Ssd problem değil arkadaşlar kendim ekleyebilirim sizce hangisini seçmeliyim? Alabileceğim alternatifler bunlar. Max bütçem 5000. Gamer değilim programlama ve ara sıra oyun oynamak için alıyorum. Önerilere açığım.
Up bende MSI gf63 düşünüyorum
Ozan-KweliaO
kullanıcısına yanıt
Msi malesef WiFi aktarım oranı düşük çok saçma bi şekilde çünkü oyun bilgisayarı sonuçta Ping falan yani. Msi ın hoparlöerleri de iyi değil diye biliyorum. Sanırım HP alacağım
Hocam bariz bir fark mı var yoksa hani biraz felan mı düşük?
vchi19V
kullanıcısına yanıt
MSI da tek hava çıkışı varmış sanırım çok oyun oynayan biri değilim ama arada 1-2 saat oynasak sorun olur mu acaba
Chrome ile çeviri yapıp incelemeyi okuyabilirsin işini görecektir
vchi19V
kullanıcısına yanıt
Eyvallah hocam, yarı yarıya fark var resmen
Ozan-KweliaO
kullanıcısına yanıt
Sen ne düşünüyorsun dostum? Merak ediyorum fikir olsun diye bana da. HP 2x2 WiFi ile geliyor yani WiFi kartı da önemli benim için en azından. Ve bang&olufsen hoparlörler var üzerinde daha önce Asusun bi modelinde de vardı müzik film dizi izlemek daha keyifli hale geliyordu.
Bütçeyi denk getirirsen GL63 öneririm. Ekran kartı GTX 1050Ti. An itibariyle indirime girmiş.
Fx503 oneririm.
Burakcnl
kullanıcısına yanıt
Bütçemi aşıyor malesef max 5bin verebileceğim için kaldık HP ye
expressimo
kullanıcısına yanıt
Asus ile işim olmaz bi kez o hatayı yapıp aldım daha almam
vchi19V
kullanıcısına yanıt
Yapmayın etmeyin. Asus u Tr garantisi için elediğinizi çok iyi biliyorum. Hp garanti olarak asus un çok üzerinde evet ama alacaksanız da bu model almayın. Özellikle 8. nesil gaming ısınıyor. Bari alacaksanız da 7.nesil pavilion gaming bakın.
expressimo
kullanıcısına yanıt
Dostum sadece oyun için almıyorum ve bütçem ona yetiyor malesef.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme