Şimdi Ara

MSI GL62 6QD vs Monster Abra A5 v6.1.3(EDİT:MONSTER ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, birkaç saat öncesine kadar MSI almaya gitmişken(hatta ebrar bilgisayara gittim adam depodan çıkartıcam 2 gün sonra gel dedi) ki az önce yeni bir bilgisayar gördüm

monsterin abra a5 v6.1.3 modeli indirime girmiş,aralarında 45 tl fark var

MSI:http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gl62-6qd-079xtr-i5-6300hq-8gb-1tb-2gb-gtx950m-156-freedos-pmu349887

Monster :http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V6-1-3.html

Şimdi burada yardımınıza ihtiyacım var, biliyorum monster tam bir oyun bilgisayarı ama; benim için önemli olan bilgisayarın uzun yıllar gitmesi ve kullanım rahatlığı. Yani, mesela çok ısınma sorunu olmamalı ya da fanı çok sesli çalışmamalı gibi.

Sizce hangisi daha uygun olur ? Çok aşırı gamer değilim LoL,cs go falan oynarım

eDİT: MONSTER ALDIM iyi bence bir sıkıntı yok daha testlere başlamadım bişey olursa yazarım

inceleme linki :http://forum.donanimhaber.com/m_116064384/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof07 -- 13 Nisan 2016; 14:51:33 >

• Monster ekran kartı gddr5. Yani arada bayağı bir teknoloji farkı var. Ayrıca monster işlemci olarak ta daha yeni bir teknolojiye sahip. Servisleri de iyi. Monster tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim aynı ikileme bende düşmüştüm güç ve performans bakımından monster almakta kararlıydım ama bilgisayar yeni oldugu ve daha kullanan birinin görüşüne erişemediğimizden ve monster in genelde sıkıntılı oldugu ve bu sıkıntışarın serviste değişmesi beni soğuttu. Şuan msi alayım bi tık perfırmans düşsün ama kafam rahat olsun görüşündeyim. Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun

• Up. Beyler bilenler bi el atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetyle1 -- 11 Nisan 2016; 15:58:59 >
  • monster aldım beyler sorunuz varsa cevaplayam
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    2gb ekran kartı bir sorun yaratıyor mu ?
  • hayırlı olsun. fan sesi gürültülü mü gerçekten ?
  • edici, galiba benim bilgisayarda bir sıkıntı var servise geri götürebilirim çünkü vurunca falan geçiyor o ses ekran kartı iyi bir sıkıntısı yok oyunlarda falan soğutması iyi hani hissetmiyorsunuz sıcaklığı dediğim gibi fan sesi sikintili
  • vidalarımı gevşek acaba
  • oyunlarda ki fpslerini fırsat bulduğunda yazar mısın gta 5 özellikle
  • Alındığı gibi servise gidiyor bu monsterlar bende bunu anlamıyorum.sürekli serviste yattıktan sonra müşteri memnuniyeti iyi olsa ne olur

• monster hakkında deaylı bir inceleme konusu açacağım takipte kalın linki bura atarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.