Şimdi Ara

MSI Ge72 6QD hakkında soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.kliksa.com/urun/msi-apache-pro-ge72-6qd-231xtr-intel-core-i7-6700hq-freedos-notebook/902687594?gclid=CLCO7M39iMoCFVXGGwodRZcLMA&gclsrc=aw.ds

Arkadaşlar yukarıda linkini verdiğim MSI Ge72 6QD-231XTR uzantılı laptopu almayı planlıyorum. Sizce 5k'ya kadar daha iyi bir msi bulabilir miyim? Veya bu bilgisayara bu kadar para vermek mantıklı mıdır?

• Merhaba...

Soru günceldir arkadaşlar. Bende aynı noktadayım.

Özellikler için güncel link vereyim;

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10866
    http://www.sanalmarketim.com/msi-ge72-6qd231xtr-apache-pro-core-i76700hq-16gb-256gb-ssd-1tb-gtx960m-173-full-hd-freedos/p_63053/

Özet;

• FreeDos İşletim Sistemi
    • Intel® Core™ i7-6700HQ İşlemci
    • 17.3" Full HD Yansımasız Ekran (1920x1080; 16:9)
    • NVIDIA® GeForce® GTX960M 2GB GDDR5 Ekran Kartı
    • 16GB DDR4 2133MHz Sistem Belleği
    • 256GB SSD + 1TB 7200Rpm HDD

• Dostum ben aldım ve sorunsuz kullanıyorum. Eğer merak ettiğin belli bir şey varsa sor. Hatta şöyle söyleyeyim bende nova bilgisayardan aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu serinin Ge62 olanını almayı düşünüyordum ama ana konusunda çok fazla şikayet okudum bilgisayardan soğudum cidden. İyice araştırmak lazım.

• arkadaşlar gidin amazonu takip edin 5000tl ye neler alırsın neler :)
  • Gümrükten nasıl geçiriyon onu söylede amazondan alak :)
  • 2 tane sıfır ge72 6qd modeli açmış,kullanmış ve iade etmiş birisi olarak kesinlikle güzel bilgisayarlar fakat performansını dragon gaming centerden high aldığınız zaman anakarttan ses geliyor o şekilde servise yolladım 2 kere değişim yolladılar.Çareyi PE serisine yönelmekte buldum
  • sabaru kullanıcısına yanıt
    Dostum pe serisine ssd ekletebileceğimiz bir yer varmı site anlamında ? Ben PE60 6QE almayı düşünüyorumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqq_qqq -- 2 Mayıs 2016; 21:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqq_qqq

Dostum pe serisine ssd ekletebileceğimiz bir yer varmı site anlamında ? Ben PE60 6QE almayı düşünüyorumda.

alacağın firma ile konuşarak çözüme varabilirsin veya kendin bile takabilirsin internette çokca videolu anlatım mevcut ve üstelik çok basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabaru

quote:

alacağın firma ile konuşarak çözüme varabilirsin veya kendin bile takabilirsin internette çokca videolu anlatım mevcut ve üstelik çok basit

2-3 siteyle konuştumda takamayız dediler takması kolayda garanti dışı kalma problemi sıkıntı etiket varmış vidanın üstünde.
  • qqq_qqq Q kullanıcısına yanıt
    Ben pe60 aldım o etiketi açıp ssd taktım sonra şu ekran kartından gelen ses sorunu yüzünden garantiye yolladım ve değişim verdiler yani garanti açısından o etiket bir sorun yaratmıyor. Ama sen bilgisayara zatat vermişsin problem senin yüzünden ortaya çıkmış da diyebilirler risk taşıyor yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sabaru

quote:

2-3 siteyle konuştumda takamayız dediler takması kolayda garanti dışı kalma problemi sıkıntı etiket varmış vidanın üstünde.

Hocam hangi siteyle konuştuysan sallamışlar, bilgin olsun. MSI'ın teknik servisine telefon aç sor, SSD takmak için etiketi yırtarsan garanti kesinlikle bozulmuyor.

http://www.servispoint.com/iletisim.aspx

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.