Şimdi Ara

MSI GTX 1060 GAMING X RAM KONUSU ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zotac Gtx 1060 amp edition - 6Gb kullanıyorum..Kart gpu clock olarak 2100 Mhz'ye - kendi otomatik voltaj vererek - çok rahat oc oluyor.. Shadow of mordor -- ultra ayarlarda ortalama 75 fps ile oynanıyor..Min 70 fps görüyor.. ısı için manuel fan profili açtım, max 70C gördüm..

Kart geçen indirimlerde 1100 tl civarına satıldı..

Ben ilk çıktığında 1230 tl ye almıştım..

İşlemcim i5 6600k , 4.5 ghz OC li..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi1975 -- 4 Ocak 2017; 11:33:14 >
  • benimki 6gb witcher 3'de ultrada %60 civarı belleği yiyor. 3gb ultrada kesinlikle yetmez.(1080P)
    Bunun sonucu nolur kaplamalar geç yüklenir. Anlık kasma takılma ve donmalar yaşanır. Onun dışında bu kart 6gb olan modelden güçsüz rakibi ise rx 470'tir. keşke önceden açsaydın konuyu.
  • Philae kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi baktım 6 gb versiyonu ile arasında 187 tl fark var, değişim ve iade hakkımda var şuanda. ya 6 gb versiyonunu alıcam yada asus strix rx 480 8gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckoloji41

Hocam şimdi baktım 6 gb versiyonu ile arasında 187 tl fark var, değişim ve iade hakkımda var şuanda. ya 6 gb versiyonunu alıcam yada asus strix rx 480 8gb

Degistir karti iade et ustunu tamamlayip 6 gb lik al. Rx 480 de alınabilir. 3 Gb yetersiz malesef. Gtx 970 kullaniyorum 4 gb i da dolduruyordu ultrada rise of the tomb raiderda. Zaten 3.5 dan sonra hayir gelmiyodu karttan ayri mesele..

8GB simdilik fazla ve muhtemelen hic bir zaman da 8 gb kullanmayacak o kart ama onu acik gibi DX 12 de 1060 ile ayni fps leri aliyor. Iksii de uzmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

çok doğru bir iş yapmış olursun. ben kartımdan çok memnunum sıfır ses 2100mhz'e kadar oc oluyor. her oyunu 60 fps civarı oynatıyor daha ne olsun :)
  • Philae kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün konuyu konuştum aldığım yerle yarın sabahtan konuşacağız tekrar, bi firmaya sorayım dedi. Gamıng x 6gb 187 tl ek gerekiyor belirttiğim gibi, buda biraz fazla onun yerine zotac amp! veya g1 gaming' alıcam büyük ihtimalle, aklımda rx 480 de var ama bilmiyorum tam kararı yarın onay gelirse vericem.
  • quote:

Hocam bugün konuyu konuştum aldığım yerle yarın sabahtan konuşacağız tekrar, bi firmaya sorayım dedi. Gamıng x 6gb 187 tl ek gerekiyor belirttiğim gibi, buda biraz fazla onun yerine zotac amp! veya g1 gaming' alıcam büyük ihtimalle, aklımda rx 480 de var ama bilmiyorum tam kararı yarın onay gelirse vericem.

sen bu kartı kullandığın için biliyorsun zaten de ısı ve fan sesi konusunda oldukça iyi zotac veya g1 gaming de msi kadar iyi olmadığını göreceksin. rx480 de güzel bi kart güç kaynağın falan yetiyorsa tercih senin ben gtx 1060ı tercih ettim çünkü daha stabil ve oc konusunda daha başarılı
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün konuştum aldığım yer ile, exa ile iletişime geçmiş, ürün kullanıldığından dolayı değişim veya iade yapılmadığını söyledi bana, onun yerine 1060 isteyen yeni kasa yapıcak birine benim kartımı takıcak, Bana 6 gb sipariş edicek öyle anlaştık, bir süre kullanıcam yani bu kartı. Galiba exa nın satış sonrası işlemleri değişmiş

Böyle yazıyor sitede:

1. Satın almış olduğunuz ürününün Garanti Süresi, teslim tarihinden itibaren başlar ve en az 2 yıldır.
    2. Tüm ürünlerimiz ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır.
    3. Satın almış olduğunuz ürünlerin birebir değişim süresi 15 gündür.
    4. Arızalı ürün gönderimlerinde kargo ücreti müşterimize aittir, geri gönderiminde kargo bedeli tarafımızdan ödenmektedir.
    5. Kargo ile irsaliyesiz gönderilen ürünler kabul edilmemektedir.
    6. Kargodan kaynaklı hasarlar için kargo görevlisine tutanak tutturulması ve hasarlı ürünün bedelinin kargo firmasından tahsil edilmesi gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckoloji41 -- 5 Ocak 2017; 22:1:50 >

• pckoloji41 kullanıcısına yanıt
    Benim size attığım cevaptaki İade Koşulları da Exa'nın kendisine ait kendi sayfasında yazıyor. Birebir bayikanli ndan aldım. Eğer tanıdığınız Exa bilgisayara üye bir bayi ise benim dediğim koşullar onun için geçerli olması gerek. Burada size yalan söylemişler büyük ihtimâl, almak istememiştir Exa ürünü uğraşmak istemedikleri için. Tanıdığınız kişiye de öyle söylemiş olabilirler. Ama benim size attığım maddeler birebir halâ Exa Bilgisayar'da geçerli İâde Koşullarıdır. Yan çizmiş Exa büyük ihtimâl. Bu benim attığım maddeleri gösterseydiniz keşke. Ama sizin attığınız maddelerde de Satın Almış ürünün birebir değişimi 15 gün içerisinde yapılmaktadır yazıyor. Hem kaldı ki ekran kartı,işlemci vs bunlar cayma koşulları kapsamı içerisindedir. Şikayet etmek lâzım. Hem kendi sitelerinde yazıyor. Hem de müşteri kandırıyorlar.w

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam galiba öyle oldu, ben yarın exa'yı aramayı düşünüyorum, numarası var zaten sitelerinde bir konuşacağım
    Sizin ile ne kadar iletişim kurarlar bilemiyorum hocam. Exa internetten bayikanali üzerinden satış yapıyor sadece.

Edit: Bu ürünü faturası vs. sizin adınıza mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 6 Ocak 2017; 0:27:26 >
    evet hocam
    Bir arayın konuşun bakalım ne olacak. Sizdeki faturada Exa Bilgisayar yazıyor mu peki?

yazıyor hocam, yarın bir arayacağım inşallah olumlu bir sonuç olur
    Umarım, bakalım hayırlısı. Bayikanali üzerinden şartlarınız şu şekilde iken neden bireysel müşterilere farklı diye sorun olmazsa.

Hocam konuştum, aynı şekilde aldığınız yere bildirmelisiniz dediler, görmeden bir şey diyemeyiz dediler, kullanılmış veya hasarlıysa iade, değişim yapılmaz dediler. Sormama rağmen kesin bir cevap alamadım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckoloji41 -- 6 Ocak 2017; 14:54:52 >
    Hep ucu açık cevaplar vermişler. Ama forumda sizin gibi birkaç arkadaş vardı, Vatan Bilgisayardan bile değişim yaptıalr ekran kartını düşünün. Vatan bil değişim yapıyor da Exa yapmıyor. Sözde değişim yapıyoruz diye yazıyorlar bir de 7 gün içerisinde. Hep kandırma politikası gütmüşler belli ki.

Aynen öyle hocam ordan değişmeyecek belli, biraz beklemek gerekecek ama olsun sonuçta 6 gb versiyonunu almış olucam inşallah
    Umarım hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.