Şimdi Ara

MSI GS60 Ghost core için soğutucu önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , başlıkta da belirttiğim gibi msi gs60 ghost core için soğutucu önerilerinizi bekliyorum.Şuan baktılarım da kafama yatan zalman nc-2000t oldu.Sebebide alüminyum olması.Sizlerdende öneriler bekliyorum.

• bir sorun olmazsa birkaç güne bende alacağım gs60. yalnız cihazın alt ızgara yapısına uygun görünmüyor yazdığın fan. Alt ızgara konumuna göre bir fan almak lazım. üst taraf ortada ızgaraları cihazın.

konu takip lazım olabilir banada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smookeus -- 2 Ağustos 2015; 21:20:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smookeus

bir sorun olmazsa birkaç güne bende alacağım gs60. yalnız cihazın alt ızgara yapısına uygun görünmüyor yazdığın fan. Alt ızgara konumuna göre bir fan almak lazım. üst taraf ortada ızgaraları cihazın.

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc3500-plus-3-usb-hub-notebook-sogutucu-stand-siyah.html

Hocam bir de şunu buldum.Bu uygun olabilir gibi üst taraftaki boşluk az.Heralde laptop tam olarak oturur.Fakat fiyat/performans için biraz araştırmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weqale -- 2 Ağustos 2015; 23:56:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: weqale

quote:

Orijinalden alıntı: smookeus

bir sorun olmazsa birkaç güne bende alacağım gs60. yalnız cihazın alt ızgara yapısına uygun görünmüyor yazdığın fan. Alt ızgara konumuna göre bir fan almak lazım. üst taraf ortada ızgaraları cihazın.

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc3500-plus-3-usb-hub-notebook-sogutucu-stand-siyah.html

Hocam bir de şunu buldum.Bu uygun olabilir gibi üst taraftaki boşluk az.Heralde laptop tam olarak oturur.Fakat fiyat/performans için biraz araştırmak gerek.

hocam naptın soğutucu aldınmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.