Şimdi Ara

MSI GT70 SuperR 2Od

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba forumda yeniyim dün pc depodan aşağıdaki linkteki ürünü sipariş ettim

http://www.pcdepo.com/msi-gt70-superr-2od-872tr-notebook?keyword=msi%20gt70%20su

İnternette çok araştırdım ama kullanan birinin yorumu çok daha önemli olur sanıyorsam aranızda bu laptobu kullanan arkadaşlar var ise gerek oyun performansı gerek normal kullanım hakkında bilgi ve tavsiye verebilecek olan varsa çok sevinirim teşekkürler

• ardagp A kullanıcısına yanıt
    bu arada aynı ürünü sipariş vermişiz...=)
    ben perşembe günü sipariş vermiştim...
  • bora1453 kullanıcısına yanıt
    ciddimisiniz? artık birlikte bir incelemesini yaparız ürün ulaştığında hayırlı olsun size umarım en kısa sürede elimize ulaşır ürün bende dün vermiştim siparişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardagp -- 29 Haziran 2014; 19:18:51 >
    en az 10 seneden beri pc kullanırım...çok güzel bir makina...GTA 5 gelecek ona hazırlık işte
    zevklerimiz aynıymış...
    bu makinayla gta 5 çalıştırır diyorsanız çok rahatladım valla ben o kadar da güçlü olduğunu zannetmiyordum malum ilk defa laptop alıyorum da
    ilk defa laptop alıyorsun ve hedefi 12'den vuruyorsun...vaaaay beee...bir gün izmir çankayada teknosa magazasına gittim adam düz bir laptopu bana kakalamaya çalıştı...sen bununla her türlü yüksek çözünürlüklü oyunu rahat oynasın diye..tabi o zamanlar pek birşey bilmiyoruz..yani anlıyacagın kazık yiye yiye teçrübe sahibi olduk...eeee işte bazen yaşayarak öğreniyoruz
    çok haklısınız. zaten bu laptobu almaya karar vermeden önce birkaç ay sırf bu oyun laptopları için araştırma yapmıştım. bu laptoptan daha iyisi var mı tabiki var. fakat o kadar da bütçem olmadığı için bu laptoba yöneldim ve sizden de iyi bir karar verdiğimi duymak beni çok sevindirdi teşekkür ederim
  • Oynatamayacağın oyun yok. Hayırlı olsun. Güzel bir seçim yapmışsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.