Şimdi Ara

MSI GS70 Aşırı Isınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Geçen ay msi gs70 2qe modelini aldım. şu ana kadar hep lol oynamıştım. Bir de cs go oynuyum dedim. Girdim 210'dan fazla fps. Her şey mükemmel. 30 dk oynadım. Değerlere bir bakıyım dedim cpu 82 derece gpu 76 derece . El deymiyor neredeyse. Altında güya bir soğutucu ve yanında sürekli el hizama üfleyen küçük bir masa vantilatörü var. Biraz tırstım açıkçası. Değerler nasıl sizce? Olması gerektiğinden fazla mı ypksa ben mi boşuna işkilleniyorum? Şunu da eklemek istedim pc nin bulunduğu ortam yani odam 31 derece. Bunun da etkisi olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum :)

• Gpu ve cpu nun değerleri normal.
    Bende almayı düşünüyorumda ısı kalvyeye çok vuruyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu kapatıp değerlere bakana kadar sıcaklığın farkına bile varmadım. Sol üstte gpu sağ üstte cpu var. hiç bir şekilde klavyeye etkisi yok.
  • Elinin yanması gayet normal çünkü çok ince gs serisi ve havalar çok sıcak sıcaklıklar normal 90 derece üstünede çıkabilir zorlayıcı oyunlarda. Gt serisi alsaydın ısınırdı ama klavye hissetmezdin çünkü kalın kasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: royalfth

Elinin yanması gayet normal çünkü çok ince gs serisi ve havalar çok sıcak sıcaklıklar normal 90 derece üstünede çıkabilir zorlayıcı oyunlarda. Gt serisi alsaydın ısınırdı ama klavye hissetmezdin çünkü kalın kasa.

Hocam arkadaş klavyeye vurmuyor diyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son Pegasus S kullanıcısına yanıt
    :D konuya El deymiyor neredeyse yazmış ama
  • 90-100'a kadar çıkıyor laptop işlemcileri eğer oyunda herhangi bir donma veya kapanma olmuyorsa sıkıntı yok
  • Gene laptopunun cok isindigini sanarak direk konu acan dh forum sakini.keske benim laptopum seninkinin degerlerinde calissa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.enpedi.com/2011/01/notebooklarda-isnma-sorunu.html

şu işlemi yap işlemci fazla oyunlar için % 80 ile sınırla 10 -12 derece düşer oyunlarda Garanti

gpu 3 4 derece düşer

cpu 10 12 derece düşer 70 75 arası cpu oyun oynarsın garanti yap bir teşekkür alabilecekmiyim bakalım
  • ya napıyım. senelerdir para biriktirip o kadar para vermişim. dikkat edicem tabii ki. Trakyacus un dediğini yaptım. deneyeceğim birazdan. biraz önce 30 dk cs go oynadım yine. 93 derece gördüm cpu yu. dedim noluyoz mk. el deymiyor derken cpu nun üstüne dokunulmuyor yani. klavyeden belli olmuyor fazla.
  • Mr.Mictlan M kullanıcısına yanıt
    2cm kalınlığında yaklaşık 150W bir güç var, Sıcaklıkların o kadar artması normal. Macbook pro ürünleri yük altında 100 derece sıcaklığa dayanıyor direk, korkmanıza gerek yok. Sıcaklıklrın düşmesi için yapabilecekleriniz :

-Laptopu rahat hava alacak şekilde kullanın. Altına soğutucu koymak çözüm olmayabilir, hava girişlerinin kapanmadığına dikkat edin.
    -Yazın harici bir klavye ile kullanın bilgisayarı, hem sizin hem laptopun rahatlığı için
    -Trakyacus'un paylaştığı gibi maksimum işlemci hızını sınırlayabilirsin.
  • Gerçekten çok teşekkür ediyorum. Tam anlamıyla hayatımı kurtardın. dediğini yaptım. 260 değil 60 fps oynuyorum. alt+tab lar biraz yavaş oluyor. hiiç önemli değil ve 62 dereceyi geçmedi. oh be dünya varmış. Çok teşkkür ederim tekrardan.
  • Mr.Mictlan M kullanıcısına yanıt
    Önemli değil.Allah kazasız belasız kullandırtsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trakyacus -- 4 Ağustos 2015; 0:19:28 >
  • 210 fps nedir ya. 60'a sabitlesen daha iyi olmaz mı?

• bilmem. fazla oynamıyorum zaten cs go. sabitlerim oynarken. lol sürekli 60. ama cpu kullanımını düşürmek sorunumu çözdü zaten :)
  • Bir sorunun yoktu zaten sıcaklıkların gayet normaldi.

• nasıl normal ya. 96 derece işlemci. vay anasını. bu kadar olacağını beklemiyordum açıkçası. neyse ama dediğim gibi 60 da sabitledim artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.