Şimdi Ara

MSI GF63 8RC-473XTR Dizüstü Bilgisayarı nasıl alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar bu PC nasıl? Photoshop, Autocad render, Freehand, Sketch Up, Tinkercad gibi uygulamalar ve fm gibi oyunlar için almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

Birde aşağıdaki PC var.

Bu arada elimde eski toshiba satelitte l850-1R6 PCden çıkma 1 tb hard disk var bu PC lere takılıyor mu?

• 1050Ti almanız daha mantıklı olucaktır hocam.
  • Eğer işlemci önceliğin varsa i7 işlemci modeller daha faza işine yarayacaktır. İndirimleri takip edersen çok daha uygun fiyata alırsın.

• Bu bilgisayar en ucuz 6400 tl civarı 5900 lere düşer mi sizce? Birde bendeki kartlar hep 3 taksit yapıyor 6 taksit neden yapmıyorlar zaten çok pahalı ürünler. 3 taksitte imkanı yok ödeyemem.
  • Dostum yaklaşık 1 hafta önce bu MSI GF63 4.500tl civarına düştü bende almayı düşündüm sonradan WiFi aktarım oranları çok düşük olduğu için vazgeçtim. Kendin artı olarak ssd takarsan daha rahat kullanırsın. Tabi satın almak istersen. Bu bilgisayarın hakkı en fazla 4.500. 5 bin üstüne çıktıktan sonra daha iyi bilgisayarlar bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki 5000-5500 civarına bana güzel bir laptop önerir misin
  • by_muryum B kullanıcısına yanıt
    Msi gf serisi alev gibi ısınıyor. Gidin asus fx504 lenovo y520 abrs a5 ya da msi gl gp gv serilerine bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 27 Ocak 2019; 0:39:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rtx4070 asus alınır mı???
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • by_muryum B kullanıcısına yanıt
    Dostum hepsiburada üzerinden daha uygun fiyatlı daha iyi bilgisayarlar bulabileceğini düşüyorum arkadaşlar Asus önermiş normalde bende önerirdim ama Asus ile büyük sorun yaşadım. Vivobook pro serisi bilgisyarımı 3.kez panel değişimi yaptılar kafalarına göre halbuki benim panel ile ilgili şikayetim yoktu. Onlar yüzünden 3-4 aydır bilgisayarım yok iade süreci başlattığım için iş uzadı. Çok oyuna önem vermiyorsan Dell g serisine bakabilirsin hepsiburada üzerinden. Tercih senindir. Ssd olmasına dikkat et derim.

• Ben g serisi onermem. Gidinaaua fx503 bakin o nmbile baya iyi.

• şu anda 5000 civarına notebook bakıyorum. Wireless modülü yüzünden bu modeli almıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.