Şimdi Ara

MSI GS73VR-7RF 273TR inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı aylarca indirim bekleyerek indirim gelmemesi sonucu 1 hafta önce sipariş ettim vatandan,ürün elime geçtikten sonra kdv indirimi yaptı vatan.1200tl lik bir mağduriyetim oldu,iade edebileceğimi biliyorum fakat iade ettikten sonra para iadesi 1 haftayıbulacağını biliyorum, ve bu sürede kampanya sona ermiş olacak ve fiyat aynı seviyeye çıkacak yani iade etmem mantıklı gelmiyor aradaki farkı almaya çalıştım olmadı hediye çeki yada birkaç oyun vs istiyorum cevap atmıyolar,çağrı merkezini arıyom ordada aynı,yarın tekrar arıcam detayları bildirirm burdan yine,şimdi incelemeye geçiyorum.

Notebook Kasa ve Malzeme kalitesi:almadan önce 1 ay falan araştırma yaptım çeşitli markadalara baktım yerli yabancı monter casper vs, en son asus un gaming notebooklarını birebir inceledim ama msi kadar başarılı bulmadım açıkcası.Malzeme kalitesi işçilik kasa kalitesi 1.sınıf metal tasarım komple biraz parmak izi kalıyor o kadar.

Isınma:notebook soğutucusu olmadan kullanıyorum şuanda,güncel oyunları ultra seviyede oynadığımda gpu 75 80 derece arasında seyrediyor max 80 leri gördüm çünkü 2 fan var gpuda bu yüzden biraz daha serin çalışıyor cpuya bakış, cpu ise 90 derece görüyor açıkcası ve bir süre sonra klavyenin üst kısmı okdr ısınıyorki elleyince el yakıyor resmen, tam ortası gpu la cpunun ısı borularının oldugu yer çok ısınıyor klavye kısmında okadar hissetmiyorsun ama yinede dediğim gibi ısınıyor, ve önümüz yaz olduğu için yaz aylarında baş edilmez bu sıcaklıkla notebook soğutucu şart oyun oynarken ve bende sipariş verdim 1 tane zaten.
    NOT:Fakat yük aldında değilken yani boşta masaüstünde webde gezerken video izlerken vs. hiç ısınmıyor ve fan bile duruyor zaten, Fan sesi ise full açtığınızda biraz gürültü yapıyor elbette ama okadar aşırıda bir sesi yok bence

Performans:Ultrabook görünümünde ince şık ve hafif bir notebook.BU kasaya elbette bu kadar güçlü donanım koyunca ısınma sorunu oluyor bunu gözealmak gerek zaten,performans son çıkan oyunları ultra seviyede oynatabiliyor 1060 ın gücünü zaten biliyorsunuzdur yada youtubeden izleyebilirsiniz,ssd de gerçekten hızlı hız testinde 2500mb okuma 1200lerdede yazma gördüm.

Hoparlör:ses kalitesi başarılı denenebilir,kendi orj driverında ayarlar var ordan kulağınıza göre ayarlayabilirsiniz tabiki ama beyenmeyenelr kaldırıp alternatif driverlar ile hoparlörleri destekleyebilirler,ses kalite biraz tizleri ağırlıklı eq ayarı yapınca fena deil.

Ekran:Monitör benim için çok önemliydi,yıllarda 60hz monitör kullandım ve artık gözlerimi ağrıtıyordu bu monitörler,o yüzden en az 120hz di benim için,e hal böyle olunca 120hz ekranlı notebook zaten yok piyasada msi haricinde ben bulamadım alienware ın vardı heralde bide onlar uçuk fiyatlı ama, bu monster ın filan pcleri 60hz hep asus un kiler bile 75hz, Ekran kalitesine gelicek olursak TN panel ama öyle dandiklerinden deyil son derece başarılı renkleri düzgün görüş açıları gayet iyi, bir ips kadar olmasada, 120hz olayı şöyle 120hz de 120fps oyun oynamak gerek e haliyle gtx1060 bunun için yeterli deil ultra ayarlada son çıkan oyunları 120fps oynamak için gtx1080ti lazım,oda bu kasaya girmez zaten.ben oyun oynarken 50 fpslere kadar düşüş yaşadım ama yırtılma felan beni rahatsız etmedi açıkcası.

Kısacası ince hafif ama güçlü bir notebook istiyorsanız tek seçim budur. soru varsa sorarsınız cevaplarım yorumlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 15 Haziran 2017; 3:50:1 >

• Öncelikle inceleme için teşekkürler.Ben bu sene universiteye geçiyorum mecbur laptop alıcam parasida biraz pahali geldi sonuçta monster 6500 e 1060 lı kart olan laptop satiyor parasını hak edermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyeless

Öncelikle inceleme için teşekkürler.Ben bu sene universiteye geçiyorum mecbur laptop alıcam parasida biraz pahali geldi sonuçta monster 6500 e 1060 lı kart olan laptop satiyor parasını hak edermi?

sattığı notebook 1060 3gb lık versiyondur. bu notebook kdv indirimde 7100 e düştü ozmn alabilirdin kaçırdın.bende pahalıya aldım,aldıkdan birkaç gün sonra düştü fiyatı deli olmuştum,her açıdan her bakımdan msi daha iyi monsterdan.bide üstüne üstlük aynı parayı istiyo monster.ekranı 60hz.kasa kalın,mazeme kalitesi kötü, vs vs. 1050ti lı modeline bak ozmn msi ın ama 120hz monitör lü oldugu için 1060 6 gb az geliyor en az 1070 olmalı 120 hz oyun oynamk istiyosna ama lol cs go filan oynuyorsan 1050ti lısını al 120hz li. süper olur senin için.

• DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    Amazondan almayıda düşünmüyor değilim ama riskli gibi geldi o iş. Sanırım en iyisi burdan almak gibi bu arada oynayacağım oyunlar witcher 3,batman arkham knight,mgs v gibi oyunlar. Edit:Aslında monsterı ucuz diye düşünüyordum ama kalite olarak aşırı kötü geldi madem o kadar para vercem kaliteli marka alıyım diye düşündüm çokta fazla açılmadan gerçi bu laptoplarda pahalı her türlüde üniversite için şart oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyeless -- 14 Haziran 2017; 21:10:25 >
  • Eyeless E kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi karne zamanı diye kdv indirimi yaptılar ozmn alsaydın keşke,gerçi bende erken aldım bende kaçırdım o inidirimi,o oyunları ultra ayarda 120 fps oynamak için gtx 1080ti lazım oda bu cihazın içine sığmaz,1060 min.ultrabook kadar ince hafif makina istiyosan alacağın en güçlü makina bu bundan daha ince bu kadar güçlüsü yok.ama kalınlık ağırlık sıkıntı deil diyosan gt serisine bakarsın onlar çok kalın gelirse ge serisi var. gt serisi daha serin çalışıyor çünkü kasa kalın iyi soğuyor. gs serisi çok ince haliyle ısınıyor onun içinde soğutucu alıcan.bende amerikadan almaya çalıştım ama 1500$ üstü gümrükten geçmiyor verigisi vercem desen bile sıkıntı çıkırıyolarmış çok o yuzden bende burdan aldım mecburen.
  • Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyeless -- 15 Haziran 2017; 0:57:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GS73 Stealth 8RE
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.