Şimdi Ara

MSI GTS 450mi Sapphire HD 5770 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_25477_HIS_Radeon_HD5770__1_GB__GDDR5__128_Bit__Ekran_Karti.html
    277 tl

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_33388_GIGABYTE_GV-N450-1GI__GTS_450__1GB__GDDR5__256_Bit__Ekran_Karti.html
    245 tl
    oc li gts 450

iki kartında birbirirne hemen hemen eşit olduğunu kabul edersek 32 tl fiyat farkınıda düşünürsek gts 450 almak daha mantıklı olur.

not:his 5770 kullanıyorum.....

• quote:

gta 4 de ben 8800 gts ile oyununun yarısına geldiğim vakit 4850-4870 olanlar texture probleminden ötürü patch , driver vs için kaç gün beklediler bilemiyorum artık.

ben 4870 kullanan biri olarak soyleyeyim hic beklemedik ama texture problemi dedigin hala devam ediyor tam olarak duzeltemediler EFLC dahil.atiye harbi allerjisi olan 10 tane oyun saysana bana.sakiz gibi gta4 saboteur demenin de bir manasi yok iste reklam olsun diye 3-4 ariza oyun yapiyorlar.
  • ikinci el gtx 275 al derim.
    yada gtx 260.
    dx 11 için bu iki kartta yatarsiz dx 11 e takılma.
    gtx275 bu iki karttanda çok daha fazla performans verir.
    forumda bu kartlardan satanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

gta 4 de ben 8800 gts ile oyununun yarısına geldiğim vakit 4850-4870 olanlar texture probleminden ötürü patch , driver vs için kaç gün beklediler bilemiyorum artık.

ben 4870 kullanan biri olarak soyleyeyim hic beklemedik ama texture problemi dedigin hala devam ediyor tam olarak duzeltemediler EFLC dahil.atiye harbi allerjisi olan 10 tane oyun saysana bana.sakiz gibi gta4 saboteur demenin de bir manasi yok iste reklam olsun diye 3-4 ariza oyun yapiyorlar.

toplasan oynadığım oyun sayısı 10 u geçmez o yüzden 10 tane atiye alerjisi olan oyun sayamama malesef. amma illa saymaya kalksam bulur sayarım yani hiç merak etme.

tek gta4 değil mesela nfs shift de de bir ara physx programı ile ilgili çakışma vardı. physx'yi kurduğun halde ati kartlarda oyun çalışmıyor muydu neydi.

her neyse benim için kalite önemlidir güncel oyunları sorunsuz oynamak isterim. 10 oyun içinden 1 tanesi dahi ati kartlarda yamuk yapıyorsa gider nvidiayı alırım. ( tabi f-p'yi göz önünde bulundurarak )

gts 450 ile 5770 arasında performans farkı yok denecek kadar azdır. biri 30 fps diğeri +- 2 fps az veya verse farketmiyor. sonuçta 2 side oynanabilirlik sınırlarındadır veya değildir.

• 2. el temiz garntili 5770 al derim..
  • gts 450 ile 5770 arasında 25 lira fark var. nvidia o açıdanda bana cazip geliyor. perf olayında eğer 3-5 fps fark ettirmiyor ise gts 450 alayım. ekranım full hd değil evet. ati ile patch olayını duydum ama nvidia ile sorun yaşayan pek duymadım. o yüzden nvidia yakın geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metoarslan007

gts 450 ile 5770 arasında 25 lira fark var. nvidia o açıdanda bana cazip geliyor. perf olayında eğer 3-5 fps fark ettirmiyor ise gts 450 alayım. ekranım full hd değil evet. ati ile patch olayını duydum ama nvidia ile sorun yaşayan pek duymadım. o yüzden nvidia yakın geliyor.

performans olayı aynen öyle hocam 3-5 fps arası. bende çok kafa patlattım geçtigimiz gün hangisini almalıyım diye en son asus hd5770 cucore da karar kıldım. psysx i düşünme zaten çok zayıf kalır gts450. arasından hangisini almak istersen al. yani pişman olmayacagın bi seçim olur birinden birini alsan. kasmana gerek yok bu kadar
  • beni her konuda aydınlatan arkadaşlar. hepinize teşekkürler
  • quote:

toplasan oynadığım oyun sayısı 10 u geçmez o yüzden 10 tane atiye alerjisi olan oyun sayamama malesef. amma illa saymaya kalksam bulur sayarım yani hiç merak etme.

tek gta4 değil mesela nfs shift de de bir ara physx programı ile ilgili çakışma vardı. physx'yi kurduğun halde ati kartlarda oyun çalışmıyor muydu neydi.

saysana hadi 10 tane merak ediyorum.shiftte cakisma filan yoktu min fpsler dusuk cikiyordu ozellikle l3 cachesi olmayan islemcilerde.10 kusur mb patch cikardilar oldu bitti.yarim yamalak bilgi ile fanatiklik yapma bana.
  • arkadaşlar MSI 450 aldım gayet gıcır bi şekilde. deneyimleri test ettikçe aktarıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

hangisine için ısındıysa onu al. lakin gts 450 alıp physx açarım diye umma. olan ama kullanmayacağın bir şey olur senin için. oyunlar nvidia için yapılmıyor, ati ekran kartıyla bu güne kadar hiç bir oyun "ben nvidia için yapıldım bu kartla çalışmam" diyip açılmamazlık etmedi bu yüzden oyun açılırken nvidia nın logosunu görmen bir şey kaybettirmeyecek sana eğer 5770 alırsan(tıpkı DoW II oynayan nvidia kart sahiplerinin bir kaybı olmadığı gibi). yinede ikisini kullanan birinin yorum yapması daha iyi olurdu. şu an 5770 kullanıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. metro 2033, crysis vb oyunları oynadım. ayrıca şu an BC2 (Dx 11) yi high-ultra ayarlarda oynuyorum hiç bir sorun yok

sonuç olarak, ilk cümlemde de dediğim gibi: hangisi sanada daha sıcak geliyorsa onu al...

oyun açılışında nvidiaaaaaaaaaaaaaa diye bayanın seslenmesi elbette bu oyun ati kartlarda çalışmaz anlamanı gelmiyor.

lakin nvidiaaaaaaaaaaaaa diye açılan oyunlar oyun çıkmadan nvidia tarafından optimize edilmiş oluyor driverlar ile.

madem monitörünüz full hd değil o vakit gts 450 almamanız için bir sebep yok bence.

nvidia ile ilgili yazdıklarında doğruluk payı var. ama ben başkalarının deneyimlerini yazmadım, kendi deneyimlerimi yazdım. nvidia bir kart için olmayan deneyimimi yazamazdım haliyle...

sözlerime ne eski kartları yani 4800 serisini ne de gelecek kartları yani 6800 serisini kattım. şu an kulladığım ve arkadaşın yorum istediği bir kart üzerinde kendi deneyimlerimi yazdım. 4800 serisi(ya da diğerleri olabilir) hiç kullanmadım, kullanmadığım bir şeyin yorumunu mu yazsaydım? şu ana kadar hiç sorun bir yaşamadığım, beni hiç yolda bırakmayan, her oyunda high-ultra ayarlarla oynamamı sağlayan 5770 için "alma bi halta yaramıyor" mu deseydim..? yazdıklarımla dalga geçer gibi "nvidiaaaaaaaaa" şeklinde bir şey yazman sana yakışan bir şey olmalı ki böyle yazdın bir şey biliyorsan adam gibi bir dille yazabilirsin, dalga geçer gibi değil...

bu arada metoarslan007 kartın hayırlı olsun

• 264 tl ye 5770 alsan daha iyidi.
    hadi hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saw_ -- 6 Ekim 2010; 18:37:06 >
  • 1 sene sonra bir tane daha gts 450 daha alip sli yapman en iyisi.
  • teşekkürler arkadaşlar. artık aldık msi kartı gayette hoş bişeymiş tabi benm çerez ekran kartından sonra baba boyutlardaki ekran kartını görünce biraz mutlu oldum tabi bana 600lük psu aldırmak zorunda bıraktı orası ayrı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.