Şimdi Ara

msi ge70 oyun donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uzun incelemelerden sonra msi ge70 2OE modelini tanıdık bir bilgisayarcı aracılığı ile aldım, freedos gelen makinaya win7 ultimate yükledi, kutuda hazır gelen driverların win8 uyumlu olduğunu söyledi ve internetten win7 uyumlu driverları indirip kurduğunu ve makinenın canavar gibi çalıştığını söyledi. bende aldım masi'ımı sallana sallana eve gittim büyük bir mutluluk ile pc'yi açtım ve kardeşimle oynamak üzere hemen pes13 yükledim full hd ve iyi görüntü kalitesi yaptım oyunu açtım ve ne göreyim oyun donuyor arkadaşlar driverlar mı eksik kuruldu işletim sisteminde mi hata var ne anlamadım :/ yardımcı olun lütfen başka bir şehire gittim üni açıldığı için bilgisayarcıya da gidemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gecesefasi_52fb

merhaba arkadaşlar uzun incelemelerden sonra msi ge70 2OE modelini tanıdık bir bilgisayarcı aracılığı ile aldım, freedos gelen makinaya win7 ultimate yükledi, kutuda hazır gelen driverların win8 uyumlu olduğunu söyledi ve internetten win7 uyumlu driverları indirip kurduğunu ve makinenın canavar gibi çalıştığını söyledi. bende aldım masi'ımı sallana sallana eve gittim büyük bir mutluluk ile pc'yi açtım ve kardeşimle oynamak üzere hemen pes13 yükledim full hd ve iyi görüntü kalitesi yaptım oyunu açtım ve ne göreyim oyun donuyor arkadaşlar driverlar mı eksik kuruldu işletim sisteminde mi hata var ne anlamadım :/ yardımcı olun lütfen başka bir şehire gittim üni açıldığı için bilgisayarcıya da gidemiyorum

pes 13 kasmaz ya.driverleri kontrol edin bi.intelin hd 4000 üne de geçiş yapıyor olabilir onu bir kontrol edin.
    o fiyata çok daha performanslı 755m sli alırdınız :/ veya 750m sli

• @Prolaciek
    gtx765m ile gt750 veya 755 sli karşılaştırma bile yapılmaz. tabi ki gtx765m bunlara göre daha iyi performans sağlayan bir kart. bu arada arkadaş fiyat yazmamış ama o fiyata şöyle bir makine alsaydınız gibi de bir yorumda bulunmuşsunuz. sli masaüstünde bile birçok sorunları varken notebookda sli ile karşılaşılan sorunları ilgili makinenin konusunda bolca okuduk zaten. hala önerilmesine de anlam vermek mümkün değil.

@gecesefası_52fb
    sizin bilgisayarcı nasıl bulamamış orijinal sürücüleri onu da anlamış değilim. neyse,http://www.msi.com/product/nb/GE70-2OE.html#download adresinden indirip yeniden kurun her şeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 10 Şubat 2014; 18:31:10 >

• @zulu123 haklısınız driverları tekrar kurmak lazım, hepsini indirip kurmadan önce önceki driverları silmem gerekmıyor dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecesefasi_52fb -- 10 Şubat 2014; 18:34:13 >
  • Hocam ilk yanlışı w7 ile kurmakla yapmışşsınız.Ben cihazı w8.1 ile sorunsuz kullanıyorum.pes 2013 e gelince nvidia denetim masasından pes 2013 ün settingsi yüksek performanslı gpu secip eklemelisini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX765m gt750 ve 755 e göre çok daha performanslıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

GTX765m gt750 ve 755 e göre çok daha performanslıdır

Sli kardesim bu kafan mi guzel :) 750m sli gtx 770m den %10 daha performaslidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clexa -- 11 Şubat 2014; 8:17:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

@Prolaciek
    gtx765m ile gt750 veya 755 sli karşılaştırma bile yapılmaz. tabi ki gtx765m bunlara göre daha iyi performans sağlayan bir kart. bu arada arkadaş fiyat yazmamış ama o fiyata şöyle bir makine alsaydınız gibi de bir yorumda bulunmuşsunuz. sli masaüstünde bile birçok sorunları varken notebookda sli ile karşılaşılan sorunları ilgili makinenin konusunda bolca okuduk zaten. hala önerilmesine de anlam vermek mümkün değil.

@gecesefası_52fb
    sizin bilgisayarcı nasıl bulamamış orijinal sürücüleri onu da anlamış değilim. neyse,http://www.msi.com/product/nb/GE70-2OE.html#download adresinden indirip yeniden kurun her şeyi.

Kormusunuz azicik test izleyin :) karsilatirabilirsiniz de

• @Proliciek
    y510p kullannaların yaşadıkları SLI sıkıntılarını ve daha önemlisi yurtdışı forumlardakı tarafsız yorumları okursanız ve GPU karşılaştırmalarına bakarsanız sizin de fikriniz değişecektir.
    geçen sene bu zamanlarda SLI'lı notebook diye millet ölüyordu. alabilmek ve bulabilmek için ciddi gayretler sarf ediyordu. ancak görüldü ki tek ve daha güçlü kart daha düşük model SLI2dan her zaman daha iyidir. üstüne bir de çözülemeyen SLI sorunlarıyla da boğuşmak zorunda kalıyorsunuz. o nedenle maalesef notebooklarda SLI tutulmadı. sizin almış ve kullanıyor olmanız bu gerçeği hiçbir zaman değiştirmeyecektir. kaldı ki masaüstünde bile birçok SLI sıkıntısı baş göstermektedir. GT serisi bir kart ile GTX serisi kartı karşılaştırmak bile abesle iştigalken GT serisi ve hem de SLI sorunu da üstüne eklenmiş bir kartın daha iyi olduğunu iddia etmek için oldukça bilgi eksikliğine sahip olmak gerekir.geçen sene ocak ayı gibi ben de meraktan çok almak istemiştim hatta şehir şehir vatan bilgisayarı arayıp ellerindeki ürünün model numarasını okumalarını isteyerek SLI'lı olduğuna emin olup satın almak için çok uğraştım. ancak bir türlü nasip olmadı. daha sonra bu nasipsizliğimin aslında bir nasip olduğunu anlamakda çok zorlanmadım tabi ki. şimdi piyasada bol miktarda bulunuyor ve yüzüne bile bakan yok bunların. işte birkaç işi tam bilmeyen SLI adına aldanıp alan oluyor. sonuçta her malın bir alıcısı vardır yoksa piyasada bu kadar kötü mal nasıl hala durabiliyor değil mi? mesela eşim için ikisi bir arada denilen tablet notebook arası cihazlara bakıyordum. birgün vatanda bana yoga'yı gösterdiler. ilk gösterdikleri biraz tablet irisi gibi geldiğinden pek hoşuma gitmedi sonra daha küçükekranlısı var dediler. peki getirin bakalım dedim. bu sefer elime alıp inceledim. yoga'nın en büyük eksiği ekran ayrılamıyordu. neyse bunu bir tasarım stili olarak kabul ederek incelememe devam ettim. aleti tablet olarak kullanmak için paneli arkaya katladım. ekran tarafından bakınca gayet güzel göründü. ancak eeee bu klavye noldu diye altına bakınca aletin alt kısmında tuşların açıkta kaldığını gördüm. yani tablet konumundayken aleti bir yere koymaya insan korkacak tuşlara birşey olacak diye. hatta tablet konumunda bir yere koyamazsınız doğrudan zemine temas ediyor tuşlar. tabi ki kesinlikle beğenmedim. ama bu modelin peynir ekmek gibi satıldığını gördüm. tasarımı kötü bir cihazı insanlar niye alır, daha iyi tasarlanmış modeller varken? mesela ayrılır ekran yapmak istemeyen ancak tablet-notebook kullanmak isteyenler için kızaklı sisteme sahip modeller yapılmış. kızaklı panel klavyenin üstüne yerleştiğinden zemine temas eden kısım her zaman aletin zemine temas etmesi için tasarlanmış alt kısmı oluyor. en sonunda samsung ativ XE700T1C G01TR modelini media markt inidiriminde yakalayınca aldım geçtim. tabi ki sony ve toshiba'nın modelleri de malzeme kalitesi yönünden içimde uhde kaldı o ayrı mesele. ama 3500tl yerine 2099tl'ye bu modeli almak işime geldi. samsung'un standart plastik malzemelerinden işte. ama ben bu ürünü en iyi ikisi bir arada diye kimseye illa bunu al demem ben aldım diye. ancak ilgili konuda sadece media markt'ta böyle bir fiyat var ilgilenenler, araştıranlar bir de buna baksın diye bahsettim. yani aldığınız ürün hiçbir zaman alınabilecek en iyi ürün değildir. bir ürünü kullandığınız için önerebilirsiniz ancak tarafsızca bakın böyle bir ürün var ancak artıları bu eksileri de bu şeklinde önermek her zaman daha dürüstçe olur.işte bu nedenle yabancı forumları seviyorum aldığı ürünün fanboyluğunu yapmıyorlar genelde.

• Gtx oyunlarda daha performanslıdır kesinlikle istediğin kadar araştır.

• Sli bütün oyunlarda çalışmaz, adam pes oynamak istiyor gelip sli dan söz ediyorsunuz.

Nvidia Denetim Masasından seçtiniz herhalde pesi nvidia için, bu şekilde olmuyorsa yine nvidia denetim masasından sürekli nvidia yı aktif yap pesten çıkınca tekrar intele geç, böyle de olmazsa fifa oyna

• Sakin ol kardeş sakin :).
    Sorun makine de değil. Makine canavar mübarek. Sorun oyunda. Aynı sıkıntı ben dahil bir çok tanıdığımda var. Pes13 takılıyor donuyor. Sıkıntılı yani. Belki güncellemesi patch i yaması vs birşeyi vardır ama ben fifa 14 e başladıktan sonra direk sildim zaten o oyunu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Sakin ol kardeş sakin :).
    Sorun makine de değil. Makine canavar mübarek. Sorun oyunda. Aynı sıkıntı ben dahil bir çok tanıdığımda var. Pes13 takılıyor donuyor. Sıkıntılı yani. Belki güncellemesi patch i yaması vs birşeyi vardır ama ben fifa 14 e başladıktan sonra direk sildim zaten o oyunu :D

Bana diyorsan ben sakinim ama bazı üyeler gerçekten konuyu farklı yönlere çekiyorlar, bir kişi birşey soruyor cevabı bilmiyorsan yazmak zorunda değilsin , bence fifa güzel ama kişiden kişiye değişir tabi ki.

Problem pes ile ilgili büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Prophet26:.

quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Sakin ol kardeş sakin :).

Bana diyorsan ben sakinim ama bazı üyeler gerçekten konuyu farklı yönlere çekiyorlar, bir kişi birşey soruyor cevabı bilmiyorsan yazmak zorunda değilsin , bence fifa güzel ama kişiden kişiye değişir tabi ki.

Problem pes ile ilgili büyük ihtimal

Yok ben konuyu açan arkadaş için söylemiştim de onu hepimiz sakin olabiliriz yani sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

@Proliciek
    y510p kullannaların yaşadıkları SLI sıkıntılarını ve daha önemlisi yurtdışı forumlardakı tarafsız yorumları okursanız ve GPU karşılaştırmalarına bakarsanız sizin de fikriniz değişecektir.
    geçen sene bu zamanlarda SLI'lı notebook diye millet ölüyordu. alabilmek ve bulabilmek için ciddi gayretler sarf ediyordu. ancak görüldü ki tek ve daha güçlü kart daha düşük model SLI2dan her zaman daha iyidir. üstüne bir de çözülemeyen SLI sorunlarıyla da boğuşmak zorunda kalıyorsunuz. o nedenle maalesef notebooklarda SLI tutulmadı. sizin almış ve kullanıyor olmanız bu gerçeği hiçbir zaman değiştirmeyecektir. kaldı ki masaüstünde bile birçok SLI sıkıntısı baş göstermektedir. GT serisi bir kart ile GTX serisi kartı karşılaştırmak bile abesle iştigalken GT serisi ve hem de SLI sorunu da üstüne eklenmiş bir kartın daha iyi olduğunu iddia etmek için oldukça bilgi eksikliğine sahip olmak gerekir.geçen sene ocak ayı gibi ben de meraktan çok almak istemiştim hatta şehir şehir vatan bilgisayarı arayıp ellerindeki ürünün model numarasını okumalarını isteyerek SLI'lı olduğuna emin olup satın almak için çok uğraştım. ancak bir türlü nasip olmadı. daha sonra bu nasipsizliğimin aslında bir nasip olduğunu anlamakda çok zorlanmadım tabi ki. şimdi piyasada bol miktarda bulunuyor ve yüzüne bile bakan yok bunların. işte birkaç işi tam bilmeyen SLI adına aldanıp alan oluyor. sonuçta her malın bir alıcısı vardır yoksa piyasada bu kadar kötü mal nasıl hala durabiliyor değil mi? mesela eşim için ikisi bir arada denilen tablet notebook arası cihazlara bakıyordum. birgün vatanda bana yoga'yı gösterdiler. ilk gösterdikleri biraz tablet irisi gibi geldiğinden pek hoşuma gitmedi sonra daha küçükekranlısı var dediler. peki getirin bakalım dedim. bu sefer elime alıp inceledim. yoga'nın en büyük eksiği ekran ayrılamıyordu. neyse bunu bir tasarım stili olarak kabul ederek incelememe devam ettim. aleti tablet olarak kullanmak için paneli arkaya katladım. ekran tarafından bakınca gayet güzel göründü. ancak eeee bu klavye noldu diye altına bakınca aletin alt kısmında tuşların açıkta kaldığını gördüm. yani tablet konumundayken aleti bir yere koymaya insan korkacak tuşlara birşey olacak diye. hatta tablet konumunda bir yere koyamazsınız doğrudan zemine temas ediyor tuşlar. tabi ki kesinlikle beğenmedim. ama bu modelin peynir ekmek gibi satıldığını gördüm. tasarımı kötü bir cihazı insanlar niye alır, daha iyi tasarlanmış modeller varken? mesela ayrılır ekran yapmak istemeyen ancak tablet-notebook kullanmak isteyenler için kızaklı sisteme sahip modeller yapılmış. kızaklı panel klavyenin üstüne yerleştiğinden zemine temas eden kısım her zaman aletin zemine temas etmesi için tasarlanmış alt kısmı oluyor. en sonunda samsung ativ XE700T1C G01TR modelini media markt inidiriminde yakalayınca aldım geçtim. tabi ki sony ve toshiba'nın modelleri de malzeme kalitesi yönünden içimde uhde kaldı o ayrı mesele. ama 3500tl yerine 2099tl'ye bu modeli almak işime geldi. samsung'un standart plastik malzemelerinden işte. ama ben bu ürünü en iyi ikisi bir arada diye kimseye illa bunu al demem ben aldım diye. ancak ilgili konuda sadece media markt'ta böyle bir fiyat var ilgilenenler, araştıranlar bir de buna baksın diye bahsettim. yani aldığınız ürün hiçbir zaman alınabilecek en iyi ürün değildir. bir ürünü kullandığınız için önerebilirsiniz ancak tarafsızca bakın böyle bir ürün var ancak artıları bu eksileri de bu şeklinde önermek her zaman daha dürüstçe olur.işte bu nedenle yabancı forumları seviyorum aldığı ürünün fanboyluğunu yapmıyorlar genelde.

+999

• Takılın siz gtx 765m ile :) battlefield 4 ü ultrada bile oynayamazsınız :)
  • gecesefasi_52fb kullanıcısına yanıt
    aynı sıkıntı bende var %100 çözüm buldunmu diye sorarsan bulamadım ama uyguladıgım şeyleri anlatıyım sana
    1-Nvdia denetim masasında 3d ayarlarına gir ve orada pes2013 için yüksek performanslı işlemciyi seç ve alttaki ayarlardan dikey senkronizasyonu kapat
    2-Nvdia denetim masasından pes2013'ün setting.exe dosyasınıda yüksek performanslı işlemciyi seç
    3-setting.exe ye gir ve vysnc yi aktif hale getir.

bu ayarlar baya bi çözüm getiriyor ama yinede biraz dalgalanma oluyor oyun oynanıyor ama yinede insan 3000 lira verince yag gibi kaysın istiyor.Tam bir çözüm bulunca bu probleme bütün laptop sayfalarında paylaşacam zaten eğer siz tam bir çözümünü bulursanız banada söyleyin herkesi aydınlatalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.