Şimdi Ara

MSI GTX 1060 Gaming X 6G Kutu Açılımı - İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
5.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eray015

O Zaman işlemcinin stok soğutucusu yeter dimi ?

ben 4590'ı görsellerde de göreceğiniz gibi stok fanla kullanıyorum. sıkıntı çıkarmadı. temizliğe çok dikkat ederim ama.

üstteki postuma bakın. Önemli hatırlatma başlıklı olanı mutlaka okuyun.
  • eray015 E kullanıcısına yanıt
    https://smile.amazon.com/Cooler-Master-Hyper-212-RR-212E-20PK-R2/dp/B005O65JXI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1470763232&sr=8-1&keywords=coolermaster+hyper+212+evo
    Fiyat performans kralı soğutucu dostum indirim var, amazondan alışveriş imkanın varsa çek gitsin
  • Kartı alacak kişiler için önemli bir konuda kartın boyutu, 29cm olmasıyla bir hayli büyük kasanıza sığmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedi bedri kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel sade bir inceleme olmuş teşekkür ederim.Sizden bir isteğim olacak fan devrini %50 alıp karta voltaj vererek manuel olarak sınır oc değerlerine ulaşıp bir kaç test yapıp ve bizlerle sıcaklık + oc değerlerinizi paylaşır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

https://smile.amazon.com/Cooler-Master-Hyper-212-RR-212E-20PK-R2/dp/B005O65JXI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1470763232&sr=8-1&keywords=coolermaster+hyper+212+evo
    Fiyat performans kralı soğutucu dostum indirim var, amazondan alışveriş imkanın varsa çek gitsin

212 EVO bende vardı bi arkadaşıma hediye ettim
    Performanslı alet biliyorum. Sağlamdır baya.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHardwareNews

Kartı alacak kişiler için önemli bir konuda kartın boyutu, 29cm olmasıyla bir hayli büyük kasanıza sığmayabilir.

Kartın net ölçüleri 277 x 140 x 39 mm. Ancak dediğiniz gibi biraz hallice bir alet ve yeni tip disk yuvaları sökülüp takılan kasalardan yoksa ellerinde mutlaka GPU boşluğunu ölçmeliler alırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

Hocam çok güzel sade bir inceleme olmuş teşekkür ederim.Sizden bir isteğim olacak fan devrini %50 alıp karta voltaj vererek manuel olarak sınır oc değerlerine ulaşıp bir kaç test yapıp ve bizlerle sıcaklık + oc değerlerinizi paylaşır mısın?

Rica ederim hocam elimizden geldiği kadar.
    Daha önce GPU OC hiç yapmadım. CPU olsa 5-10 dk'ya bir sonuç atardım ancak bu kartta bekleyip genel ortalama değerlerini görmek istiyorum yaygınlaştıkça.
    GPU OC'sinde tecrübem olmadığından araştırmam lazım, ezbere dalmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

quote:

Orijinalden alıntı: TheHardwareNews

Kartı alacak kişiler için önemli bir konuda kartın boyutu, 29cm olmasıyla bir hayli büyük kasanıza sığmayabilir.

Kartın net ölçüleri 277 x 140 x 39 mm. Ancak dediğiniz gibi biraz hallice bir alet ve yeni tip disk yuvaları sökülüp takılan kasalardan yoksa ellerinde mutlaka GPU boşluğunu ölçmeliler alırken.

Pazar günü yeni sistem topladım zalman z11 plus hf1 kasaya ucu ucuna sığdı diyebilirim.29ınc wide monitör 2560x1080 çözünürlükte gta5, witcher 3,skyrim,the middle eart mordor of shadow gibi oyunlarda ultra ayarda fps değerleri çok iyi.

• TheHardwareNews kullanıcısına yanıt
    İmzamdaki Xigmatek'e de öyle oldu. 1-2 cm boşluk var yok. GTA ve Witcher 3 harici bahsettiğiniz oyunlar, BF Hardline - Overwatch gibi oyunlarda da denedim cidden çok başarılı alet. 60 fps altına indiğini görmedim daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi bedri -- 10 Ağustos 2016; 9:48:56 >
  • hocam sikintiniz ramin 8 gb olmasindan kaynaklanmasi mumkun degil. muhtemelen raminiz de ariza veya anakartinizla bir uyumsuzlugu olmus olabilir. bir ihtimal de ramdiks i kurmus olup raminizden boyutta dusurmus olabilirsiniz.

bende de 1060 gaming x var ve ramim 8gb 2133 mhz anakart h110i, islemcim i5 6500 oyunlar icin gayet yeterli olup herhangi bir darbogaz vs yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam MemTest'e atıcam ram'leri zaten. Dün akşam da beni zorladılar fena kafam bozuldu.
    Fırsattan istifade 2x8 gb 1600 mhz cl10 kingston veya gskill almayı düşünüyorum bozuk çıkarlarsa.
    anakartiniz en fazla kac mhz ram destekliyor. modeli nedir?

• Asus H97-PLUS Intel H97 1600MHz DDR3 LGA1150 ATX kartım bu. Ram 1600 olarak destekliyor XMP profile açınca.
    Hocam oc yapmak işlemciye yapmak kadar kolay resimlerde kırmızı renkte işaretlediklerimi işaretleyip ondan sonra tekrar kırmızı ile gösterdiklerimi sonuna kadar artırarak oc yapmaya başlayabilirsiniz ama şunu demek istiyorum eğer anlamsız çok fazla bir voltaj artışı oluyorsa yani 25 gibi değere çıkıyorsa o şekilde oc yapmayın ama 15 kadar artıyorya voltaj sorun teşkil etmez.
     MSI GTX 1060 Gaming X 6G Kutu Açılımı - İnceleme
     MSI GTX 1060 Gaming X 6G Kutu Açılımı - İnceleme

http://m.n11.com/8-gb-ddr3-1600mhz-kingston-hyperx-fury-hx316c10f8-P87636138?cid=604001&gclid=COzHl7nKts4CFYefGwod5MEDzg&gclsrc=aw.ds

bu urunu alabilirsiniz hocam. bir de kulladiginiz raminiz cok eskiyse ramin sari kisimlarini silgi ile termizleyip tekrardan bir test edin, faydali olacaktir.

• amd phenom ii x4 955 darboğaz yaparmı 8gb ram var . rami arttırmam gerekiyor mu.yoksa işlemciyide mi değiştirmeliyim 1080p için
  • goukiwins G kullanıcısına yanıt
    Yapar

• Bende bu karttan aldım şuanlık memnunum.Sanırım otomatik olarak oyun modunda geliyor gaming app'ı bulamamıştım.
    Hayırlı olsun, kartta coil whine var mı?Bende amazondan almıştım bugün elime geçti, çok rahatsız etmese de birazcık cw var.
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    biraz daha yayılsın etrafa OC için önümde çeşitli örnekler çıksın bu işlemi yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.