Şimdi Ara

MSI GP62 2QE-409XTR vs MONSTER ABRA A5 V5.2.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yarın notebook siparişi vereceğim ve konu başlığına yazdığım iki notebook arasında kaldım. Nedenleriyle beraber tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

MSI GP62 2QE-409XTR
    Fiyat:3347 TL

İşletim Sistemi: DOS
    Ekran: 15.6" Full HD (1920x1080) Yansımasız Ekran
    İşlmci: Intel® Core™ i7-5700HQ (6M Cache, up to 3.50 GHz)
    Chipset: Intel HM86
    Hafıza: 8 GB DDR3L 1600 MHz
    Hafıza Yuvası: 2, max 16GB
    Ekran Kartı: Nvidia GTX950M 2GB DDR3
    Hard Disk Kapasite: 1TB 7200RPM
    Klavye SteelSeries
    Optik Okuyucu: DVD Super Multi
    Ses: " -Exclusive Audio Boost technology
    Nahimic Audio Enhancer
    2W Speaker x 4"
    Ön Kamera: HD type (30fps@720p)
    Pil: 6-Cell
    Güç Adaptörü: 120W
    Boyutlar(WxDxH): 419.9x287.8x29.5
    Ağırlık: 2.6Kg

MONSTER ABRA A5 V5.2.1
    Fiyat:3652 TL
    Intel® Core™ i7-5700HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.70GHz > 3.50GHz; 47W; 14nm
    Intel® HM87 Express Chipset
    2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12
    15.6" Full HD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran
    8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM
    Samsung 120GB 850 EVO M.2 Sata SSD (Okuma Hızı 540MB / Yazma Hızı 500MB)
    750GB Western Digital Scorpio Black 9.5mm 16MB 7200RPM HDD SATA-3
    8x Super Multi DVD-RW / CD-RW Combo Sürücü
    Arkadan Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q)
    FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)
    Intel® Dual Band Wireless-AC 7265 802.11ac, Dual Band 2x2 Wi-Fi + Bluetooth 4.0
    2.0MP FHD Kamera
    Parmak İzi Okuyucusu

• ssd takarsan fiyatlar eşitlenmiş olur. Geriye bir ekran kartı farklı onda da monster iyi. Msi dünyaca markadır monster ise türk markası karar senin.
  • prosysteam kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Monster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prosysteam kullanıcısına yanıt
    kesinlikle monster alma. Alırsan bu lafım çok gelecek aklına :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirmizi_

kesinlikle monster alma. Alırsan bu lafım çok gelecek aklına :D

monster ın neyini begenmiyosun adamlarda malzeme kalitesi ucuzluk hepsi var msı marka yapmş 1000 tl marka fiyatına koyan bi marka monster abra a5 v5.2.1 3449 tl aynı özellikleti bir msı laptop 4500 tl nedennn!! marka yapmş diye senin gibi herkes msı fanı oldu
  • millet kendi ülkelerinin markasını över bunlar kendi ülkelerinin markasını yerlere düşürüyor
  • kesinlikle monster satın alma sonra başını duvarlara vurursun, genel olarak türk markaları böyle zaten malın tüm parçalarından çalıyorlar kısıyorlar, ürün mundar oluyor, ucuzluğuna kanma diyecem ortada ucuz olan birşeyde yok aslında, bildiğin global markadan şaşma yarı yolda kalırsın sonra
  • VForOyuncu V kullanıcısına yanıt
    öncelikle 1.000 lira fark falan yok hangi siteden msi bakıyorsun bilmiyorum.
    ayrıca monster dan başı yanan ne kadar ınsan tanıyorum biliyo musun ?
    ucuz diye monster alıp sonra kafamı duvarlara vurmaktansa az daha para verıp msı alırım keyfime bakarım okey?
  • bende 2 hafta o kafadaydım sonuç monster aldım ilk incelemyi videoya aldım (sorun varsa yorumlara yolla )
    https://www.youtube.com/watch?v=OKbJvNhIA4s
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfc3

bende 2 hafta o kafadaydım sonuç monster aldım ilk incelemyi videoya aldım (sorun varsa yorumlara yolla )
    https://www.youtube.com/watch?v=OKbJvNhIA4s

Bende bu bilgısayarlar arasında kaldım. Monster ozellık bakımından daha ıyı. Sız monster kullanıcısı olarak hangısını onerırsınız ?
    Genel olarak yorumlarda anlatıldıgı gıbı pısmanlık soz konusumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xdriver X kullanıcısına yanıt
    geç dönmüş olcam ama youtube hesabıma bakarsanız ilk monster aldım sonra msi indireme girince monstera iade edip msi aldım ikisininde vidosunu çektim ama şu an msi pahalı kalıyor monster iyi ama plastik kasa sace çok ısınıyo
  • Şu anki aklım olsa ben monster seçerdim 5170 e msi ge62 aldım (gtx970m) pişman oldum bilgisayardan değil msi parasının değerini karşılamıyor...

Bi kere gp62 başlangıç oyun pc si normal klavye var mekanik midir bilemem ama monster + sı , üstüne plastik kasalar gp60 monster tipinde bir kasaya sahip mesela , gtx950m-960m farkı üstüne biri ddr3 biri gddr5 baya fark eder bu etkenle birlikte , ıps ekran üstüne ssd temiz temiz kullanırsın tek sorun abra kasası olur onlar değişti mi bilmiyorum aynı kasa ise estetik değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 6 Ocak 2016; 14:53:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.