Şimdi Ara

MSI GTS 450mi Sapphire HD 5770 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncel oyunlarda atinin driver gıcıklığına şahit olmak istemiyorsan bence gts450
  • Al gts450yi digerlerinden bir farkin olsun
  • pclabs'ın zotac gts 450 incelemesine baktın mı ? tüm testlerde 5770 i geçmiş neredeyse. ki bu kartın saat hızlarıda msi gts 450'den az daha fazla. yani msi gts450 alsan gözle görülür bir performans farkı hissedemezsin kafa kafaya oynar 5770 ile bence.

ayrıca driver desteğini cudayı ve physx'i unutmamak gerekir. yok bu kart fizik için yetersiz bilmem ne vs vs şeyler söyleyenleri geç sen. görende 5770 fizik'i full+full çalıştırıyor sanacak.

http://www.pclabs.com.tr/2010/10/05/zotac-gts-450-amp-ekran-karti-incelemesi/3/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightF0RFreedom -- 5 Ekim 2010; 10:23:22 >

• Zotac'ın değilde MSI cyclone olanına baktım ben sapphire ile karşılaştırmışlar bir çok oyun performansında HD 5770 fps ve puan anlamında geçmiş gördüm.
  • Fiyat farki cok yoksa hd 5770
  • 15 lira falan fark var çok değil
  • Msi bence daha iyidir... 3yıl garanti
    hd5770 daha iyi olsa bile sonuçta ahım şahım fark atmıyor bildiğim kadarı ile... %5 fark var, bence deymez hd5770 için (ikisi için de fabrika çıkış hızını baz alırsak)

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GeForce_GTS_450_Cyclone_OC/28.html

physx pek bir halt değil ama bulunsun

nvidia' nun destekli olduğu oyunların sayısı daha fazla...

• cuda-physx-nvidia driver desteği-bir çok oyunun nvidia ile birlikte çalışmalar sonucu çıkması.

Dolayısı ile gts 450 derim. Son sözüm budur karar senin
  • oyun olayında nvidia ağır basıyor ama ATI'de buna illa bir çözüm getiriyor sanırm
  • quote:

Orijinalden alıntı: metoarslan007

oyun olayında nvidia ağır basıyor ama ATI'de buna illa bir çözüm getiriyor sanırm

evet ama çok sıkıyor getirinceye kadar

örn:

NFS:shift ' te patch çıkıncaya kadar hd4850 ile adam akıllı oynayamamıştım
  • Nvidia destekli oyunlar olsa bile, 5770 daha hızlı testlerde görüldüğü üzere
  • aralarında uçuk farklar yok.fiyat farkıda buna paralel gidiyor.yapılan testler karşılaştırmalar çoğunlukla 1920x1080 de ve 1680x1050 de yapılmış.1680x1050 de farklar birbirine daha yakın.Monitörünüzün bu kadar çözünürlüğü destekliyor mu ? İki karttan birini alsanız çok pişman olmazsınız.İkiside güzel kartlar.5770 az bir farkla önde
  • evet aralarında uçurum bir fark yok. ikiside OC ypılabiliyor ve şimdi oyun oynayan bir insan olduğumdan nvidia cazip gelmeye başladı. ekranım 1080p değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metoarslan007

evet aralarında uçurum bir fark yok. ikiside OC ypılabiliyor ve şimdi oyun oynayan bir insan olduğumdan nvidia cazip gelmeye başladı. ekranım 1080p değil.

monitörünüzün max çözünürlüğü nedir.?
    oyun deyince nvidia niye cazip gelsin ki? ikiside oyun için üretiliyor zaten.
  • ikinci elden garantili bir 5770 al...
  • oyun desteği açısından dedim aldıktan sonra birde oyun için patch yüklemek sıkar bi yerden sonra.
  • hangisine için ısındıysa onu al. lakin gts 450 alıp physx açarım diye umma. olan ama kullanmayacağın bir şey olur senin için. oyunlar nvidia için yapılmıyor, ati ekran kartıyla bu güne kadar hiç bir oyun "ben nvidia için yapıldım bu kartla çalışmam" diyip açılmamazlık etmedi bu yüzden oyun açılırken nvidia nın logosunu görmen bir şey kaybettirmeyecek sana eğer 5770 alırsan(tıpkı DoW II oynayan nvidia kart sahiplerinin bir kaybı olmadığı gibi). yinede ikisini kullanan birinin yorum yapması daha iyi olurdu. şu an 5770 kullanıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. metro 2033, crysis vb oyunları oynadım. ayrıca şu an BC2 (Dx 11) yi high-ultra ayarlarda oynuyorum hiç bir sorun yok

sonuç olarak, ilk cümlemde de dediğim gibi: hangisi sanada daha sıcak geliyorsa onu al...

• nvidia olursa patch yuklemeyeceksin mi saniyorsun?oyunlar nvidia icin kusursuz yapiliyor sonra ati icin patch cikiyor gibi yanlis bir kani olusmus sanirim.
  • driver sorunu her iki markada da var hala başlıktaki kartlar arasında kaldıysanız hiç düşünmeyin 5770 i alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

hangisine için ısındıysa onu al. lakin gts 450 alıp physx açarım diye umma. olan ama kullanmayacağın bir şey olur senin için. oyunlar nvidia için yapılmıyor, ati ekran kartıyla bu güne kadar hiç bir oyun "ben nvidia için yapıldım bu kartla çalışmam" diyip açılmamazlık etmedi bu yüzden oyun açılırken nvidia nın logosunu görmen bir şey kaybettirmeyecek sana eğer 5770 alırsan(tıpkı DoW II oynayan nvidia kart sahiplerinin bir kaybı olmadığı gibi). yinede ikisini kullanan birinin yorum yapması daha iyi olurdu. şu an 5770 kullanıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. metro 2033, crysis vb oyunları oynadım. ayrıca şu an BC2 (Dx 11) yi high-ultra ayarlarda oynuyorum hiç bir sorun yok

sonuç olarak, ilk cümlemde de dediğim gibi: hangisi sanada daha sıcak geliyorsa onu al...

oyun açılışında nvidiaaaaaaaaaaaaaa diye bayanın seslenmesi elbette bu oyun ati kartlarda çalışmaz anlamanı gelmiyor.

lakin nvidiaaaaaaaaaaaaa diye açılan oyunlar oyun çıkmadan nvidia tarafından optimize edilmiş oluyor driverlar ile.

gta 4 de ben 8800 gts ile oyununun yarısına geldiğim vakit 4850-4870 olanlar texture probleminden ötürü patch , driver vs için kaç gün beklediler bilemiyorum artık.

madem monitörünüz full hd değil o vakit gts 450 almamanız için bir sebep yok bence.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.