Şimdi Ara

MSI GS60 2PC Ghost(Bu Fiyatlara Ancak İsyan Edilir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
9.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Puente

http://www.notebookcheck.net/MSI-GS60-Ghost-Pro-3K-Edition-2PEWi716SR21-Notebook-Review.118569.0.html
    şu incelemedeki sıcaklık değerlerine bakın.

Burada 3K ekranlı versiyonu test ediyorlar, ve yanıp yaralanma riski var demişler..! ilk defa böyle ciddi uyarı gördüm..
    Ama FullHD 860M ekran kartlı modeli daha az ısınabilir diyorlar..
    Bence cihaz ısınma hariç çok etkileyici...Keşke biryerde yakından görebilsem..

• quote:

Orijinalden alıntı: Miu

quote:

Orijinalden alıntı: Puente

http://www.notebookcheck.net/MSI-GS60-Ghost-Pro-3K-Edition-2PEWi716SR21-Notebook-Review.118569.0.html
    şu incelemedeki sıcaklık değerlerine bakın.

Burada 3K ekranlı versiyonu test ediyorlar, ve yanıp yaralanma riski var demişler..! ilk defa böyle ciddi uyarı gördüm..
    Ama FullHD 860M ekran kartlı modeli daha az ısınabilir diyorlar..
    Bence cihaz ısınma hariç çok etkileyici...Keşke biryerde yakından görebilsem..

fiyatı nedeniyle türkiyede teşhire koycakları sanmam gs70 araştırıyorum daha teşhirde görmedim vatan bilgisayara gittim 1 tane var dediler oda depoda alcaksan
    yok ki yurt dışında tanıdık gs70 gtx870 li versiyonu getirtek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enternet -- 26 Haziran 2014; 18:05:26 >

• http://www.notebookcheck.com/Test-MSI-GS70-2PEi71611-Notebook.118603.0.html
    bu da Full HD GS70, Almanca yazı ama yakında İngilizce'ye çevrilir herhalde. GTX 860M'li modellerin çok farklı olacağını sanmıyorum. Kepler mimarili modelleri kullanıyormuş GS modeller sanırım, ben öyle duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puente -- 27 Haziran 2014; 12:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: circassian1977

Fotolar umarim fikir vermistir. Cihazin alti oldukca sicak fakat ust tarafta rahatsiz edici bir sicaklik yok.
     MSI GS60 2PC Ghost(Bu Fiyatlara Ancak İsyan Edilir) MSI GS60 2PC Ghost(Bu Fiyatlara Ancak İsyan Edilir)
     MSI GS60 2PC Ghost(Bu Fiyatlara Ancak İsyan Edilir)

Merhaba

Bilgisayarın ekran kartı 2 gb gözüküyor. Maxwell mimarili olmasından şüpheliyim.

hwinfo uygulamasıyla ekran kartının maxwell veya kepler mimarili olup olmadığına bakabilir misiniz? Kepler mimarili kartlar gk104 çipli, Maxwell gm107. Ekran kartının isminin yazdığı yerde parantez içerisinde gk104 / gm107 yazıyordur. Foto atarsanız sevinirim.

• avını bekleyen avcı misali pusuda bekliyorum gtx870m li gs70 geldıgınde 4600 4700 geçmesse ılk sıparış benden hemde şıkırt nakit para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWolfs -- 30 Haziran 2014; 22:48:03 >

• bende geçenlerde gördüm bu makineyi baya ince güzel tasarlanılmış ama asıl konu bu canavar nasıl soğuyo soğutması gerçekten iş yapıyorsa alınmaya değer bi cihaz.
  • Bu laptop anca dubai'den alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Bu laptop anca dubai'den alınır.

amerikadan da getirilir ama yakında gidip gelecek arkadaş yok
  • Merhaba bu ürünü alalı 2 gün oldu. Tubitak Projemiz için ısınma problemi az olan ssd li hafif bilgisayar diye girdik. En beğendiğim bu laptop oldu bütçe imkan olduğundan da bunu aldık. Ağırlığı çok etkili oldu seçerken. Perekande fiyatı sanalmerketim de uygun; havale 4300 tl haklarında kötü bir yorumda görmedim. Ben prosedürler gereği oradan alamadım gerçek bir satıcıdan 4440 tl ye temin ettim.

Soğutma mantığı çok iyi; üstten alıp yanlara vermesi. Evet bazen işlemci fanı gece sessizliğinde kendini hissettiriyor.
    Analize koyup 4-5 saat beklememiz gerektiğinden performansını gözlemledim. Render, ram işi iyi olduğundan performanısını beğendim.
    En beğendiğim yanı ssdli ile performansı.

Bakalım incelik bizim işlerimizde ısınma problemi yaratacak mı.... Şimdilik bir şey yok....
  • Fiyatlara bak,pahalı dediğimiz fiyatları şimdi arar olduk

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • güncek fiyat 7k
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.