Şimdi Ara

MSI&GIGABYTE(karar için gerekli arkadaşlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI P6N SLI PLATINUM 1333MHz (RAID DESTEKLİ) DDR2 LGA775 ANAKART ve GIGABYTE 650 SLI-DS4 ATX FSB1333 DUAL DDR2 800 2XPCI-E x16 SOKET 775 ANAKART
    iki anakart arasında kaldım arkadaşlar.nforce hiç kullanmadım ve açıkcası hiç tecrübem yok.şu anda asus P5B kullanıyorum ve canımı sıkmaya başladı.4 GB rami bi türlü kullanamıyorum.sürekli ni sıkıntı çıkıyor.ekran kartı olarak 8800gts 640 mb kullanıyorum.ve donanımın tam uyumlu olarak çalışmasını istiyorum.önerileriniz bekliyorum arkadaşlar.teşekkürler şimdiden.

• GIGABYTE 650 SLI-DS4 daha iyidir
  • ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.gigabyte a karar verdim.tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: valveTRonic

ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.gigabyte a karar verdim.tekrar teşekkür ederim.

hayırlı olsun iyi bir karar güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: valveTRonic

ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.gigabyte a karar verdim.tekrar teşekkür ederim.

yerinde tercih yapmışsın hayırlı olsun
  • Ben pek aynı fikirde değilim...Neden birisi çıkıpta bu arkadaşa o anakartların ikisininde yeni 45nm işlemcileri desteklemeyeceğini ilerde işlemci terfisinde yine anakart değiştirmesi gerekeceğini üstelik söz konusu kartların pahalı olduğunu şu anda o kartlardan birini almanın anlamsız olduğunu söylemiyor...P35 dururken şimdi gidip nForce650 alınırmı???

MSI P35 Platinum mu Gigabyte P35C DS3R mi??? Topiğin sorusu böyle olmalıydı...Eğer ben SLI yapacağım diyorsan yine nF650 iyi olmaz çünkü tam SLI desteği sağlamaz..nVidianın yeni kartlarını beklemelisin bir ay kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYSER -- 31 Aralık 2007; 0:40:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.