Şimdi Ara

MSI GTX 1060 Gaming X 6G Kutu Açılımı - İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
3
Favori
5.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • phenom için kalın gelecek bir kart bu dostum. işlemci ezilir kartın altında.
  • blank42 kullanıcısına yanıt
    https://gaming.msi.com/article/msi-gaming-app-article

yukarıdaki adreste işaretlediğim yerden son versiyon Gaming APP'i indirebilirsiniz.

MSI GTX 1060 Gaming X 6G Kutu Açılımı - İnceleme

• can-er C kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah'a şükür böyle bir sıkıntım olmadı. Cihaz inanılmaz sessiz çalışıyor. Zaten 60 dereceyi görene kadar fan açmıyor. 30 derece ortalama ısısı olan odamda 38 derecede çalışıyor ürün ve bu sıcaklıkta fanlar açılmadan kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

quote:

Orijinalden alıntı: eray015

msi gtx 1060 intel core i5 6400 ve msi h150m pro-vdh

İle uyumlu olurmu ?

MSI GTX 1060 Gaming X 6G Kutu Açılımı - İnceleme

Ben 4590 kullanıyorum. Çok nadir 1-2 yerde işlemciyi darladığını gördüm. Sizin işlemciniz de bir tık altında kalıyor. 1070 deseydiniz ilerisi için ürkütücü olabilirdi ancak şuan için darlayacağını zannetmiyorum.
    Ha derseniz ki benim aklımda soru işareti kalmasın 6500 tercih edebilirsiniz.

hocam sistemimiz birebir aynı :D
    başka oyun testi yokmu iki oyun testi var oda detaysız hocam
    bi unigine filan yapsaydınız bari
    BEKLİYORUM YENİ TESTLER :)
    4590 ile darboğaz yaşamadım henüz ben
    6400lede sıkıntı olmaz.

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Hocam GTX1060'ı takmadan önce temiz kurulum olsun diye Windows 10'un ayarlar kısmından başa döndür menüsüyle formatladım pc'yi.
    bi garip çalışıyordu windows deli etti beni. G430 kulaklığın driver'ında falan saçmalıyordu. kapanışta hatalar veriyordu. lisanslı win 10 pro x64 kullanıyorum azap çektirdi bana.
    dün gece saat 2'ye kadar tekrar temiz ISO kalıbını windows media aracıyla çekip USB ile yükledim.
    tüm oyunların ve ayarların dünden beri kurulumuyla uğraşıyorum. kafa atasım var Win10'un kendi format sistemine.

Video hazırlamayı düşünüyorum direkt. 5-6 oyunun ayarlarını ULTRA yapıp kayıt alıcam. OBS falan yükledim o iş için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

Hocam GTX1060'ı takmadan önce temiz kurulum olsun diye Windows 10'un ayarlar kısmından başa döndür menüsüyle formatladım pc'yi.
    bi garip çalışıyordu windows deli etti beni. G430 kulaklığın driver'ında falan saçmalıyordu. kapanışta hatalar veriyordu. lisanslı win 10 pro x64 kullanıyorum azap çektirdi bana.
    dün gece saat 2'ye kadar tekrar temiz ISO kalıbını windows media aracıyla çekip USB ile yükledim.
    tüm oyunların ve ayarların dünden beri kurulumuyla uğraşıyorum. kafa atasım var Win10'un kendi format sistemine.

Video hazırlamayı düşünüyorum direkt. 5-6 oyunun ayarlarını ULTRA yapıp kayıt alıcam. OBS falan yükledim o iş için.

merakla bekliyoruz hocam bende 8.1 windows var henuz 10 a gecmeyı dusunmuyorum iyice otursun

• güle güle kullanın kartınız hayırlı uğurlu olsun
  • kedi bedri kullanıcısına yanıt
    https://smile.amazon.com/gp/product/B019HVNT3C/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
    Bu kit baya uygun amazondan alışveriş yapıyorsanız,sipariş verdim bu hafta içinde yada haftaya geçecek elime
  • White Fang kullanıcısına yanıt
    öneri için teşekkürler.
    2 gün önce MemTest yaptım 1 saat kadar. 120+ hata çıktı ramlerde.
    çok fazla "memory management" hatası verip mavi ekran yiyordum.
    dün eksen bilgisayardan "Kingston HyperX Savage 16GB 1600MHz CL9" aldım şuan sorunsuz.
    yine 1 saat kadar MemTest'e tabi tuttum 0 hatayla geçti.
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler, daha iyileri sizin olur inşallah.
    çok teşekkür ederim sağ olun
  • Battlefield 1 Open Beta ve The Witcher 3 Wild Hunt oyun içi görselleri de eklendi.

Kart bir kez daha kendine hasta etti beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi bedri -- 1 Eylül 2016; 23:53:55 >
  • Amazondan sipariş geçeceğim ama Gigabyte mi alsam msi mi karar veremedim. Aralarında fark yok aslında ama küçük detaylari düşünüp duruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostlast

Amazondan sipariş geçeceğim ama Gigabyte mi alsam msi mi karar veremedim. Aralarında fark yok aslında ama küçük detaylari düşünüp duruyorum

Soğutma nedeniyle kesinlikle MSI diyorum. 4 saat Twitch canlı yayın yaptım WoW yeni ek paketi hakkında. 64'derece üzerine hiç çıkmadı. Üstelik inanılmaz sessiz. TwinFrozrVI çok iyi iş çıkarıyor.
    15 güne kadar alacam.sanırım bende msi seçeceğim.g1 970 kullandim bir değişiklik olsun. Soğutma konusunda çok fark olur mu bilmiyorum ama sessizlik için daha iyi olduğunu biliyorum. Twitch ile alakalı pm atıyorum. Teşekkürler

• lostlast kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun o zaman hocam

Geldiğinde inceleme başlığını bekliyorum.
    Sagolasin. İnşallah

hocam fast sync nereden açılıyor nvidia denetim masasınan açılıyor diye gördüm ama bulamadım nerde nasıl açılıyor siz biliyorsanız resim atabilir msiniz ?
    birde dün 6 7 saat bf1 oynadım sizin ayarların aynısı 78fps nin altına inmeyen kart bu gün 67 ye kadar düştü oyun beta olabilir sonuçta ama sizde bir test yapabilir misiniz sizde kaç fps ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat 123 -- 3 Eylül 2016; 3:52:49 >
  • merhaba bende dün gtx 1060 gamıng x kart aldım ama fanları kontrol edemiyorum afterburner ile . 0 gösteriyor ama tek fan son hız dönüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.