Şimdi Ara

MSI GE72 Apache Pro 6QF-017TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar artık ürün araştırmaktan incelemekten bakmaktan bitap düştüm konu açmaktan yazmaktan gına geldi omu iyidi bumu güzel'di yeter artık dedim. Bugün normalde monster alacak idim 17 inç abra a7

modelini ama IPS ekranlı modeli stokta yok ve gelmeyecek dediler bende vazgeçtim. MSI almaya karar verdim araştırdım izledim inceleme videolarını pc canavar gibi özelliklerine linklerden bakabilirsiniz MSI

yazılım ve teknoloji konusunda çok iyi yönleri var o yüzden tercih sebebim oldu ve satın alırken ebrar bilgisayarı tercih ettim en ucuz onlar satıyor WhatsApp'tan ulaştım yardımcı oldular pazartesi cihazlara

zam gelecek şimdi alın dediler verdim siparişi. cihaz inş salı elime ulaşır detayları paylaşırım buradan. birde 1050 monster modelleri şubatta gelecekmiş galiba bilginiz olsun. ebrar bilgisayarın üsküdar'daki

yerinden de ürün satın alabiliyoruz ürünleri ama pazartesi zam geleceği için ürünlere bugün almak zorunda kaldım site üzerinden de alışveriş yapınca yasal olarak kargo ile gönderim yapıyorlarmış gidip elden

alamıyormuşum en kötü soracağım kargoya verin şubede bekletsinler kargoyu dağıtıma çıkmasın ben gidip alacağım derim en azından 1 gün beklemem. daha düşük ve aynı fiyata 16-32 gb ram 256 gb ssd olan 960 modelleri vardı ama ben 970 tercih ettim neden derseniz ram hdd ilerde keyfe göre artırılabilir ama ekran kartı değişmeyeceği için tercihimi 970m yana yaptım sizce doğrumu yaptım ?

Satış Linkleri;

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge72-apache-pro-6qf-017tr-gtx-970m-notebook-pmu347394?utm_source=epey.com&utm_medium=fiyat&utm_content=cpc&utm_campaign=genel&aff_sub4=1
    http://www.sanalmarketim.com/msi-ge72-6qf017tr-apache-pro-core-i76700hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx970m-173-full-hd-win-10/p_62589/

MSI Sayfası;
    https://www.msi.com/Laptop/GE72-6QF-Apache-Pro.html#hero-specification

• bende amazondan bunu alicam 3850 tl civarı bisey oluyor.1000 li serisi çok pahalı yapcak bisey yok
  • Seçiminiz güzel inceleme videonuzu bekliyoruz

Monsterlara bende baktım ama gerek yazılımsal gerek servisle ilgili şikayetler msi da karar kılmama sebep oldu ama yazın almam gerekiyor o zamana kadar da dolar ne olur 7.nesil işlemciler mi gelir bilemiyorum önüm karanlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

bende amazondan bunu alicam 3850 tl civarı bisey oluyor.1000 li serisi çok pahalı yapcak bisey yok

Hocam amazondan laptop getirtilebiliyor mu bide vergiler dahil mi 3850 ve ayrıca 1 ocaktan itibaren yeni gümrük vergileri filan eklendi görmüşsünüzdür değişti tüm kanunlar herşey bi bakın derim ve ne kadar sürede buraya geliyo ve ingilizce klavye olarak geliyor dimi taksit vesaire hiçbir şans yok dimi nakit ve garantisiz galiba.
  • Msy60 M kullanıcısına yanıt
    Monster mağazası ilgisi müşteri memnuyeti servisi bence türkiyede en iyi bilgisayar markasıdır buna emin olun hocam zaten monstera karar vermiştim alacak idim ama IPS stok yok gelmeyecek diyince vazgeçtim araştırmaya başladım bu bilgisayarı buldum ve pazartesi itibari ile pc nin fiyatı tavan yapmış 7 bine çıkmış ben ucuza almışım ebrar bilgisayar pazartesi fiyatı çıkacak demişti doğru imiş demekki. GTX 1050 modelleri gelecek imiş monsterlara bekleyin derim 5.500 olur onun fiyatlarıda 6 bin de olabilir. cihaz bugün çıkacaktı normalde yılbaşı yoğunluğu oldu dediler çıkarmadılar kargoyu yarın çıkacak inş gelince incelerim buraya konu açarım.
  • MaDTuRkk M kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ama bir yandan bilgisayar bileşenlerini üreten bir firma bir taraftan parçaları alıp toplayan bir firma olduğu için msi daha ağır basıyor ama dediğiniz gibi bi uygunluk olursa bende alırım benim arada kaldığım modeller abra a5 v8.1.2 ve gl72 6qf modelleri fiyatları da birbirine çok yakın olduğundan msi düşünüyordum yaza doğru fırsatları değerlendireceğiz artık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDTuRkk

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

bende amazondan bunu alicam 3850 tl civarı bisey oluyor.1000 li serisi çok pahalı yapcak bisey yok

Hocam amazondan laptop getirtilebiliyor mu bide vergiler dahil mi 3850 ve ayrıca 1 ocaktan itibaren yeni gümrük vergileri filan eklendi görmüşsünüzdür değişti tüm kanunlar herşey bi bakın derim ve ne kadar sürede buraya geliyo ve ingilizce klavye olarak geliyor dimi taksit vesaire hiçbir şans yok dimi nakit ve garantisiz galiba.

bana bi tanıdık alacak oraya giden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    dolar bu sene düşmez zaten kalır böyle hep 3.30 olur benim aldıgım model pazar günü hepsi burada da 4750 filandı şimdi her yerde 7 bin lira olmuş iyiki almışım
    Hocam sizdeki de nasıl bir şans 4900 den 7200 e nasıl yükselir bir bilgisayar aklım almıyor.. doların düşeceğini zaten zannetmiyorum daha çok artmazsa iyidir yoksa bu gidişle i3 lü laptoplara 4000 lira vermek zorunda kalacağız... hayırlı olsun bu arada inceleme videonuzu bekliyorum..
    Ben 4900 aldım allahtan cumartesi akşamı sabahta hepsi burada 1 günlük indirim yapmıştı 4750 filan satıyordu o güne özel onu kaçırdım. ebrar bilgisayar pazartesi tavan yapacak fiyatların alın demişti şimdi haklı imiş uçtu fiyatlar allahtan almışım.
  • Arkadaşlar MSI GE72 Apache Pro 6QF-017TR satın almıştım bunda ışık sızması çıktı net bir video çekerek tekrar paylaşıyorum sizlerle elimle her köşesine bastırdım denedim sağ üst köşe gitmiyor diğer köşeler bastırdığım halde gitmiyor fener tutulmuş gibi duruyor bariz. napsam direk iademi alsam iade alsam bu pc bu fiyata bu kur böyle yüksek şekilde devam ettiği sürece asla alamayacağım pc çok iyi çok güzel memnunum ama ışık sorunu var işte bi. yada servis pointe gidip halledilecek ufak bişi ise yaptırıp devam mı etsem direk iademi alsam kararsız kaldım.

https://www.youtube.com/watch?v=fDKykALB5vg

Dostum ürünü iade et. Aynı ürünü haziranda aldım, ışık sızması ve ölü piksel vardı. Başta yoktu zamanla arttı, ürünü değişimi yaptım ama 2. üründe de aynı sorun vardı. Bence bu modelde bu sıkıntı var. Servispointten iade istedim ve kabul ettiler.
  • webhead kullanıcısına yanıt
    Bugün verdim iade istedim hocam yenisi yokmuş ellerinde zAten harbiden kronik sorun muymuş :( alsam yenisini yine mi aynısı olacak acer aldım onda sorun yaşadım 3 bilgisayarım bu bi yüzüm gülmedi ya
    Değişim olan cihaz da ışık sızması mı oldu ölü pixel mi ikinci gelen cihaz da
  • Monsteri Ips panel yok diye tercih etmessen malesef böle olur. Ips panel samsung dışında alayı bu şekildir. az çok da olsa vardır. Git tn panelli monster al böle olmaz. 4 yıl tn panel li leptop kullandım. evimde 2 leptop var biri baya eski sony vaio ıps panel var ışık sızması sıfır. panel modelini cok ararştırdım bulamadım. bide tn panelli kendı leptobum aralarında biraz fark var ama inanın bana bu şekilde can sıkmıyor. filmde de oyunda da ben tn kullanıyorum hicde aklıma takılmıyor gayet memnunum. vazgeçın su ıps sevdasından :)
  • maresal52 kullanıcısına yanıt
    TN panelde olmaması normal IPS çok güzel farkı baya var her IPS panelde bu sorun var biliyorum önemi Yok benim için ama Normal düzeyde olsa idi sıkıntı Yok ama göze çarptığı için vermek zorunda kaldım. Monster o parayı verirken aynı paraya MSI varken monster almam asla monster sesini filan sevmedim çok kısıktı
    ben monsterde tn panel olduğu için onu söyledim. suan ben tn panelli uygun bi leptop arıyorum 5 bin tl ye kadar. fakat monsterin o 960m li modeli dışında tn yok. 960m bıraz bana duşuk gelmese o leptobu tn paneliyle beraber alırdım. 17 ınç olanını.
    2 urunde de aynı sorun vardı. Ölü pixel 1 hafta kadar sonra çıktı ama ışık sızması her zaman vardı. İlk üründe ışık sızması olunca değişim istedim. Değişim yapıldı yine ışık sızması vardı, aynı sebepten tekrar değişim istedim. Değişim için gelen üründe de olunca iade talep ettim. Bence bu seride olan bir sıkıntı, mağazdan almıştım ben çalışan arkadaştan rica edip bir kaç ürüne baktık ama hepsinde ışık sızması vardı ve bu ürünlerin hepsi sıfırdı. Ve kullandıkça arttı bu ışık sızmaları.
    Bu modeli satın almayacağız anlaşılan halbuki sevmiştim çok kaliteli süper bilgisayardı nereden almıştınız ?
  • maresal52 kullanıcısına yanıt
    TN paneli sevmiyorum açıkcası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.