Şimdi Ara

MSİ GT72S 6QD ssdye windows kurma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopu yeni satın aldım ssdleri raid 0 yapıyorum fakat windows kurulumunda kuracağım yeri seçme aşamasında ssd görünmüyor sadece hard disk görünüyor bios tan sata mode u raid değilde ahci yaptığım da ise ssdler görünüyor fakat bu sefer de ssdler 120gb-120gb ayrı görünüyor yani raid0 yapmamış oluyorum çözümü bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangduck v2 -- 10 Haziran 2016; 19:19:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bangduck v2 kullanıcısına yanıt
    Kitapçıkta nasıl yapacağınız detaylı şekilde anlatılıyor olması lazım. Elinizde kitapçık yoksa, pdf olarak user manual dosyasını indirip oradan bakabilirsiniz. Genel olarak raid yapmanız yeterli değildir. Bios üzerinden Intel(R) Rapid Storage Technology advange kısmında raid disk bölümü oluşturmanız gerekiyor. Bu örnek sayfa Benım monster Tulpar T5 V4.1 user manual'dan.

MSİ GT72S 6QD ssdye windows kurma yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 10 Haziran 2016; 20:49:07 >

• raid oluşturdum zaten o kısmı hallettim hatta telefonda msi yetkilisiyle konuşarak yaptım o kısım tamam ama sıra windowsu kurmaya gelince ssd görünmüyor kurma kısmında

• upp bilen yok mu

• bangduck v2 kullanıcısına yanıt
    problem çözüldü
  • Dostum aynı sorun bende de var yardımcı olurmusun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.