50 adet stokla sınırlı güzel bir indirime benziyor. Almak isteyenler için fırsat olabilir. |
MSI GF75 Thin 10SC-003XTR - Günün Teklifi %35 İndirim - Turkcell Pasaj
-
-
Keşke 1650ti olsaymış -
buda moda oldu bilgisayara 256 gb ssd koymak nedir2 oyun yüklenmez illa servise gidip yükselttirmek gerekiyor -
PC de Oyun oynamayan biri olarak nasıl bu fiyat /performans olarak çok çok iyi denilebilir mi
-
Fazla kaba bir ürün. :)
-
i5 olması haricinde bu daha iyi gibi. 1650'ye verilmez o kadar yazık günah en azından Ti alırsanız daha iyi.
-
İ7 si bu fiyata olsaydı alirdim
-
keşke 12 taksit olaydı
-
Render vs ile uğraşmıyorsanız i5 de yeterli hocam. Öyle aman aman bir fark yok aralarında.
-
Uğraşıyorum o yüzden güçlü işlemci bakıyorummm -
burda 230 lira daha ucuz ayrıca bu ürün i5 olmasına rağmen 1650ti olduğu için bence daha yüksek fps alır bence.
-
Geçtiğimiz günlerde modeli hatırlamıyorum ama benzer fiyata 4800h olan bir laptop atmışlardı. Render ile uğraşıyorsanuz 8 çekirdekli olması büyük avantaj ona da bakabilirsiniz.
-
1650ti %5 daha güçlü sadece. İsmine bakıp çok güçlü sanmayın.
-
size Macbook Air çok güzel gidecektir. yakın zamanda 9bin liralara düşmüştü. -
Görmedim maalesef, nerede satılmıştı?
Mediamarkt te sanırım %10 indirim başlayacak -
9bin tlwww.pt.com.trVade Farksız 6 Taksit - Eğitim İndirimleri - Mac - Pozitif Teknolojihttps://www.pt.com.tr/vade-farksiz-6-taksit-mac
-
9 bin liraya 1650 alsaydım camdan aşağı atlardım sanırım.
-
Peşin nedir arkadaş kimde nakit var ki!
-
3-4 bin etmeyecek laptopların fiyatlarına bak üstelik 8gb ram 1650 ekran kartı hay baabanın.....
-
9 bin lira ver (tavsiye edilen de 12 bin ha) 256 GB depolama ve 8 GB Ramle gelsin. Telefonlar için artık standart oldu lan bunlar.
Benzer içerikler
- vodafone premium nedir
- çaykur çaycı yorum
- bim dijitsu televizyon yorumları
- pegasus doğum günü indirimi
- modanisa migros kodu
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X