Şimdi Ara

MSI GF63 vs HP power gaming?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ssd problem değil arkadaşlar kendim ekleyebilirim sizce hangisini seçmeliyim? Alabileceğim alternatifler bunlar. Max bütçem 5000. Gamer değilim programlama ve ara sıra oyun oynamak için alıyorum. Önerilere açığım.

• Up bende MSI gf63 düşünüyorum
  • Ozan-Kwelia O kullanıcısına yanıt
    Msi malesef WiFi aktarım oranı düşük çok saçma bi şekilde çünkü oyun bilgisayarı sonuçta Ping falan yani. Msi ın hoparlöerleri de iyi değil diye biliyorum. Sanırım HP alacağım
  • Hocam bariz bir fark mı var yoksa hani biraz felan mı düşük?
  • vchi19 V kullanıcısına yanıt
    MSI da tek hava çıkışı varmış sanırım çok oyun oynayan biri değilim ama arada 1-2 saat oynasak sorun olur mu acaba
    Notebookcheck
    MSI GF63 8RC (i5-8300H, GTX 1050) Laptop Review
    https://www.notebookcheck.net/MSI-GF63-8RC-i5-8300H-GTX-1050-Laptop-Review.340606.0.html
    Chrome ile çeviri yapıp incelemeyi okuyabilirsin işini görecektir

Eyvallah hocam, yarı yarıya fark var resmen
    Sen ne düşünüyorsun dostum? Merak ediyorum fikir olsun diye bana da. HP 2x2 WiFi ile geliyor yani WiFi kartı da önemli benim için en azından. Ve bang&olufsen hoparlörler var üzerinde daha önce Asusun bi modelinde de vardı müzik film dizi izlemek daha keyifli hale geliyordu.

• Bütçeyi denk getirirsen GL63 öneririm. Ekran kartı GTX 1050Ti. An itibariyle indirime girmiş.

• Fx503 oneririm.
  • Burakcnl kullanıcısına yanıt
    Bütçemi aşıyor malesef max 5bin verebileceğim için kaldık HP ye
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Asus ile işim olmaz bi kez o hatayı yapıp aldım daha almam
    Yapmayın etmeyin. Asus u Tr garantisi için elediğinizi çok iyi biliyorum. Hp garanti olarak asus un çok üzerinde evet ama alacaksanız da bu model almayın. Özellikle 8. nesil gaming ısınıyor. Bari alacaksanız da 7.nesil pavilion gaming bakın.
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Dostum sadece oyun için almıyorum ve bütçem ona yetiyor malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.