Kutu Açılımı ve Genel Bakış Cyberpunk 2077 : GTX 1660 SUPER + Ryzen 3 1200 Battlefield V - The Last Tiger - Ultra / GTX 1660 SUPER + Ryzen 3 1200 Zombie Army 4: Dead War - GTX 1660 SUPER Gameplay 3dmark Benchmarking / Test Cyberpunk 2077 : GTX 1660 SUPER + Ryzen 3 1200@3.9Ghz Ultra SnowRunner GTX1660 Test Ultra Resident Evil 3 Remake Gameplay GTX 1660 Super Not: İstediğiniz test ve oyun varsa yorumlara yazın lütfen... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 18 Ocak 2021; 0:24:0 > |
MSI GEFORCE GTX 1660 SUPER AERO ITX OC Test ve İnceleme
-
-
İşlemciniz ucu ucuna yetiyor hatta bazı kalabalık sahnelerde CPU kullanımı %100 e dayanıp GPU kullanımı düşürmüş yani az darboğaz yapmış Ryzen 5 2600 gibi bir işlemciye geçerseniz rahatlatır.
-
evet kesinlikle henüz OC yapmadım oc ile testler de alıp farkı görmek istiyorum.
-
Elinize sağlık böyle konuları destekleyelim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaElinize sağlık böyle konuları destekleyelim
teşekkürler en kısa sürede yeni oyun , işlemci overclock ve sentetik testleri de paylaşıcağım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 10 Ocak 2021; 14:9:4 > -
3dmark testleri eklendi.
-
Elinize sağlık detaylı ve kaliteli inceleme olmuş. Fakat özellikle cyberpunk'ta gpu nadiren yüzde 100 görmüş. İşlemci neredeyse baştan sona darboğaza girmiş.
-
evet darboğaz yapıyor yetersiz kalıyor yer yer oc ile deneyip tekrar cyberpunk testi yapıcam.
-
İşlemci oc li cyberpunk testi eklendi...
-
SnowRunner eklendi GPU Power downgrade %65 Ram +700mhz
-
Resident Evil 3 Remake eklendi...
-
1860 liraya almıştım işini iyi yapan bir kart. Serin sessiz küçük ve mükemmel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aRiSe*
1860 liraya almıştım işini iyi yapan bir kart. Serin sessiz küçük ve mükemmel.Evet katılıyorum kartı çok beğendim
-
Hocam pny 1660s single fan dusunuyorum bende. Sorun yasiyor musunuz, durum nedir? Önerir misiniz? Eğer kötü ise 1650super msi ventus alacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu devirde 1660s yerine ileriye yönelik güncel ekran kartları almak daha makul olmaz mı? Şu anda çok güzel kart ama 1-2 yıla yetmeyebilir. Ebayden 3070 aldım onun üzerine sistemi kuracağım ama bu kart da fiyatlar inene kadar güzel bir tercih olabilirmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X