Şimdi Ara

MSI GTX 560 Ti Hawk 1GB vs PowerColor HD6950 2GB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sajuuk

quote:

Orijinalden alıntı: Icore

Vardır muhakkak ama ben karşılaşmadım, kıt rusçamla ancak bu kadar bulabiliyorum :D

Sana 6950 alman için bir neden söyliyim o zaman, Battlefield 3, MW3, Skyrim, Assasins Creed, hepsinin Ekran kartı belleği kullanımı 2 saatte 1400 MB 'ı buluyor, Battlefield 3 1800 falan da oluyor. 560 Ti bu konuda çoook geride kalır 1GB alırsan

hmmm ozmn senin dediğne göre 2 saat sonra gtx 580 gibi bir ekran kartı ram yüzünden oyunu oynatımıyacak hale mi geliyor ya yapmayın arkadaşlar neden bahsediyorsunuz siz ? oyunun kullandığı max bellek 1080p de 900mb civarı bizzat kendim bütün nvdia 5 serisi ekran kartları ile deneme fırsatım oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

Orijinalden alıntı: Matexa

quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

Hawk ı tercih ettim bile. :)
    6950 benim de seçeneklerim arasında vardı. Genel performans olarak 6950 biraz önde, fakat, uzun bir araştırmadan sonra ısınma, oc potansiyeli, sli scaling gibi özelliklerde 560ti daha önde göründüğü için, artı kampanyaya denk getirdigim için f/p oranı da çok iyi oldu. Stres testlerinde bile sıcaklık max 71-72c, core 1050 de stabil çalışıyor. Daha ne olsun :)
    Karar sizin.

Bendeki 6950 boşta 25 derece civarı , yükte ise 45 i geçmiyor , ve 1400 mhzlere rahat çıkabiliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: xRay97

Nvidia fanlığı yapmaya gerek yok.HD6950 fiyat ve performans olarak çok iyi bir karttır.Nvidia'nın PhysX ile Cuda'sında şuanda bir nimet yok arkadaşlar.Fiyat/performans bakın.

arkadaş haklı 6950 f/p olarak iyi , ki bana kalırsa performans bakımından da iyi

hehe 1400 mhz çıkıyorsundur emin ol sadece 1400 yazıyordur o kartı 1400 mhz de açamasın bile açsanda erir gider anında insanları yanlış yönlendirmeyin

1400 e yükseltip win7 derecelendirmesi yapıyordum , hiç bi sorun olmuyordu
    inanıp inanmaman sana kalmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

6950 benim de seçeneklerim arasında vardı. Genel performans olarak 6950 biraz önde, fakat, uzun bir araştırmadan sonra ısınma, oc potansiyeli, sli scaling gibi özelliklerde 560ti daha önde göründüğü için, artı kampanyaya denk getirdigim için f/p oranı da çok iyi oldu. Stres testlerinde bile sıcaklık max 71-72c, core 1050 de stabil çalışıyor. Daha ne olsun :)
    Karar sizin.

Bendeki 6950 boşta 25 derece civarı , yükte ise 45 i geçmiyor , ve 1400 mhzlere rahat çıkabiliyorum

quote:

Nvidia fanlığı yapmaya gerek yok.HD6950 fiyat ve performans olarak çok iyi bir karttır.Nvidia'nın PhysX ile Cuda'sında şuanda bir nimet yok arkadaşlar.Fiyat/performans bakın.

arkadaş haklı 6950 f/p olarak iyi , ki bana kalırsa performans bakımından da iyi

hehe 1400 mhz çıkıyorsundur emin ol sadece 1400 yazıyordur o kartı 1400 mhz de açamasın bile açsanda erir gider anında insanları yanlış yönlendirmeyin

dostum gpu hızını 1400 mhz e yükseltemessin imkanı yok daha önce 6950 kullandım takoz 6950 de kullandım iyi oc olanında kullandım 1400 mhz de kart erir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Karar sizin.

quote:

dostum gpu hızını 1400 mhz e yükseltemessin imkanı yok daha önce 6950 kullandım takoz 6950 de kullandım iyi oc olanında kullandım 1400 mhz de kart erir

Ben oldu diyorum , w7 derecelendirmede yaptım , hatta ilkin 1350 yapıp , sonra 1400 ü denedim yine sorun olmadı , bu arada memory mhz bu biliyorsunuz dimi , core zaten imkansız

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Karar sizin.

quote:

Ben oldu diyorum , w7 derecelendirmede yaptım , hatta ilkin 1350 yapıp , sonra 1400 ü denedim yine sorun olmadı , bu arada memory mhz bu biliyorsunuz dimi , core zaten imkansız

ya dostum memory desene ben core hızını diyorsun sandım ondan hani öle bir yazmışınki ilk mesajında core hızından bahsedermiş gibi tamam canım memory tabikide 1400 olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Karar sizin.

quote:

ya dostum memory desene ben core hızını diyorsun sandım ondan hani öle bir yazmışınki ilk mesajında core hızından bahsedermiş gibi tamam canım memory tabikide 1400 olur

Hocam core u 1400 yaparmıyım hiç elimde patlar valla

• iki karttan birini aldığınızda Gtx560 Ti Hawk ile daha yüksek fps değerleri alırsınız. Kartın Gpu ve Shader frekansı daha yüksek. Kart daha serin ve oc'a tepkisi daha iyidir.
  • yahu neyi kıyaslıyorsunuz anlamış değilim.
    560 Ti Hawk bu..! 6950 ile ne alakası var.
    Alacak arkadaş paradan yana birazdaha ucuz birşey istiyorsa az bir kayıpla 6950 alsın.
    Kart orta segmentte en ideallerden biri. Ama kıyaslama 560 Ti hawk ile yapılınca bi durun düşünün.
    6950 Nerede geçmiş hawkı???? Nerede daha iyi performans vermiş.
    Yani her kart alacak kişinin konusunda şu tartışmalar çıkıyor. Yakında kart almak isteyen biri forumda fırça yiyecek bu yüzden.

Physx etkisinide unutmayın hawk'ın yanında. yok falanda demeyin. Batmanda farkı anlaşılıyor.
    birçok AMD kullanıcısı bu yüzden Physx kartı kullanmaya çalışmakta yabancı forumlarda.

560 Ti yerine 6950 kesinlikle alınabilir. Ama Hawk ile kıyaslanınca tabikide Hawk alınır.
    Ayrıca Nvidia kartların OC tepkisi daha iyidir. Yapılan yüzdelik oc getirisi performansa daha fazla etki etmektedir.

Kartı almayı düşünen arkadaşa tavsiyem Hawk tır.! Normal 560 Ti düşünüyorsa kesinlikle 6950 dir.
    Tabi Physx unutacaksın o durumda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Karar sizin.

Hocam core u 1400 yaparmıyım hiç elimde patlar valla

Core ile Memory hızı ne zamandır kıyaslanıyor da Arkadaş 1050 Mhz ( 1GHz GPU ) kullandığını yazdığı halde siz 1400 kullanıyorum demişsiniz.

Ayrıca siz testleri Win 7 derecelendirmesi ilemi yaparakmı kontrol ediyorsunuz.?

• 6870 5870 560 560 TI 1Gb 6950 ve 2GB 6950.... Bunların hepsi sadece BF3'de High ya da Ultra ayarlarda AA ve AF faktörlerini de ele alıp bu oyunu hariç tutarsak, çok açık aralı kartlar değiller. Bazen 350 TL civarı satışta görünen 5870 aslında bu kartların en iyisi kadar skor alır zaten. Ancak son gelişmeler gösteriyor ki eğer büyük monitor varsa ve tercih edilen oyun deneyiminde maximum değerlerle oynanabilirlik arzu ediliyorsa artık GTX570'in altı için su ısınmış durumdadır. Ama yine de her türlü konsol tarzı sistemlerden daha iyi kalitede oyun deneyimini uzun süre daha verirler. Ne zaman yeni seriler gelir yeni oyunlar gelir bu kartların fişi aşamalı olarak çekilir. Driver desteği daha ziyade vahşi liberal dünyada yeni ürünlere sağlanacağı için süreç her zaman da böyle işleyecektir. Bakıyorum aslında GTX570 teknik detayları ile GTX480'den daha fazla güçlü bir kart değil ama son driverlardan GTX500 serisi daha fazla nasiplendiği için GTX480 daha fazla belleğe daha yüksek veriyoluna ve temeli aynı olan GPU'ya sahip olsada GTX570'in gerisinde kalıyor mesela.....

• quote:

quote:

burda kimsenin nvdia fanlığı yaptığı yok arkadaş soru sormuş bizde deneyimlerimize dayanarak cevap veriyoruz ortalığı karıştıracak mesajlar atma senin yaşının 5 katı kadar ekran kartını 1 ayda kullanıyorum ben arkadaşa cevap veriyoruz

Bize 6950 mi 6970 diye sorsa gidip 6950 deriz neden mantık çerçevesinde o cevabı vermemiz uygun olur

birşey bilmiyorsan konuşma

Edit:İnternet Fake oLmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRay97 -- 3 Aralık 2011; 16:17:08 >

• Kusura bakma ama, Bu testler hikaye.. ben kendi yaptığım teste bakarım.
    Ne o be. crysis de 570 için 32 FPS demiş. Metro için 20 demiş.
    Crysis 2 45-53 FPS Dx11
    Metro da 36-44 arası veriyor. Bunlar Tüm ayarlar fuLL sonuçlar.
    Unigine de ise 48 veriyordu tam aklımda değil. bir kere yaptım sadece.

Sonuç itibari ile 570 baz alındığında bendeki kart ile yukarıdakiler tutmuyor.
    6950 bile 570 ile neredeyse aynı yahu..

Edit;İmla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 3 Aralık 2011; 14:30:07 >
  • quote:

GTX560Ti:1GHz'e getirildiğinde GTX570'i geride bırakıyor.
    HD6950:Zaten nerdeyse GTX570 seviyesinde.Overclocksuz Bios Modla GTX580 arasında fark çok az.1GHz e getirildğinde büyük kâr edilir.

Maşallah. Ne kadar da kolaymış meğer. GTX570'i bıraktık bir de GTX580'i de geçiyormuş. Sayın forum üyesi bir daha bakın siz. 6950 570 ile aynı olamaz. 1ghz 560TI 570i geçemez geçtiği bir iki oyun olsada istikrarlı olmaz ve her 560 TI 1ghz olmuyor olanların hepside
    1,10v ve altında kalamıyor. O zaman kart hırpalanıyor. Gigabyte elle seçilmiş olanlardan 1 ghz kat yaptı ama TR'ye zaten bu modeller girmiyor çünkü GTX570 fiyatına yakın oluyor bu tip özel kartlar.

BendeASUS GTX 560 TI DC II var. 1020 MHZ test aldım, oyunda oynadım. Deux-EX Battlefield BadCompany 2 Cyrsis2 Battlefied 3 TES Skrim. Bunların hiçibirisinde öyle 570 geçecek skor yok mesela. Ama Crysis1'e bakarsan tabi 6970 ile GTX580 aynı kart. Forumda 6900'ler ilk çıktığında bir tane zat var tuttu burada işte arada %2 %3 fark var diye yabancı forumdan alıntı tablo ekledi tıpkı yukarıda sizin eklediğiniz gibi.Donanımdan anladığını sana bu zat-ı muhterem verdiği tabloya baktım. Bana orda bir tane oyun lazımdı. Frostbite motorlu Bad Company 2. Oyunsa oyun. Crysis gibi 2 günde bitirip silimiyorum. 1,5 yıldır oyunuyorum Multi olarak. İşte 560 TI 'ı değil 1 ghz 900 MHZ yaparsan 6970'i yakalıyor 560 TI, Bad Comapany 2 gibi inanılmaz efektleri ve fizik etkileri olan oyunda.
    Fizik dediğimde aklına Nvida Physx gelmesin. Oyunun kendi motorunda olan fiziksel hareketler, binaların yıkılması patlamaların gerçekçiliği yani destruction 2.0 denilen teknoloji. Bir zamanlar DonanımHaber'de Mesut Çevik video incelemeleri vardı:
    Önce Mesut Çevik'in ASUS GTX 560 TI TOP ed. 900mhz fabrika OC kart video incelemesi
    http://donanimhaber.com/asus/NewsDetail.aspx?id=24781

Bir de Bad Company2 ve Destruction 2.0 videos var. Çarşambanın gelişinden Perşembenin ne oalcağını anlamayıp donanım ustalığına soyunarak sözde yabancı forum üstadı ayakları yapan zatların göremediği ya da gözlerindeki perde dolayısıyla görmek istemediği ama BF3 çıktığında neler olacağının zaten habercisi olan Bad company 2'de alınan 6900 serisi skorların yorumlanması için gerekli olan Bad Company 2' ye ait oynanış videosu:
    http://www.youtube.com/watch?v=8rzDNEqw9pc&feature=related
    Var olan 2010-2011 arası 100 oyundan 99'u hikayedir benim gözümde. Şu videodaki patlamalar yıkılan binlar ve dağılan parçaların yarattığı o atmosfer gece sabaha kadar bunu başından kalkamamak. Crysis 1 miş...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 3 Aralık 2011; 14:23:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

quote:

Vardır muhakkak ama ben karşılaşmadım, kıt rusçamla ancak bu kadar bulabiliyorum :D

Sana 6950 alman için bir neden söyliyim o zaman, Battlefield 3, MW3, Skyrim, Assasins Creed, hepsinin Ekran kartı belleği kullanımı 2 saatte 1400 MB 'ı buluyor, Battlefield 3 1800 falan da oluyor. 560 Ti bu konuda çoook geride kalır 1GB alırsan

hmmm ozmn senin dediğne göre 2 saat sonra gtx 580 gibi bir ekran kartı ram yüzünden oyunu oynatımıyacak hale mi geliyor ya yapmayın arkadaşlar neden bahsediyorsunuz siz ? oyunun kullandığı max bellek 1080p de 900mb civarı bizzat kendim bütün nvdia 5 serisi ekran kartları ile deneme fırsatım oldu

Screenshot çekip gönderiyorum o zaman. CF'de iki kat fazla bellek kullanma diye bir şey yok dimi, Pardon zaten 1 tane MEM oluyor yani GPU1-GPU2 var MEM1 tane, o zaman kesin gerçek değer, hazırlayıp çekerim

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

GTX560Ti:1GHz'e getirildiğinde GTX570'i geride bırakıyor.
    HD6950:Zaten nerdeyse GTX570 seviyesinde.Overclocksuz Bios Modla GTX580 arasında fark çok az.1GHz e getirildğinde büyük kâr edilir.

Maşallah. Ne kadar da kolaymış meğer. GTX570'i bıraktık bir de GTX580'i de geçiyormuş. Sayın forum üyesi bir daha bakın siz. 6950 570 ile aynı olamaz. 1ghz 560TI 570i geçemez geçtiği bir iki oyun olsada istikrarlı olmaz ve her 560 TI 1ghz olmuyor olanların hepside
    1,10v ve altında kalamıyor. O zaman kart hırpalanıyor. Gigabyte elle seçilmiş olanlardan 1 ghz kat yaptı ama TR'ye zaten bu modeller girmiyor çünkü GTX570 fiyatına yakın oluyor bu tip özel kartlar.

BendeASUS GTX 560 TI DC II var. 1020 MHZ test aldım, oyunda oynadım. Deux-EX Battlefield BadCompany 2 Cyrsis2 Battlefied 3 TES Skrim. Bunların hiçibirisinde öyle 570 geçecek skor yok mesela. Ama Crysis1'e bakarsan tabi 6970 ile GTX580 aynı kart. Forumda 6900'ler ilk çıktığında bir tane zat var tuttu burada işte arada %2 %3 fark var diye yabancı forumdan alıntı tablo ekledi tıpkı yukarıda sizin eklediğiniz gibi.Donanımdan anladığını sana bu zat-ı muhterem verdiği tabloya baktım. Bana orda bir tane oyun lazımdı. Frostbite motorlu Bad Company 2. Oyunsa oyun. Crysis gibi 2 günde bitirip silimiyorum. 1,5 yıldır oyunuyorum Multi olarak. İşte 560 TI 'ı değil 1 ghz 900 MHZ yaparsan 6970'i yakalıyor 560 TI, Bad Comapany 2 gibi inanılmaz efektleri ve fizik etkileri olan oyunda.
    Fizik dediğimde aklına Nvida Physx gelmesin. Oyunun kendi motorunda olan fiziksel hareketler, binaların yıkılması patlamaların gerçekçiliği yani destruction 2.0 denilen teknoloji. Bir zamanlar DonanımHaber'de Mesut Çevik video incelemeleri vardı:
    Önce Mesut Çevik'in ASUS GTX 560 TI TOP ed. 900mhz fabrika OC kart video incelemesi
    http://donanimhaber.com/asus/NewsDetail.aspx?id=24781

Bir de Bad Company2 ve Destruction 2.0 videos var. Çarşambanın gelişinden Perşembenin ne oalcağını anlamayıp donanım ustalığına soyunarak sözde yabancı forum üstadı ayakları yapan zatların göremediği ya da gözlerindeki perde dolayısıyla görmek istemediği ama BF3 çıktığında neler olacağının zaten habercisi olan Bad company 2'de alınan 6900 serisi skorların yorumlanması için gerekli olan Bad Company 2' ye ait oynanış videosu:
    http://www.youtube.com/watch?v=8rzDNEqw9pc&feature=related
    Var olan 2010-2011 arası 100 oyundan 99'u hikayedir benim gözümde. Şu videodaki patlamalar yıkılan binlar ve dağılan parçaların yarattığı o atmosfer gece sabaha kadar bunu başından kalkamamak. Crysis 1 miş...........

Hiçbir kartı kullanma fırsatım olmadı hocam malesefAma internetten ayrıntılı olarak takip ediyorum.Benim tek bilgi edinebileceğim internetteki videolar,testler,incelemeler.

• Sayın @xRay97

Adamım kusura bakma ama, böyle bir konu başlığı altında senin yorumların sağlıklı değil.
    burda kartlar arası kişisel düşünce yada testlerin yeri değil.
    kart almak isteyen ve tavsiye bekleyen bir arkadaşı belkide bu test sonuçları ile yanlış yönlendirmek olası.

Sizden ricam Yazdığınız postu editlemeniz ve sonuçları kaldırmanız. doğru değil çünkü.
    kullandığınız kartlar hakında yorumlarınızı her zaman görmek isterim.
    başkalarının özellikle yabancı forumların gerçek olup olmadığından emin olmadığınız testlerle öneride ve yorumda bulunmayın.

iyi forumlar...
  • quote:

Hiçbir kartı kullanma fırsatım olmadı hocam malesefAma internetten ayrıntılı olarak takip ediyorum.Benim tek bilgi edinebileceğim internetteki videolar,testler,incelemeler.

Sorun yok hocam. Sözlerim zaten size de değildir. Fazla bilgi kirliliği var. Yanlı testler oldukça fazla. 6950'nin 1080p videolarda büyük ekranda daha hoş bir görüntü tarzı var. Daha doğrusu tarafımdan test edilidi 65 Tl'lik 5450, 550 Tl'lik GTX560 Tı'dan daha tatlı renklerde video izletiyor. Nvidia kartlarda o ayarı ancak Splash Pro kullanarak hallettim ama az da olsa yine renk tonlarında AMD kartın görüntüsü daha hoş benim zevkime göre. Tabi zevke göre de bir durum. Nvidia da kaliteli görüntü servisi vermiyor değil yani. Bundan dolayı ben de 6950 almak istedim. Ama oyun işine gelince orada Nvidia'nın oyum yapımclılarıyla olan organik bağı herzaman piyasaya yansıyor. Testlerde işine yarayan tarafı doğru algılarsan doğru kartı seçebiliyorsun. Şu videoyu izleyince BC2'deki o atmosferi yaşayan, her akşam bu oyunu oyanayan biriysen işte o çerçeveden bakarsın o zaman. Ama kalkıp ben bu forumda ilk 480 SLI yapanım demek, ne kartlar yaktım demek, sonrada sürekli ovcerclock.net'te şöyle böyle diye yazarak kişilik problemini ortaya koymakla donanım uzmanlığı olmuyor. Herkes okuyarak araştırarak öğreniyor birşeyler ama burada kurulan karşılıklı diyaloglar sonucu kullanıcı eğer kullandığı ürünün hatalı yönlerini paylaşıp ona göre tavsiye veya yorumda bulunuyor ya da donanım sayfasındaki problemlerde de çözüm amaçlı bunu paylaşıyorsa işte o kullanıcı başımıın tacıdır. Gerisi kişilik bozukluğudur ama zamanla tedavi olur.......

Bu konuyu arada takip etmeni tavsiye ederim. Forumda bana göre en güzel atmosfer burada ve gerek konu sahibi olan kardeşim El-Mukteda yine MCkhan kardeşim başta olmak bir kaç arkadaşın donanım konusuna olan yaklaşımları, bence olması gerekenin ne olduğunun ispatıdır.
    http://forum.donanimhaber.com/m_47082389/mpage_225/f_/key_//tm.htm#54926330

• Hala karar verebilmiş değilim. Böyle giderse o piti piti yöntemiyle yapacam seçimimi. Daha kulaklık bulamadım ki hiç anlamadığım bir olay pff..
  • quote:

Hala karar verebilmiş değilim. Böyle giderse o piti piti yöntemiyle yapacam seçimimi. Daha kulaklık bulamadım ki hiç anlamadığım bir olay pff..

Al o zaman. kafanı daha da karıştırayım senin. alttaki konuyu incele. 560 Ti 448 core

http://forum.donanimhaber.com/m_55088220/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Sorun yok hocam. Sözlerim zaten size de değildir. Fazla bilgi kirliliği var. Yanlı testler oldukça fazla. 6950'nin 1080p videolarda büyük ekranda daha hoş bir görüntü tarzı var. Daha doğrusu tarafımdan test edilidi 65 Tl'lik 5450, 550 Tl'lik GTX560 Tı'dan daha tatlı renklerde video izletiyor. Nvidia kartlarda o ayarı ancak Splash Pro kullanarak hallettim ama az da olsa yine renk tonlarında AMD kartın görüntüsü daha hoş benim zevkime göre. Tabi zevke göre de bir durum. Nvidia da kaliteli görüntü servisi vermiyor değil yani. Bundan dolayı ben de 6950 almak istedim. Ama oyun işine gelince orada Nvidia'nın oyum yapımclılarıyla olan organik bağı herzaman piyasaya yansıyor. Testlerde işine yarayan tarafı doğru algılarsan doğru kartı seçebiliyorsun. Şu videoyu izleyince BC2'deki o atmosferi yaşayan, her akşam bu oyunu oyanayan biriysen işte o çerçeveden bakarsın o zaman. Ama kalkıp ben bu forumda ilk 480 SLI yapanım demek, ne kartlar yaktım demek, sonrada sürekli ovcerclock.net'te şöyle böyle diye yazarak kişilik problemini ortaya koymakla donanım uzmanlığı olmuyor. Herkes okuyarak araştırarak öğreniyor birşeyler ama burada kurulan karşılıklı diyaloglar sonucu kullanıcı eğer kullandığı ürünün hatalı yönlerini paylaşıp ona göre tavsiye veya yorumda bulunuyor ya da donanım sayfasındaki problemlerde de çözüm amaçlı bunu paylaşıyorsa işte o kullanıcı başımıın tacıdır. Gerisi kişilik bozukluğudur ama zamanla tedavi olur.......

Bu konuyu arada takip etmeni tavsiye ederim. Forumda bana göre en güzel atmosfer burada ve gerek konu sahibi olan kardeşim El-Mukteda yine MCkhan kardeşim başta olmak bir kaç arkadaşın donanım konusuna olan yaklaşımları, bence olması gerekenin ne olduğunun ispatıdır.
    http://forum.donanimhaber.com/m_47082389/mpage_225/f_/key_//tm.htm#54926330

Bilmezmiyim bu konuyu hocam gerçekten bu konuya şöyle hd6950 crossfire sahibi olarak yaklaşmak isterim.Dediğiniz gibi imkan olsada her kartı alıp inceleyebilsek :) .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.