Şimdi Ara

msi gtx 1060 gaming x jelatinli mi jelatinsiz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsiburada da indirim vardı bugün yanıldık şaştık msi gtx 1060 gaming x i aldık ama hepsiburada ya günahım kadar güvenmiyorum.daha önce okudum duydum iade ürünleri falan veriyorlarmış bazen.youtubedan unboxing videolarına baktım bazıları jealatinli kutuların bazılarında yok.dışında jelatini yoksa iade olup olmadığını nasıl anlarım ? iade ürün kullanmak istemiyorum.

• MSI'da her hangi bir güvenlik bandrolü bulunmuyor. yalnızca köpük içerisinden çıkacak olan ekran kartının jelatininden anlarsınız.
  • ekran kartının jelatininden anlamakta baya zor sonuçta düzgünce açıp kapamış olabilirler
  • kutusunda,kartın performansında herhangi bi sorun yoksa kullan gitsin hocam ne dert ediyorsun bu kadar
  • hocam sorun olmasa neden iade etsinler coil whine falan çıksın istemiyorum.hem nebileyim ben zorla uzun zamndır uğraşıp bukadar para ayarlamışım gidip iade kart almaktansa 0 açılmamış kutuyu tercih ederim fark olmasada hani

ayrıca şuan pc im yok kartı deneme şansım yok gelince diğer parçaların gelmesine daha var amazondan falan aldım parçaları o yüzden 0 kutu olursa sorunlu olsada gider servise veririm.iade etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attakkann1 -- 8 Haziran 2017; 22:0:49 >
  • MSI RX-480/580 aldım ikisinde de kutuda ne bandrol ne jelatin vardı, statik poşette bant var sadece, ayrıyetten bende garanti belgesi çıkmamıştı zorla aldım onuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 9 Haziran 2017; 11:4:42 >
  • Öyle bir şey çıkarsa siz de iâde edersiniz o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZCKTeamRazer

MSI'da her hangi bir güvenlik bandrolü bulunmuyor. yalnızca köpük içerisinden çıkacak olan ekran kartının jelatininden anlarsınız.

hangi ekran kartı markasında güvenlik bandrolü var ki? işlemci kutularındaki gibi güvenlik önlemi falan yok sanırsam. kimin ne yaptığı, kaç kere kullanılıp iade edildiğini nasıl bilicez çok saçma iş.
  • evga'da hem kutu üzerinde, hem kartın üzerinde ki jelatin üzerinde güvenlik bandrolü bulunuyor. çok dikkatli birisi kartın slota takılıp takılmadığını görebilir, bir defa bile takılsa gözle görülür derecede belli oluyor.
  • unboxing videolarına baktım da gerçekten evga kutunun tamamını ilk naylon ile kaplamış, onu söktükten sonrada kutuyu açmak için güvenlik bandrolünü sökmen gerekiyor harika vallahi. keşke msi de örnek alsa. fakat fiyatları cok fazla özellikle gtx1080 evga ile msi arasında
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    hocam bilgisayarım yok bilgisayarım.deneme fırsatım yok kartı 14 gün iade süresi dolmadan da deniyemiyeceğim büyük ihtimalle bu yüzden merek ediyorum.0 kutu gelirse içim rahat olur sorunlu olursa iade etmek yerine servise gönderirim diyorum işte
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Ekstra farklar var mı diye Youtube 'da "unboxing" videolarına bakın. Kullanılıp, iâde edilmiş kartta çok az da olsa toz olur bana kalırsa. Bir de koklayın. Kullanılmış kartta hafiften sıcak bir koku olur ve üzerinde kalır o koku diye düşünüyorum. :) Bir de kartın backplateine dikkât li bakın ışığa yöneltip. Eğer daha önce açılmış ve el değmiş ise mutlaka orada hafiften izler olur. Siz kendi elinizi değdirmeden bakın ama karışmasın. Ve de elektrostatik poşetinden çıkarır iken üzerindeki banda dikkât edin. Daha önce açılmış ve sonradan tekrar yapıştırılmış ise hafiften kaymış olabilir ve poşetin üzerinde farklı bir band izi daha olabilir.

Bunların haricinde en iyisi iâde süreci dolmadan denemek olacaktır tabii. Ama siz öyle bir imkânım yok diyorsunuz maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    anakart ve psu bu hafta içinde elime ulaşıcak gibi işlemci daha sipariş vermedim verirsem oda hafta içi elime ulaşır.ama kasa+ramler ne yazıkkı bir süre daha bekleticek ramler gelse belki bir şekilde uzay montaj deneyimleye bilirim ama ramleri amazondan aldım ve akıbeti belli değil henüz kargoda kayboldu.

dediğiniz hususlara dikkat edicem kart geldiğinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attakkann1 -- 9 Haziran 2017; 13:28:0 >
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    asıl sorunluyu iade etmelisin türkiyede servislerle uğraşılmıyor o kart 2 ayda falan geçer eline büyük ihtimal başka yerlerinide kırar bozarlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.