Bildirim
MSI GTS 450mi Sapphire HD 5770 mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hangisini beğendiyseniz onu alın benim ''şahsi'' fikrim 5770 olurdu -
genelde Nvidia kullandım şimdiye kadar ATI kullanmadım. PhsyX durumu daha cazip kılıyor MSI olanını ama siz neden 5770 diyorsunuz :)quote:
Orijinalden alıntı: hapocod
hangisini beğendiyseniz onu alın benim ''şahsi'' fikrim 5770 olurdu -
Oc potansiyeli 5770e oranla daha iyi oldugu icin 450gts diyorum.Iki kart arasinda fazla bir fark yok zaten ama physx icin nvidia -
HD5770 daha performanslıdır, aynı fiyattalarsa 5770 alın. -
her türlü 5770 oc li hallerde oc siz hallerde bile daha üstündür fakat 320 tl nin biraz üstüne çıkma imkanınız varsa bu kartlardan daha iyi olan 768 mb lık gtx 460 alın bence zotac markaquote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
HD5770 daha performanslıdır, aynı fiyattalarsa 5770 alın. -
hocam zaten 200 liraya alırım diye başladım tavsiyelerle 5770'e kadar geldim kasaya tüm parçaları aldım ekran kartında hiç bu kadar kararsız kalacağımı düşünmemiştim birde sizlere sorayım yarın akşama kadar hangisi baskın gelirse onu alıcam gidipquote:
Orijinalden alıntı: muvaZaa xD
her türlü 5770 oc li hallerde oc siz hallerde bile daha üstündür fakat 320 tl nin biraz üstüne çıkma imkanınız varsa bu kartlardan daha iyi olan 768 mb lık gtx 460 alın bence zotac marka
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: metoarslan007
hocam zaten 200 liraya alırım diye başladım tavsiyelerle 5770'e kadar geldim kasaya tüm parçaları aldım ekran kartında hiç bu kadar kararsız kalacağımı düşünmemiştim birde sizlere sorayım yarın akşama kadar hangisi baskın gelirse onu alıcam gidip
Alıntıları Gösterquote:
birde sizlere sorayım yarın akşama kadar hangisi baskın gelirse onu alıcam gidip
nassi yani gaza mi getiriyorsun milleti bastirin aticiler nvidiacilar diye? soylenecek seyler soylenmis 5770 daha kuvvetli, dx11 icin ikisi de yetersiz ve fizik icin 450 yetersiz.yazi tura at sen en guzeli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
quote:
birde sizlere sorayım yarın akşama kadar hangisi baskın gelirse onu alıcam gidip
nassi yani gaza mi getiriyorsun milleti bastirin aticiler nvidiacilar diye? soylenecek seyler soylenmis 5770 daha kuvvetli, dx11 icin ikisi de yetersiz ve fizik icin 450 yetersiz.yazi tura at sen en guzeli.
dostum yok yahu neden gazlayayım milleti kullanan varsa perf. göre kim daha çok iyi derse onu alıcam bu ikisi arasında seçim yapamadım sadece neyde ne kadar eksiklikleri olduğu dışında bu iki karttan hangisi :)
-
2. el 5700 al kardeşim, 5770 te çok iyi oc oluyor. zaten ısınan bir kart değil referans soğutucu ile çok iyi oc oluyor. physx tercih sebebi olmamalı çünkü GTX480 bile physx'te performans düşüşü yaşatıyor.quote:
Orijinalden alıntı: metoarslan007quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
quote:
dostum yok yahu neden gazlayayım milleti kullanan varsa perf. göre kim daha çok iyi derse onu alıcam bu ikisi arasında seçim yapamadım sadece neyde ne kadar eksiklikleri olduğu dışında bu iki karttan hangisi :)
Alıntıları Göster
-
bu iki kart arasında hangisini tercih edeyim hocam sence?quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
2. el 5700 al kardeşim, 5770 te çok iyi oc oluyor. zaten ısınan bir kart değil referans soğutucu ile çok iyi oc oluyor. physx tercih sebebi olmamalı çünkü GTX480 bile physx'te performans düşüşü yaşatıyor.
Alıntıları Göster -
ben default olarak ta, oc'lu olarak ta 5770 derim, 450 yerine 460 olsaydı tabiki GTX460 derdim.quote:
bu iki kart arasında hangisini tercih edeyim hocam sence?
Alıntıları Göster -
ATIye bir oy dahaquote:
ben default olarak ta, oc'lu olarak ta 5770 derim, 450 yerine 460 olsaydı tabiki GTX460 derdim.
Alıntıları Göster -
mesele ati nvidia meslesi değil verdiğin paranın karşılığı en çok hangisi veriyorsa onu alırsın.quote:
ATIye bir oy daha
Alıntıları Göster -
Kendimin alırı açısından +1 dedimquote:
mesele ati nvidia meslesi değil verdiğin paranın karşılığı en çok hangisi veriyorsa onu alırsın.
Alıntıları Göster -
testlere de bakmalısın. aslında önce testlere bakmalısın. çok kişinin doğru dediği her zaman doğru değildir.quote:
Kendimin alırı açısından +1 dedim
Alıntıları Göster -
baktım hocam fazlasıyla ama birde kullananlara sorayım dedimquote:
testlere de bakmalısın. aslında önce testlere bakmalısın. çok kişinin doğru dediği her zaman doğru değildir.
Alıntıları Göster -
5770quote:
baktım hocam fazlasıyla ama birde kullananlara sorayım dedim
Alıntıları Göster -
akşama kadar herkes 5770 diyecek sanırımquote:
Orijinalden alıntı: fero01
5770
Alıntıları Göster -
quote:
ben default olarak ta, oc'lu olarak ta 5770 derim, 450 yerine 460 olsaydı tabiki GTX460 derdim.
+onyüzbinmilyon
HD5770 kesinlikle.
Benzer içerikler
- gpu ölçekleme açılmalı mı
- intel hd graphics 3000
- donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması nedir
- paylaşılan gpu belleği nedir
- üçlü ara bellekleme nedir
- dlaa nedir
- amd 24.9.1
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- mx550 ekran kartı
- radeon 780m
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X