Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

MSI GE70-QE mi GE72-QE mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ge72 daha guncel versiyon.ekran karti bi tik ustu.oyunlarda 5-6 fps fark eder yada etmez.ama kasasi daha yakisikli :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DijitalArmut kullanıcısına yanıt
    Ben de onu istiyorum da şöyle bi sıkıntım var. 3000 lira nakitim var. Geri kalanını kredi kartıyla taksit yaptırmak istiyorum. Sanalmarketim böyle bir kıyak yaparmı ki
    Vatanda malesef yok bu model
  • Evet arkadaşlar konu güncel. İş çıkışı vatana uğrayacam inş. GE70-QE mi GE72-QE mi ? Gerçi vatanda ge72 yok. Sanalmarketimden verebilirim siparişi. Yardımcı olun lütfen. Gitgide heyecanlanıyorum zaten
  • Yok mu başka yardımcı olan koskoca forumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: squ1rtle

Yok mu başka yardımcı olan koskoca forumda ?

seçim yaptınız mı hocam, ben de bu iki model arasında kaldım. ge72 nin tasarımı daha iyi, ge70'in touchpadı çok kalıtesız geldi. Aradaki fiyat farkına değer mi GE72 ?
  • gamecoder G kullanıcısına yanıt
    Hocam cuma günü vatana gittim. GE70 vardı. 5bin küsür liraydı fiyatı ve tasarımını yakından görünce pek hoşuma gitmedi. Eski model olduğu belliydi ve kasa çok kalın geldi gözüme. GE72 benim de çok hoşuma gitti açıkçası. Ancak fiyat olarak da zorlanıcaktım ve bulunduğum yerde bulamadım. İnternetten satın alma imkanım da yoktu. Vatanda çalışan arkadaşın büyük ısrarlarıyla ASUS G550JK modelini 3500 liraya satın aldım. 2 gündür kullanıyorum. Tasarımı çok güzel ve performans olarak da gerçekten çok memnunum. Tek sıkıntısı 15.6" olması. Ayrı bir ekran satın alıcam. Oyunların çoğunu ultra ayarlarda rahatlıkla oynayabiliyorum. Ekran kartı GTX850M. Ancak bu gözünüzü korkutmasın. Ekran kartının overclock özelliği var ve soğutması gerçekten muazzam. Performansı çok güzel. Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam acer vn7 inceleseydiniz keike 860m ve çift fan var. i5 ve i7li versiyonu bimekste uygun fiyata bulunabiliyor(indirim bitecek deniyordu şuanki durumu bilemem)
    @squ1rtle kardeşim hayırlı olsun yine de aldığınız cihaz da gayet iyi siz de farkındasınız zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.