Şimdi Ara

MSI GE72-6QC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar alalı 4-5 gün oldu bilgisayarı ama yani ne bileyim çok değişik bir model.

açıklamak istiyorum hemen öncelikle linkini paylaşayım;

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge72-apache-core-i7-6700hq-26ghz-16gb-128gb-ssd-1tb-173-gtx960m-2gb-w10.html

evet videoyu izleyebilirsiniz ilk 1 .'i dakikanın sonundan başatın 3 adet usb 3.0 var diyor sonra 1 adet usb 2.0 var diyor ama 3 adet 3.0 var dediği yerde durdurun ve bakın ben mi göremiyorum yoksa onlar sağır duymaz uydurur bilmiyorum ben orda 2 adet usb girişi görebiliyorum.
    yani toplamda 4 adet diyor ama 3 tane var göremediğim bir yerlerde filan mı acaba bu giriş.

ikinci olarak yabancı kaynaklara bakıyorum bu pc hakkında konu yok hep ge72-6qf modeli karşıma çıkıyor, youtube da bir incelemesi yok,başka türk sitelerine bakıyorum yine 1e1 aynı özellikte pc yok bu iş harbiden çok garip geldi bana.(msi forumda 1 tane gördüm oda kutu açılımı yapıyordu)

3. sü bu touchpad mouse girişi yapıldığında devre dışı kalmıyor mu ?bende kalmadı ya da yapabiliyorsam nereden yapabilirim

4.sü anlatan eleman steelseries i açıklarken bu bilgisayara göre konuşuyor ve renkeri istediğiniz gibi atıyabilirsiniz diyor ama bu modelde renk yok sadece beyaz ışık var.

şimdilik bu kadar.

yanlış anlaşılmasın şikayetçi değilim bilgisayarımdan bence harika ama bu yukardaki olayların olması çok garip bir durum.

• Maxim Mokoko M kullanıcısına yanıt
    E-sata girişi var ise o girişte usb3 girişi olarak sayılıyor genelde. Kendi bilgisayarımda o şekilde.
    Bende ge62 modelini aldım hocam, 2qc banada çok kullanılan ve satılan bi model değil gibi geldi herhangi bir kullanıcı yorumu ya da inceleme videosu bulmak çok zor. Fakat ekranı hariç olumsuz yorum yok, ekranda tatmin eder umarım hep hayal kırıklığı yazmışlar ama.

Bir şeyi merak ediyorum ayrıca boşta ssd slotu bir tane bu modelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SirDeschain S kullanıcısına yanıt
    kaça aldınız hocam ayıptır sorması.ekran konusunda 15.6 inç olmasından yakınıyorlardır.

ssd hakkında bilgim yok
    Hayır ekran boyutundan değil panelini ips panele göre vasat buluyorlar. Vatan kampanyasından 4200 e aldım bugün 5600 gözüküyor vatanda.

hocam 5.600 e model bulamadım ben senin ki ge 62 2qc değil mi?

şuan 4.300

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-core-i7-5700hq-27ghz-16gb-1tb-hdd-156-gtx960m-2gb-w10.html

keşke yılbaşında alsaydınız ben 4491 e almıştım ssd ve ekran boyutu farkı var birde nesil
  • Ge62 6qd olan modelini aldım gelmesini bekliyorum bugün yarın elimde olur büyük ihtimalle. Bu hafta Notebookcheck de incelemesi yapıldı tek farkı renkli klavye var qd olanda. Onun dışında Amazon'da pc yorumlar var. Bi kaç tane yabancı incelemesi daha mevcut. Onlara bakabilirsiniz. Sadece ekran farkı boyut farkı olduğu için ge62 olarak bakın bir de. Youtube da uzun bir inceleme mevcut ingilizce.

Pc de 1 tane 2.0, 2 tane 3.0, 1 tane 3.1 girişi mevcut. O videoyu izlemedim fakat 2qx modelleri olabilir.

Touchpad ayarlarından bakın genelde orada oluyor bi tarz şeyler.

Renkli klavye apache pro modellerde mevcut. Qd qf olanlarda.

Tekrar 5bine düşürmüşler.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-core-i7-6700hq-26ghz-16gb-128gb-ssd-1tb-156-gtx960m-w10.html

Linkteki pc zaten 5000'di hocam. Konu başlığındaki ge72 17.3" olan model
  • Aldığın model tek renk steelseries , aydınlatmalı mekanik klavye yani dikkat edersen ge72 lerin bazı serileri renkli klavye resimli bazıları sadece beyaz laf olsun diye koyulmuyor sebebide bu renk kombinasyonu girmek için garantiye gönderip eklettirmen lazım 200 tl kadar fiyat isteyecekler

Msi tr modelleri yabancı modellerden farklı olabilir çok msi pc var her modelin geniş bilgilendirmesi yapılmıyor bu biraz msi ın suçu düzgün bir satış sisteminde zaten tek 2 tip kasaları var galiba 62 ve 72 ler için , ekran kartı işlemci klavye ayarlayıp satılabilse amazon ebaydaki gibi ne ala çeşit çeşit model var kim ne belli olmuyor istediğin işlemciyi buluyorsun ekran kartı uymuyor birinde herşey istediğin gibi windows vs ile parayı bindirmiş...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    benim için renkli klavye sıkıntı değil hocam.Videoda ki adamın öyle demesi sorun bana her ikiside uyar ama belki alan adam videoyu izlemiştir renkli klavye sanmıştır

• Bu bilgisayar hakkındaki bir iki eleştirimi de kendim yapayım, belki arayana faydası dokunur.

Bilgisayar toplamayı düşünüyordum fakat taşımam gerekeceğinden laptop almam gerekti. Bu modeli görünce, hem özelliklerinin bir laptoba göre iyi olması, hem de tasarımının düğer MSI'lar gibi iğrenç olmaması beni bunu almaya itti. Şunu söyleyebilirim ki, eğer amacınız sık sık AAA oyun oynamaksa HİÇBİR ŞEKİLDE LAPTOP ALMAYIN. Bilgisayarın şu an foruma yazarken bile çıkardığı fan sesi beynime işliyor. Vınnnnnnnnnnnnnnn... Isınma sizi rahatsız etmiyor çünkü elinizi koyabileceğiniz devasa alan o ısınan bölüme temas etmiyor. Bilgisayarı kapatınca eve adeta sessizlik hakim oluyor. İki: Klavyenin üzerinde ne yaptıysanız izi üzerinde kalıyor. Parmağımla dokunuyorum ve çıkan izi temizlemek için msi beziyle birkaç dakika silmem gerekiyor. Başta ben oynamama bakarım dedim ama şimdi aşırı gözüme batıyor. Hoparlörü gayet kaliteli ama biriyle Skype'ta veya Discord'da konuşurken artık nasıl bir şeyse sesi aynen iletiyor. İnternet alıcısının daha iyi olduğu belirtiliyor. mbps değişmedi ama MB/s 'de gayet fark var. Şimdilik söyleyebileceğim bu kadar, saygılar.

• barosss2002 B kullanıcısına yanıt
    Çift fanlı bir oyun laptopının sessiz olmasını mı bekliyordunuz acaba? Almadan önce düzgünce inceleyip araştırsaydınız madem. Ve forumda dolaşırken ses çıkartan bir laptop değil bu, siz fazla takıntılısınız sanırım seste.
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Elbette alırken fan sesini de düşündüm. Kullandığım kulaklık evde biri konuştuğunda bile duyamamamı sağlıyor; nasıl olsa kulaklıkla kullanacağım diye düşünerek aldım. Fakat nedense olmuyor. Oyun oynarken çoğu zaman fark edemiyorsunuz ama bir müddet ısınmadan sonra artık rahatsız etmeye başlıyor. Belki ben fazla takıntılıyım, ama ne bileyim; bence internette dolaşırken bile kulaklığa rağmen sesinin gelmesi üzücü. Dediğim gibi belki ben fazla takıntılıyım, belki dikkat ettiğim için geliyor. Laptop'tan çok mu şikayetçiyim? Hayır elbet. Fakat bir bilgisayarı alırken bu tarz minik veya büyük eksiler bilinsin diye belirttim. Düzgünce inceleyip araştırmaya gelince ise ilk yorumda belirtildiği gibi internette bunun hakkında hiçbir şey bulamadım. Yazacağım minik bir şey bile faydadır diye düşündüm. Eğer bir oyun laptobu istiyorsanız, bu en iyi tercihlerdendir.

saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barosss2002

Elbette alırken fan sesini de düşündüm. Kullandığım kulaklık evde biri konuştuğunda bile duyamamamı sağlıyor; nasıl olsa kulaklıkla kullanacağım diye düşünerek aldım. Fakat nedense olmuyor. Oyun oynarken çoğu zaman fark edemiyorsunuz ama bir müddet ısınmadan sonra artık rahatsız etmeye başlıyor. Belki ben fazla takıntılıyım, ama ne bileyim; bence internette dolaşırken bile kulaklığa rağmen sesinin gelmesi üzücü. Dediğim gibi belki ben fazla takıntılıyım, belki dikkat ettiğim için geliyor. Laptop'tan çok mu şikayetçiyim? Hayır elbet. Fakat bir bilgisayarı alırken bu tarz minik veya büyük eksiler bilinsin diye belirttim. Düzgünce inceleyip araştırmaya gelince ise ilk yorumda belirtildiği gibi internette bunun hakkında hiçbir şey bulamadım. Yazacağım minik bir şey bile faydadır diye düşündüm. Eğer bir oyun laptobu istiyorsanız, bu en iyi tercihlerdendir.

saygılar.

Bu aslında çok çok bilindik ve ünlü bir sorundur, 960 ve 970 ekran kartlarının tamamında yer alan bir sorun, üretici firmaların ekran kartındaki bobinleri sıkı sarmaması sebebiyle olan bir şey, Coil Whine sorunu diye geçer. Bu şekilde aratırsanız binlerce şey bulabilirsiniz.

Eğer ses abartılı bir düzeydeyse o zaman bir sorun vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.