Şimdi Ara

MSİ GF4 Ti 4200 VTD 8X driver sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar..ben bu ekran kartını napıyım bılemıyom..driverlerını yuklerken daha en basta dıgıtal olarak ımzalanmamıs oldugunu belırttı xp..neyse yukledım yınede sonra da update ıle guncelledım ama yıne aynı mesajı verdı dıgıtal olarak ımzalanmamıs falan...buna ragmen mecburen yukledık nede olsa en son suruculerı msi nın sıtesınden guncelledım..ama gel gorelım halen 3 d mark 2001se de 10400 gecemedım..ekran kartı oc ıle 581@291 mhz de calısıyo 610q@305 max degerı ama ben o degerlerde bı turlu stabıl olamadım kıtlendı..power supl degıstırdım zaten gıttım 350w fps aldım..ama yıne de olmuyoo sebep ne dır ramlerden mı..cun kı ram ler oem 256+256 333 mhz pc 2700 ..512 mb ram...ne yapcem ben bakıyom cogu arkada normal bı gf4 ti 4200 bıle cok rahat 13000 puan almıs ..ne yapıyım ben yakayım mı bu kartı yoksa satayım ati 9700 mü alayımm yada ge force fx 5800 mü..?

• hıc kımse bu karttan kullanmıyo anlasılan..gıttık pıyasadakı en dandık kartı mı aldık...o kadarda para verdık bosa gıttı..msı falan hıkaye o zaman ..alıcen 16 voodoo cok bıle...amaaaaannnnnnn..
  • Arkadaşım ekran kartının stabil değerlerini bulmak için işlemciyi filan overclock yapma ekran kartının limitlerini bul ondan sonra diğer parçaları o/c yaparsın aksi halde kilitlenmenin nerden kaynaklandığını bilemezsin belkide işlemcin kilitlniyordur.
  • duydunmu...
  • walla ne yaptıysam olmadı...işlemciyi normal degerlerine aldım ...xp 2200 1800mhz...sonra ekran kartını biraz zorladım 305/605 falan yaptım maxımum 3D MARK 2001 SE DE high detail lerd ekilitlendi...aldıgım puan ise 8500 falan dı cok komik yaww...sonra işlemciyi o/c yaptım 148x13.5=2000mhz ...ekran kartınıda 284/591 yapabıldım maxımum aldıgım deger 10300 lerde..ne yapsam olmuyo direct x 9 kullanıyorum ondan mı acaba yoksa ramlerde mı sorun var...cun kı oem ram yada ekran kartının voltajı yetersız kalıyor olabılır mı..?
  • işletim sistemi kurulumu sonrası sürücü yükleme aşamaları performans almanız için çok önemli.
    şu an sisteminiz uzun süredir kullanılıyorsa ve sürücüler üstüste yüklenmiş ise performans sıkıntınızın açıklaması olabilir.
    bu tür uzun süreli temiz olmayan işletim sistemi kullanımlarında 2000puan kadar düşüş yaşadığım olmuştu.

temiz sistemde en makul sonuçları alabilirsiniz.her sorunda sabit diski biçimlendirme taraftarı değilim ama sürücüleri çoğu kez silip tekrar yüklediyseniz ve gereksiz müdahale eden programlarla ağırlaştırdıysanız aldığınız sonuçlar olağan.

öncelikle çip üreticisinin sürücülerini denemenizi öneririm.
    leadtek'in eski sürücüleri biraz müdahale edilmiş detonator sürücüleri idi.sorun yaşadıklarım olmuştu eski kartımla.
    ayrıca WHQL sertifikalı sürücüleri indirirseniz dijital imzalanmış olduğu için o ibareyi görmezsiniz.zaten olmaması da sorun değil.bunu bir sorun olarak görmeyin.

size tavsiyem WHQL 42.01 sürücüleridir.
    testlerde en yüksek değerleri bu sürücü ile almıştım.yüksek skorları da bu sürücü ile alıyor birçok kişi.belki kaliteden feragat edilmiş olabilir diyebilirsiniz ama WHQL sertifikalı olduğu için böyle bir kalite kesintisi olmamalı.

Not: hiçbir bileşende overclock olmadan ti4200 ile 1466-1800mhz civarında 10000-11000 almanız doğal.

• tsk tora...bu whql 42.01 suruculerını nerden bulabılırım...su andakı suruculer 8.11.2002 tarıhlı 4.1.07 suruculeri ..acaba bu surucu den yapabılırmı ...
  • tskk dedıgın detanator buldum yukledım su anda 10998 gıbı bır sonuc aldım 581/287 en fasla bu kadar yukseltebıldım daha ustune cıkınca 3 dmark da hıgh detaıl lerde kılıtlenıyor..ılgın e tskk..
  • been o/c yapmadan bile 1100 puan alıyorum
  • arkadaş aynısından bendede var 13405 i rahat aldım oc yapmadan 11700 falan alıyo sen sistemine yada driver larına ii bak not 43.45 kullanıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.