Şimdi Ara

Msi gp62 leopard pro nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle 1 hafta içinde yeni bir oun laptopu almayı düşünmekteyim. Ama henüz uygun ürün bulamadım sanki. Bütcem 3000-4400 arası ama ne kadar az o kadar iyi çok da fazla fiyatının hakkını veren ürün olmadıkça 3.800ü çok aşmak istemiyorum. Vatan'da da geçn bu laptop gözüme çarptı.http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gp62-leopard-pro-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tb-hdd-15-6-gtx950m-2gb-w10.html Ancak pek bir inceleme ve bilgi bulamadım. Tek fanlıymış sanırım. Çok ses çıkarır mı diye merak ediyorum. Soğutması çok kötü değil gibi. Videolarda izlediğime göre ekran hafif mavi tonlarına kayıyor ve TN panel olduğundan azıcık çevirince ekranı güzel bir biçimde göremiyorsunuz. Malzeme kalitesi nasıldır? Bu ürünü kullanan arkadaş varsa tavsiye eder misiniz?
    3000-4400 arası soğutması güzel, kaliteli malzemeli, ekranı çok kötü olmayan ve GTA V vs. oyunları güzel oynatabilecek bir laptop öneriniz varsa lütfen söyleyin. Bu laptopu en az 4 sene kullanacağım için güzel ve sorunsuz olmasını istiyorum. Ayrıca mümkünse ürünleri teknosa vatan gibi yerlerden öneriniz.

• Her oyun bilgisayarı ses çıkarır ses çıkarmayanını bulamazsınız. Ancak sizin hatanız Vatan Bilgisayar'dan almaya karar vermek. Hiçbir artısı olmayan bir yerden alıp kazıklanmaya inanın hiç gerek yok, artık Vatan, Bimeks tarzı yerlerin eski şeyi yok. Aynı laptopı farklı sitelerde çok daha ucuza bulabileceğiniz gibi, sınırınız olan 4400 liraya çok çok çok daha iyi bir laptop alabilirsiniz.

Neyse laptopa geleyim, öncelikle kesinlikle fiyatının ederi değil haberiniz olsun. Ve yüksek kalitede oyun oynayıp 4 yıl götürsün istiyorsunuz bu laptopla bunu asla yapamazsınız, cihazda GTX950M var ve çok da yüksek performans veren bir kart değil. Ayrıca GP serisi GE serisinin altıdır, çoğu özellikten mahrumdur.

Mesela ben Pazar günü MSI GE62 6QD Apache Pro 405XTR modelini bilindik bir bilgisayar mağazasının internet sitesinden 4147 liraya aldım. Olağanüstü bir fiyat çünkü bu cihazı 4500'den aşağıya bulmak imkansız. Bunun alt modeli Vatan'da 4600'e satılıyor, aldığım modeli Vatan satsa 5000 fiyat çekerdi herhalde. Neyse aldık 4150'ye ve aldığımdan bir sonraki gün fiyat 4452'ye çıktı. GE62 ile GP62 arasında uçurum fark var ve kesinlikle fiyatının ederi bir laptoptır GE62. GTX960M var ve GTX950M ile arasında ciddi bir fark olan bir kart. GE serisinin kendine has tasarımı, soğutması, kasası, klavyesi, komponentlerin kalitesi ve diğer pek çok ek özelliğine değinmiyorum bile. Sizin attığınız linkteki laptopla tonla farkı bulunan bir laptopı sadece 150 lira farkla almış oldum. Anlatabilmişimdir sanırım demek istediğimi.

Şimdi daha iyisi de var. incehesap.com'da attığım laptopın 17.3 inç olanı yani GE72 modeli 4200 liraya satılıyordu geçen gün. (http://www.incehesap.com/msi-ge72-6qd-267xtr-intel-core-i7-6700hq-8gb-173-full-hd-freedos-notebook-fiyati-30249/) Görseydim onu satın alırdım, ama iş işten geçmişti, 70 lira daha verip 17 inçini alabiliyorken bu fırsatı kaçırdım. Ve bugün baktım ürün tükenmiş. Şaka gibi bir fiyata GE72 sattılar çünkü.

Demek istediğim Vatan, Bimeks tarzı yerlere çok bulaşmayın. Gerek yok. Ve size GE62 öneriyorum, madem 4 yıl götürsün istiyorsunuz GTA V vs. oyunları adam gibi oynayayım diyorsunuz o zaman sınırınız olan 4400 lirayı ödeyip alacaksınız GE62'yi. Değecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 7 Haziran 2016; 19:55:06 >

• Hocam hangi siteden almıştınız? Nasıl bi sıkıntı yarattı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Saproxy M kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı şimdi gördüm bildirimlerde arada kaynamış. Zaten siz almışsınız yeni bilgisayarınızı öbür konunuzu gördüm. Eksenbilgisayar'dan aldım. Bir sıkıntı yok. Hayırlı olsun size de.
  • Sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayarda oldum olası fiyatlar çok yüksek. İnternet üzerinden alışveriş imkanın varsa 4200 tl'ye i7-6700HQ işlemcili ve GTX960M ekran kartlı PE60 alabiliyorsun. Aradaki 260 tl'lik farka fazlasıyla değer:

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-pe60-6qe-842xtr-i7-6700hq-16gb-1tb-2gb-gtx960m-156-freedos-pmu350496
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.