza takılan şey işlemciyse alın gitsin. işlemci gayet iyi.
  • Eyw. hocam Bilgi için, peki bu fiyat aralığında, bu özelliklerde (en az) yine 17 inç viktordan (bir viktor kullanıcısı olarak) daha az ısınan, yada monsterden aynı şekilde bir önerin var mı ? Isınma konusunda 17 inç olması sorun yaratmaz heralde hem değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neolurdusanki -- 8 Kasım 2014; 23:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neolurdusanki

Eyw. hocam Bilgi için, peki bu fiyat aralığında, bu özelliklerde (en az) yine 17 inç viktordan (bir viktor kullanıcısı olarak) daha az ısınan, yada monsterden aynı şekilde bir önerin var mı ? Isınma konusunda 17 inç olması sorun yaratmaz heralde hem değil mi ?

g801 modeli var victorda. monsterda da abra a7 serisi var.17 inç olması soğutma konusunda bir artıdır.daha geniş hacim olduğu için ısıyı dağıtmak daha kolay.15 inç modellere göre daha serin olacağını düşünüyorum.

şahsi fikrim eğer illa ki msi ın seksi klavyesi olmasına gerek yok diyorsanız monster ve victor fiyat olarak daha avantajlı olur.çünkü msi da gtx850m alabiliyorken aynı fiyata gtx860m alma imkanı oluyor.
  • hocam ben bu bilgisayarı en kısa zamanda almak istiyorum msi ın seksi klavyesinin büyüsüne kapıldım birazda bide son 1 aydır falan takip etmeye başladım ama çoğu yerde stok yok diyor acaba piyasadan kalkıyormu bi ara 2700 e kadar bulabiliyodum şimdi 2900 minumum bildiğiniz site varsa iyi olur bide doa yada outlet ürünleri var outlette iade ile ilgili sıkıntı yokken doa da 30 gün içinde iade yoktur diyorlar farkı ne ki bu ikisinin? bilen varsa çok iyi olur bu hafta sonu almam lazım en geç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.