Bildirim
Msi GS63VR 7RF
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ince kasalı bi seri olduğundan ısınma elbet olacaktır bende 7rg modeli var ama daha kullanmadım şehir dışında olduğum için ama ısınma konusunda sizi üzeceğini düşünmüyorum trinity yani 3 fanlı soğutma sistemi var içinde. -
İnce kasada ısınma sorunu olmaması çok zor hocam. Malum kartlar azımsanmayacak kadar kuvvetli. Ben GE63VR-Raider 1070 ekran kartlı modelini aldım memnunum. 7.700TL civarına mal oldu. Tavsiye ederim. -
İşlemci 95 derecelere çıkıyor hocam oyun oynarken youtube'da GS serisinin reviewlerine bakarsanız görürsünüz. Isınma problemi var yani. MSI sıkıntılı marka, bir daha düşünürdüm ben almadan. Servisi Türkiye'de çöp. Adı kalmış sadece. İleride sorun yaşarsanız başınız ağrımasın sonra.
Gs serisinin Technopat tarafından yapılmış incelemesi'ne bakabilirsiniz. 95 derece işlemci sabit. Uzun sürede sıkıntı çıkarabilir. Zaten 7bin lira verdiğiniz pcnin 95 derece görmesi canınızı sıkar. Gs serisi önermem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eluveitiee -- 14 Ocak 2018; 1:16:59 > -
Msi adı kaldı sadece demişsiniz, bu fiyat bandında en az gs63vr kadar performanslı ve taşınabilir başka model önerir misiniz? Ben de almayı düşünüyordum ve uzun vadeli kullanmayı planlıyordum. O kadar para verip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: GYKS
Msi adı kaldı sadece demişsiniz, bu fiyat bandında en az gs63vr kadar performanslı ve taşınabilir başka model önerir misiniz? Ben de almayı düşünüyordum ve uzun vadeli kullanmayı planlıyordum. O kadar para verip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
Hocam çok da fazla laptop yok zaten bu bantta. Olanları sıralayayım sizin için. Sadece 15'6 olanları yazıyorum bu arada. 17' olan bana çok büyük olduğu için hiç bakmadım bile onlara.
* Lenovo Legion Y720. 7700hq 1060 16GB ram 250gb m2 ssd. Benim beğendiğim bir laptop. Isınma konusunda gayet başarılı, 65-80 derece arası geziniyor oyun oynarken. Sesi çok iyi. Ekran paneli idare eder, nit ve s-rgd değerleri pek iyi değil yine de fena değil. Fakat klavye konusunda sıkıntılı. Olduk olmadık yerde klavyede bazı tuşlar basmayabiliyor. Kronik bir sorun, Y520de de vardı. Alırsanız şansa kalmış durumunuz. Lenovo sonuçta IBM'in fakat sonuçta burası Türkiye olduğu için servisi nasıldır bilemem.
* Dell Inspiron 7577. 7700hq 1060MaxQ 16GB ram 250gb m2 ssd. 1060MaxQ normal 1060'dan oyunlarda %7-8 genel olarak %10 daha düşük performans veriyor. Yine de benim beğendiğim bir laptop. Isınma konusunda sorun çıkarmıyor. Sesi idare eder. Ekran paneli idare eder, nit ve s-rgd değerleri pek iyi değil yine de fena değil. 1050TI olan versiyonunun bataryası yeterli gelmediği için sıkıntı çıkarıyor fakat 1060lı olanın bataryası büyük olduğu için böyle bir sorun yok. Genel olarak alınabilir. Klavye RGB'si sadece beyaz TR versiyonunda.
* Msi GS63VR 7RF. 7700hq 1060 16GB ram 250gb m2 ssd. Aşırı ince. Gerçekten çok ince. Hocam bu oyuncu laptopu ama o kadar ince ki işlemci 95 derecede çakılı oynuyorsunuz oyunları, en büyük eksisi bu. Alınmaz yani, alınsa bile uzun süreli olmaz insanın içini kemirir 95 derece işlemci gördükçe. Ekran paneli diğerlerine göre çok daha iyi, nit ve s-rgb değerleri çok daha başarılı. Klavyesi RGB, bölge olarak renk atayabiliyorsunuz. Tek tek her istediğiniz tuşa istediğiniz renki atayamıyorsunuz. Sesi fena değil. MSI eski MSI değil, servisi TR'de çok kötü. İşiniz düşerse yandınız, uğraşıp durursunuz.
* MSI GT62VR 7RE. 7700hq 1070 16GB ram 250gb m2 ssd. Biraz kaba görünse ve biraz pahalı olsa bile alınabilir. Ses kalitesi pek iyi değil. Isınma sorunu hiç yok, fanları çok başarılı. Ekran paneli kaliteli, nit ve s-rgb değerleri gayet iyi. Klavyesi RGB, bölge olarak renk atayabiliyorsunuz. Tek tek her istediğiniz tuşa istediğiniz renki atayamıyorsunuz. Yine de, MSI eski MSI değil, servisi TR'de çok kötü. İşiniz düşerse yandınız, uğraşıp durursunuz. MSI alacaksanız azcık fazla verip bunu alın ya da 8700k'lı notebookları bekleyin. (7700hq'dan yaklaşık 2000-3000TL daha pahalı olacak TR'de, ona göre. 7700hq fazlasıya yetecektir size yine de. 8700K'nın soğutulması da zor direk masaüstü frekansı verdiği için. İyice düşünün.)
* MSI GE63VR 7RE. 7700hq 1060 16GB ram 128gb m2 ssd. Soğutma konusunda çok iyi. S serisi kadar ince değil. T serisi kadar kalın değil. Tam olması gerektiği gibi. Klavyesi çok iyi. Her tuşa ayrı renk atamanızı sağlayan steelseries RGB klavye mevcut. Sesi fena değil. Ekran paneli S serisindekiyle neredeyse aynı, iyi yani.
* Monster Tulpar T5 14. 7700hq 1060 16GB ram 250gb m2 ssd. (normalde 8gb ram alırken yükseltebiliyorsunuz, ssd aynı şekilde) Soğutma konusunda en iyilerinden biri. Sesi çok iyi değil. Ekran paneli Y720 ve 7577 ile çok yakın, idare eder yani. Klavyesi çok başarılı, büyük ihtimalle bu saydıklarımız arasında en iyisi çünkü mekanik klavye alabiliyorsunuz isterseniz. Her tuşa ayrı renk atayabiliyorsunuz. Türk firması, servisi diğerlerine göre daha iyi butik bir firma olduğu için. Genel olarak başarılı bir laptop. Bir üst modeli olan 15 serisi (8700K'lı olan) de gayet iyi fakat yaklaşık 3000 TL daha pahalı. Değer mi? Cevabını siz verebilirsiniz sadece.
Ben bunlar arasında kaldım uzun süredir araştırıyorum yakın zamanda alacağız birini. Hepsinin avantajlı olduğu konu var dezavantajlı olduğu konu var. Başka seçenekler de var tabi. Asus ROGlar gibi mesela. Genel olarak insanlar hiç memnun değil. Acer Predator 3000'de de ısınma sorunu var. Undervolt yapmazsanız çok ısınıyor. Biz bunları düşünmedik bile. Siz nasıl düşünürsünüz hangisini alırsınız bilemem. Umarım sıkıntısız iyi bir laptop alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eluveitiee -- 16 Ocak 2018; 23:31:26 >
-
Lenovo ve dell markalarına nedense hala uzağım, monster için de garanti bitiminden sonra anakart arızası yaşayan birkaç kişi gördüm araştırdığım zamanlar. Normalde ilk fikrim tulpar t5 v10.1.1di ama öyle birkaç şikayet okuyunca gözüm korktu. Msi’ın servisi konusunda nasıl bir çözüm bulunabilir bilmiyorum. Gs serisinden vazgeçmeye karar verdim, ge serisine yönelebilirim. Uzun uzun izlenimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
msi raider serisi güzel olmakla beraber çok fahiş fiyat isteniyor. güzel bir indirim yakalarsan raider serisini öneririm. onun dışında lenovo y720 güzel bilgisayar. monstera gelince o da çok pahalı. diğer birçok markanın nvme ssd li 16 gb ramlı bilgisayarları(gtx1060) max 5500-6000 fivarındayken monstera bunu özelleştir seçeneğinde oluşturunca 7000 civarı bir fiyat çkıyor. türk firması ucuz beklerken onda da pahalı olması saçma biraz. -
1070 modeli o fiyata ne zaman nerde düştü hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: GYKS
Lenovo ve dell markalarına nedense hala uzağım, monster için de garanti bitiminden sonra anakart arızası yaşayan birkaç kişi gördüm araştırdığım zamanlar. Normalde ilk fikrim tulpar t5 v10.1.1di ama öyle birkaç şikayet okuyunca gözüm korktu. Msi’ın servisi konusunda nasıl bir çözüm bulunabilir bilmiyorum. Gs serisinden vazgeçmeye karar verdim, ge serisine yönelebilirim. Uzun uzun izlenimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Hocam o dediğiniz anakart arızası, fan sorunu vs. her markada oluyor. Biraz da şans ve bilgisayarı nasıl kullandığınıza bağlı. Ben şu an MSI GE63VR 7RE ile Monster Tulpar T5 14.1 arasında kaldım. İkisi de gerçekten iyi. Monster Tulpar T5 14.1'in 16gb ram, 256gb m2 ssd ve mekanik klavye eklenmiş hali 6.068 TL'ye geliyor şu an. Gayet iyi bir fiyat bu. Monsterı daha öncesinde kullanmıştım ve sıkıntı yaşamamıştım, genelde memnun olmayan duymadım servis vs. MSI GE63VR 7RE da gayet iyi bir laptop. Tulparla özellikleri çok çok benzer fakat fiyatı çok daha yüksek. SSD'si de 128GB mesela. Yetmez gibime geliyor. İki bilgisayarın da klavyesi çok çok iyi. Bağımsız her tuşa istediğiniz rengi, efekti atayabilme özelliği ikisinde de var. MSI'ın sesi daha iyi ama zaten kulaklık kullanıyoruz. MSI'in ekran panelinin değerleri az da olsa daha iyi. İkisinin de soğutması çok iyi. MSI 256gb SSD olsaydı çok daha iyi olurdu. Ama daha pahalı olmasına rağmen malesef 128GB ssd koyulmuş. Bu ikisi arasından birini alacağım, büyük ihtimal Monster Tulpar gibi duruyor şu an. Fiyat olarak daha iyi 256gb ssd ile alsanız bile MSI'a göre. Monster servisi iyidir genel olarak. MSI olanda şanslı çıkıp servise ihtiyaç duyulmazsa o da çok iyi. Bakalım, hayırlısı.
-
Hepsiburadada güzel bir indirim başladı, kaçırmazsanız gayet uygun fiyata geliyor bilgisayarlar. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun
Y720 de klavye sorunu yok diye biliyorum ve bu segmentte gt serisi hariç hepsini ezip geçer .Gt de çok kalın kasa şimdi olsun o kadar. Gs ile ge arasında ısı farkı yok ge üzer. Gx veya gt msilarda iyi. gs nin havası var alınabilir elbet ama ısınıyor . Y720 param olsa alacağım cihazdır çok net. Belki 17 inç omen de olabilir o da şahanedir.Monsterdan bahsetmek bile istemiyorum .Dell deki 1060 kırpılmış max q. Haliyle az ısınır elbet. Ben yine de y720 derim. -
Gs63vr a undervolt yapsak yük altında işlemcide kaç derece bir düşüş olur?
Ge serisi neden üzüyor anlamadım?
Bu fiyat bandında GE62VR tavsiye ederim. Şu an indirimli fiyatı 6062 tl ve GTX 1060 ekran kartı var. Soğutma olarak GS serisinden daha iydir ve kronik sorunu yok.
http://www.hepsiburada.com/msi-ge62vr-7rf-apache-pro-425xtr-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV0000032KTP?magaza=Hepsiburada -
Gidin kullanicilara sorun 95 c pubg oynayan kim diye ?
Çok fark yok derken Gs63 direk çakılı 95 derecede oynatıyor hocam BF1, Pubg gibi oyunları. Ge63'de durum biraz daha iyi. 85C ile 90C civarı geziyor. Yine de biraz yüksek ama Gs63'den biraz daha iyi. Buradan Ge63'ün Pubg sıcaklık değerlerine bakabilirsiniz. Buradan da Gs63'ün BF1 sıcaklık değerlerine bakabilirsiniz. 85-90 gibi değerler gerçekten yüksek bilemiyorum açıkcası. Galiba Monster Tulpar 14.1 alacağım. Yakın arkadaşım aldı bir tane, çok güzel alet. Soğutması bunlardan çok çok daha iyi, testlerini yaptık MSI Afterburner ile. 7-8bin lira vereceğim bir de 90-95 derece ile oynayacağım. Kalsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rdkl7879
Bu fiyat bandında GE62VR tavsiye ederim. Şu an indirimli fiyatı 6062 tl ve GTX 1060 ekran kartı var. Soğutma olarak GS serisinden daha iydir ve kronik sorunu yok.
http://www.hepsiburada.com/msi-ge62vr-7rf-apache-pro-425xtr-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV0000032KTP?magaza=Hepsiburada
GE62VR içindeki GTX 1060 3GB hocam 6GB değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X