Şimdi Ara

MSI GS60 2PC Ghost(Bu Fiyatlara Ancak İsyan Edilir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
9.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ghost alıp kullanan var mı? Bu kadar ince bir oyuncu laptopı nasıl performans veriyor? Isınma durumu nasıl?
  • darkdiva D kullanıcısına yanıt
    şuana kadar forumda ne gördüm ne duydum hocam

sanıyorumki gtx870m li modelin çıkmasını bekliyorlar gtx860m li modele bu kadar para vermez kimse kolay kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ndNomad

sanıyorumki gtx870m li modelin çıkmasını bekliyorlar gtx860m li modele bu kadar para vermez kimse kolay kolay

gtx860 kötü bir kart mı? Bir de gtx870'li model ne zaman gelir tahmininizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

quote:

Orijinalden alıntı: 1ndNomad

gtx860 kötü bir kart mı? Bir de gtx870'li model ne zaman gelir tahmininizce?

kar için sadece 870 ten kötüdür diyebilirim 860m bulunan bir cihaza 4650 tl para vermek israf gibi duruyor bunun için 870m li modeli beklemek daha mantıklı

hangi satıcıya sorarsak soralım kesin bir tarih yok bu ay içinde diyor bu ay bitse önümüzdeki ay içinde diyecekler netlik yok malesef

• Ya biraz insaflı olun... Dolar almış başını gidiyor... bu ürün yurt dışında 1600 dolar ise Türkiyedeki doları 2'den sayalım 3200 TL yapar. Gümrük vergisi şu vergisi bu vergisi biliyorsunuz ülkemizin vergi şartları çok katı. Hiç karsız ürün zaten 4000-4200 TL arası....
  • Hatta size şöyle örnek vereyim tam 9 ay önce sıfır araba aldık. arabamızın fiyatı 55 bin liraydı. şimdi aynı model birebir herşey aynı araba 68 bin TL. Bence ithalatçı firmalara kızmaktansa hükümete kızmakta fayda var...
  • Hepsi burada fiyatı 5 binden 4700'e düşürmüş. Hafta sonu alana 200TL hediye çeki veriyor. World Card da 100 TL bonus veriyor. 4400 e falan geliyor. Almak isteyenler varsa duyuruyum dedim.
  • Yaklasik 2 hafta once bu laptop'u aldim. World of Tanks oynuyorum. Maksimum ayarlarda sorunsuz calisiyor. Internette gezinirken tek fan calisiyor oyunda ise ikinci fan devreye giriyor. Laptop'un ust kisminda isinma rakamlarin oldugu bolgede ve touch pad'in saginda rahatsiz etmeyecek derecede oluyor. Zaten o taraflada pek isim olmuyor acikcasi. Sol taraf yani oyunlarda kullandigimiz tuslar nedeniyle sol elimizi koydugumuz touch pad'in solu neredeyse hic isinmiyor.

Oyunu maksimum ayarda oynarken fan sesi oldukca yukseliyor , sagli sollu stereo misali , kulaklik kullanmiyorsaniz bir sure sonra rahatsiz etmeye basliyor. Simdilik aklima gelenler bunlar. Ses kalitesi icinde orta sinif diyebilirim . Sorulariz varsa elimden geldigince cevaplamaya calisirim.

Benim cihazda 128GB SSD ve 1 TB HDD mevcut. Ekran karti 860m , ram 8 gb olan modeli . 16 ya cikarma imkani mevcut.

Not: Yurtdisinda calistigim icin oradan aldim, fiyat olarak emsal olmayabilir.

• circassian1977 C kullanıcısına yanıt
    Hwmonitör programı yardımıyla sistem boştayken ve yükteyken (yani oyun oynadıktan sonra) CPU ve GPU sıcaklıklarını gösteren bir resim atabilir misiniz ?
  • Fotolar umarim fikir vermistir. Cihazin alti oldukca sicak fakat ust tarafta rahatsiz edici bir sicaklik yok.
     MSI GS60 2PC Ghost(Bu Fiyatlara Ancak İsyan Edilir) MSI GS60 2PC Ghost(Bu Fiyatlara Ancak İsyan Edilir)
     MSI GS60 2PC Ghost(Bu Fiyatlara Ancak İsyan Edilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassian1977 -- 16 Haziran 2014; 21:57:50 >

• Bu bilgisayarı gordugumde cok sevınmıstım.Nedeni ne kasası ne gpusu ne ekranı.Sevinmemin nedeni sag ve sol ust kosede , yanda ve arkada hava ızgarası olmasıydı.Yanı havayı sag ve sol yandan alıp sag ve sol arkadan verıyor zannetmıstım.Istedıgım gıbı yorgana , halıya,kucagıma koyup, alt hava delıgını tıkama derdı olmadan kullanılır demıstım ama ıncelemsını gorunce hayal kırıklıgına ugradım.Bılgısayara gelırsek canavar bır notebook.Ama Bılgısayarın anakart yerlesımı, ram degısımı ıcın bıle komple makınayı dagıtmayı gerektırıyor.Eskı ge serılerıne gore mazeme kalıtesını yukselmısler.Ince olması avantaj ama hala oyuncu notebook u tugla kasa ıle olmalı gorusumu degıstırmedı.Usb sayısı en az 4 hatta 5 olsa super olurdu.Bilgisayarın on tarafı bence cok basıt duruyor.Ozellıkle klavyenın o yazı tıpı ılgınc.Ssd raıd guzel.Artık msı bu tıp serılere 120 hz ekran koymalı bence.Cunku 2 sene oncekı oyunlarda yada cs go gıbı 2-3 sene modası gecmeyen oyunlarda 120 fps gıbı degerler alınıyor ve 60 hz ekran yazık edıyor ekran kartına.Sunum seklı gayet hos.Fiyata gelırsek malesef pahalı.O fiyatları verdıkten sonra gt serısı alınır.En azından gtx870m ve gtx880m ıle daha uzun omurlu kullanma sansımız olur.Bence bu cıhazın hakkı 3500 tl.Gtx 850m lı versıyonuda hakkı 3000 tl.Incelık tasınam vs gayet ıyı ama bu bılgısayarı alan kısı ofıste kullanmak ıcın almıyor.Ofıste kullanacak ınsan ıcın farklı altarnatıfler var.Kısaca oyun ıcın mu makıneye 4500 tl gıbı rakamlar verecek ınsanlar 500 gr daha agır ama gpusu daha yuksek cıhazlar tercıh edeceklerdır.Msı'ın fıyat performans mantıgı bu cıhazlar ıcın olmamıs.4500 tl ye gt serısı yada rog serısı alınabılır.Hatta daha uygun fıyata x70 bıle alınabılır.Bu cıhazın free doslu, 8 gb ramlı ve ssd olmayan modellerı ,bırazda zaman gecerse 4000 tl nın altına duser kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 18 Haziran 2014; 17:47:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Bu bilgisayarı gordugumde cok sevınmıstım.Nedeni ne kasası ne gpusu ne ekranı.Sevinmemin nedeni sag ve sol ust kosede , yanda ve arkada hava ızgarası olmasıydı.Yanı havayı sag ve sol yandan alıp sag ve sol arkadan verıyor zannetmıstım.Istedıgım gıbı yorgana , halıya,kucagıma koyup, alt hava delıgını tıkama derdı olmadan kullanılır demıstım ama ıncelemsını gorunce hayal kırıklıgına ugradım.Bılgısayara gelırsek canavar bır notebook.Ama Bılgısayarın anakart yerlesımı, ram degısımı ıcın bıle komple makınayı dagıtmayı gerektırıyor.Eskı ge serılerıne gore mazeme kalıtesını yukselmısler.Ince olması avantaj ama hala oyuncu notebook u tugla kasa ıle olmalı gorusumu degıstırmedı.Usb sayısı en az 4 hatta 5 olsa super olurdu.Bilgisayarın on tarafı bence cok basıt duruyor.Ozellıkle klavyenın o yazı tıpı ılgınc.Ssd raıd guzel.Artık msı bu tıp serılere 120 hz ekran koymalı bence.Cunku 2 sene oncekı oyunlarda yada cs go gıbı 2-3 sene modası gecmeyen oyunlarda 120 fps gıbı degerler alınıyor ve 60 hz ekran yazık edıyor ekran kartına.Sunum seklı gayet hos.Fiyata gelırsek malesef pahalı.O fiyatları verdıkten sonra gt serısı alınır.En azından gtx870m ve gtx880m ıle daha uzun omurlu kullanma sansımız olur.Bence bu cıhazın hakkı 3500 tl.Gtx 850m lı versıyonuda hakkı 3000 tl.Incelık tasınam vs gayet ıyı ama bu bılgısayarı alan kısı ofıste kullanmak ıcın almıyor.Ofıste kullanacak ınsan ıcın farklı altarnatıfler var.Kısaca oyun ıcın mu makıneye 4500 tl gıbı rakamlar verecek ınsanlar 500 gr daha agır ama gpusu daha yuksek cıhazlar tercıh edeceklerdır.Msı'ın fıyat performans mantıgı bu cıhazlar ıcın olmamıs.4500 tl ye gt serısı yada rog serısı alınabılır.Hatta daha uygun fıyata x70 bıle alınabılır.Bu cıhazın free doslu, 8 gb ramlı ve ssd olmayan modellerı ,bırazda zaman gecerse 4000 tl nın altına duser kanımca.

Gordugunuz incelemede hava emisinin nereden yapildigi belirtiliyordu?

• circassian1977 C kullanıcısına yanıt
    ewt
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    Ürün soğuk havayi üstten aliyor, yani alttan bi hava girişi dikişi yok,üstten alip yandan veriyor, üstteki o delik delik yer hoparlör değil hava girişi, yani yorgana konur,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı Maxwell diye biliyordum meğer kepler mimariliymiş

Technopat incelemesi;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 20 Haziran 2014; 9:38:24 >
  • eryigit.serkan kullanıcısına yanıt
    Eger dediginiz gibiyse cok iyi.Hatta bildigim kadariyla boyle modeller nadir.

• Gs60 ve gs70modellerinin soğutma sistemi ayni , GPU için ayri CPU içinayri fan var. Biri sag hafa ufler digeri sola, Havayi üstten alirlar, bu tarz bi urune ben daha rastlamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eryigit.serkan -- 20 Haziran 2014; 22:08:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm kadarıyla GS60'ların arka tarafında da fan ızgarası var GS70'lerde de durum böyle mi? Bir de GS70'in fiyatının daha ucuz olmasının nedeni nedir?
  • Puente kullanıcısına yanıt
    Gs 70 ler bildigim kadariyla gecen seneki gtx 765 m li eski modeller.

• Tecnopath ın incelemesinde sıcaklık bölümü biraz es geçilmiş sanki. Counter strike'a girip 5 saniye sonra sıcaklığa bakıp 58 derece gayet normal güzel denmesi komik olmuş.Yurtdışı forum sitelerinde battlefield,watch dogs,tomb raider.. ultra ve high ayarlarda ayrı ayrı incelemeleri yapılmış.Ve sıcaklık 88-94 arası. Ha bu incelikteki ve özellikteki bi aletten bi de çok ısınmamasını bekleyemezsin zaten.Uzun süreli oynanacak oyunlar için yanına soğutucu iyi olur. Türkiye fiyatı gerçekten pahalı. 870 li pro 3k olmayan modeli amazonda 1.799 dolar bizim burda giriş fiyatı 5 bin olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.