Şimdi Ara

Samsung R522 için soğutucu önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • R522 için soğutucu alacağım önerileriniz nedir, r522 büyüklük vs bakımından uyumlu olan, soğutması iyi olan hangisidir ?

• Banada lazım soğutucu.

Bakındım biraz ama pek kafama yatmadı bir konu vardı kendi yapmıştı arkadaş soğutucusunu ama
  • Kimse yorum yapmamış hiçmi yok soğutucu alan ?
  • Nasıl yok arastırırsanız bulursunuz..

Kullanan var ama avec kullandığım modeli tavsiye etmiyorum , sıcaklık oyunda yüksek devirde 80 görüor. Ayrıca fan sesi sinir eder.. Lakin bosta düşük fan suan anakart 47derece..

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_Catalog=_BILGISAYAR&CS_ProductID=125041751&CS_Category=_NOTEBOOK_AKSESUARLARI990

Suanki fiyatının bi 10tl altında almıstım , ama zalman tavsiye ediliyor lakin karar size kalmış. Daha birçok soğutucu var..

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc1000-zm-nc1000-notebook-sogutucusu-siyah/productdetails.aspx?I_ID=28343

• zalman nc2000 veya nc3000 alın rahat edin,ben nc2000 i kullanıyorum diğer nc1000ler zaten küçük gelir birde nc3000 çıktı onda hava delikleri daha fazla belki daha iyidir,ama ben r522 aldıktan sonra nc2000 alıp kullandım ve on numara soğutma yapıyor,pc şuana kadar oyunlarda hiç kapanmadı olmadı 1 sene geçmesine rağmen,metal olduğu için buz gibi zaten,,zalmanlar pahalı ama laptoplar için değer,bence nc3000 alın yeni model olduğu için soğutması daha iyi olabilir.
    http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc3000-zm-nc3000-notebook-sogutucusu-siyah-%283-port-usb%29/productdetails.aspx?I_ID=46879

• Şu zalman hoşuma gitti.

Cidden vericeğin paraya değer mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook için ram markası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merak etmeyin zalman sonunda kadar hakediyor parayı,gerçi diğerlerine göre pahalı ama işini iyi yapıyor,nc3000 yeni model olduğu için ucuz olabilir büyük ihtimal.ben ilerde 17inçlik laptop almayı düşünüyorum yanındada nc3000i almak istiyorum zaten.
  • Zalman notebook cooler zm-nc 1000 kullanıyorum ben, samsung 522 js05 kullanıcısıyım, kesinlikle verdiğin parayı hakediyor. Gözün kapalı alabilirsin, tavsiye ederim. bilgisayarına önem veriyorsan ucuz soğutucu almamanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

merak etmeyin zalman sonunda kadar hakediyor parayı,gerçi diğerlerine göre pahalı ama işini iyi yapıyor,nc3000 yeni model olduğu için ucuz olabilir büyük ihtimal.ben ilerde 17inçlik laptop almayı düşünüyorum yanındada nc3000i almak istiyorum zaten.

nc3000 ün üstüne sorunsuz oturur değilmi laptop küçük gelme falan olmaz r522 nin ?

Edit: Araştırma yaptım biraz nc3000 nin malzeme kalitesinin daha kötü olduğu ve fan rpm daha düşük olduğu söyleniyor. Sanırım nc2000 alacağım r522 demi kullanıyorsunuz siz hocam ? birde ses falan yapıyormu nasıldır durum. Everestten ısı değerlerinizi falan gösterirseniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeebani -- 4 Kasım 2010; 16:32:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat88

Zalman notebook cooler zm-nc 1000 kullanıyorum ben, samsung 522 js05 kullanıcısıyım, kesinlikle verdiğin parayı hakediyor. Gözün kapalı alabilirsin, tavsiye ederim. bilgisayarına önem veriyorsan ucuz soğutucu almamanı tavsiye ederim.

Haklısın kardes , değiştirmeyi düşünüyorum , zalman gözümü tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeebani

quote:

merak etmeyin zalman sonunda kadar hakediyor parayı,gerçi diğerlerine göre pahalı ama işini iyi yapıyor,nc3000 yeni model olduğu için ucuz olabilir büyük ihtimal.ben ilerde 17inçlik laptop almayı düşünüyorum yanındada nc3000i almak istiyorum zaten.

nc3000 ün üstüne sorunsuz oturur değilmi laptop küçük gelme falan olmaz r522 nin ?

Edit: Araştırma yaptım biraz nc3000 nin malzeme kalitesinin daha kötü olduğu ve fan rpm daha düşük olduğu söyleniyor. Sanırım nc2000 alacağım r522 demi kullanıyorsunuz siz hocam ? birde ses falan yapıyormu nasıldır durum. Everestten ısı değerlerinizi falan gösterirseniz..

nc2000 daha pahalı bende diyordum bu işte bir iş var meğerse buymuş.

nc2000 kullanan arkadaştan ss bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeebani

quote:

makina r522 ise tam gelir nc2000 ile nc3000 ebatları aynı nc3000 hava delikleri daha fazla,bendekide r522,hatta 16 inçe kadar cukk oturur yani,nc3000 galince rpmsi fanı büyük olduğu için düşük olabilir,2 fanın rpmsi daha yüksektir,resim ekledim yardımcı olurmu bilmem,şuan makinın altı buz gibi. :)birde bu nc2000nin üstü komple alüminyum altı doğal olarak plastik zaten burda önemli olan üstteki alüminyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 4 Kasım 2010; 22:22:42 >

• Bu nc2000 gerçekten cuk oturmuş.

Baya hoşuma gitti.En kısa zamanda bundan alıcam inş.

Resimler için teşekkürler.
  • targus marka bişey almıştım 60 liraya çift fanlı etkili ve sessiz arkadaşlar şimdilik memnunum yaklaşık 2 ay oldu
  • Konuyu hortlatmış olacağım :))
    Bende R522 XS08TR var alalı 2 yıl oldu. oyun çok oynamıyorum ama oynadığım zamanda çok ısınıyor. Geçen servise verdim fanlarını temizlediler ama bide ben soğutucu almak isteiyorum.
    Piyasadaki soğutucuların bir çoğunun fanı ortada ama R522 nin sol üst kısmı ısınıyor. Bu durumda ne yapmak gerekir soğutucu işlevini görürmü.

Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz modeller varmı???
  • hocam zaten orta kısmı önemlidir,çünkü işlemci chipset ile ekran kartı ortada,o sol tarafta soğutucu ve bakır blok var ekran kartı,işlemcideki sıcaklığı alıp sola doğru veriyor,yani işlemci ekran kartı olan yer soğuk olursa daha iyidir makina daha az ısınır,bütçeniz varsa zalmanlara bakın.
  • quote:

hocam zaten orta kısmı önemlidir,çünkü işlemci chipset ile ekran kartı ortada,o sol tarafta soğutucu ve bakır blok var ekran kartı,işlemcideki sıcaklığı alıp sola doğru veriyor,yani işlemci ekran kartı olan yer soğuk olursa daha iyidir makina daha az ısınır,bütçeniz varsa zalmanlara bakın.

Hmm bütçe var ama ne bilim soğutucuya okadar parar vermek istemiyorum. çok gelio gözüme. Bakalım bi saturne falan gidip urunleri inceleyim ona göre karar veririz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

quote:

hocam zaten orta kısmı önemlidir,çünkü işlemci chipset ile ekran kartı ortada,o sol tarafta soğutucu ve bakır blok var ekran kartı,işlemcideki sıcaklığı alıp sola doğru veriyor,yani işlemci ekran kartı olan yer soğuk olursa daha iyidir makina daha az ısınır,bütçeniz varsa zalmanlara bakın.

Hmm bütçe var ama ne bilim soğutucuya okadar parar vermek istemiyorum. çok gelio gözüme. Bakalım bi saturne falan gidip urunleri inceleyim ona göre karar veririz artık

Bence değer çünkü laptoplar içiin 1000-1500 tl veriyoruz makinanın ömrü vs için 100-150 tl verip bir soğutucu almak mantıklı bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.