Şimdi Ara

MSI GTX 560 Ti Hawk 1GB vs PowerColor HD6950 2GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki kart arasında kararsız kaldım siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

GTX 560 TI 258$
    HD6950 260$

• 6950
  • Bütün 6950 ler 6970 e modlanabiliyor muydu? Tam ayrıntılı bir şekilde araştıramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Icore

Bütün 6950 ler 6970 e modlanabiliyor muydu? Tam ayrıntılı bir şekilde araştıramadım.

Hocam 6950yi modlasan ne modlamasan ne kartin gucu ortadadir yani bir bardan alabileceginden daha fazla su almaz azcik overclock yaparsiniz harika bir performans sizi karsilar
  • 560 ti hawk tabikide
  • Oyunlarda yaşanan ati kaynaklı sorunlar yüzünden kararsızım. 6950'nin 2gb olması aklımı çeliyor. Yoksa powercolor hakkında da pek bir bilgi sahibi değilim.
  • Başka fikri olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6950
  • quote:

Orijinalden alıntı: Icore

Oyunlarda yaşanan ati kaynaklı sorunlar yüzünden kararsızım. 6950'nin 2gb olması aklımı çeliyor. Yoksa powercolor hakkında da pek bir bilgi sahibi değilim.

ati kaynaklı sorun nasıl oluyor?
    iki yıldır ati kullanıyorum ve en az 30 kadar güncel oyunu oynayıp bitirdim hiç birinde ne sorun ne de başka bir şeye denk gelmedim. çevremdeki ati kullananlardan da hiç şikayet duymadım.

ati oyunlarda sorun filan vermez 6950 yi al keyfine bak
  • 6950 genel olarak 560ti nin biarz ilerisinde olsada oyunların çoğu nvidia optimizasyonlu olduğu için dezavantajı var.Ayrıca nvidia cuda ve physx teknolojilerinide barındırmakta.Diğer bir konuya da dikkat çekerim ki ati nin vaktinde rakip olduğu nvidia kartlardan daha çabuk demode olduğu, yani yeni oyunlarda çoğu zaman düşük performans verdiğide bir gerçektir.hatırlatma yapacak olursak 3850 kartlar vaktiyle 8800gt nin rakibi idi şu anda ise 8800gt hala birçok oyunu oynanabilir seviyede oynatırken atinin 3850 si çok düşük performans vermekte.Aynı olay 5850 için de geçerli.Benim fikrim 560ti yönünde ama seçim size kalmış...
  • Gtx560 Ti hawk Çoğu yönden üstün bir karttır. HD6950 bir avantajı da 2gb olmasıdır. Bunun dışında gtx560 Ti nin stock hız değerleri baz alınıp 2 kartın performansı karşılaştırılmamalıdır. Hawk 950mhz Gpu'ya sahiptir. PCB komponentleri daha kalitelidir. Soğutması daha etkilidir. Overclock potansiyelide oldukca iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 3 Aralık 2011; 10:17:15 >
  • Hawk ı tercih ettim bile. :)
    6950 benim de seçeneklerim arasında vardı. Genel performans olarak 6950 biraz önde, fakat, uzun bir araştırmadan sonra ısınma, oc potansiyeli, sli scaling gibi özelliklerde 560ti daha önde göründüğü için, artı kampanyaya denk getirdigim için f/p oranı da çok iyi oldu. Stres testlerinde bile sıcaklık max 71-72c, core 1050 de stabil çalışıyor. Daha ne olsun :)
    Karar sizin.
  • Nvidia fanlığı yapmaya gerek yok.HD6950 fiyat ve performans olarak çok iyi bir karttır.Nvidia'nın PhysX ile Cuda'sında şuanda bir nimet yok arkadaşlar.Fiyat/performans bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

Hawk ı tercih ettim bile. :)
    6950 benim de seçeneklerim arasında vardı. Genel performans olarak 6950 biraz önde, fakat, uzun bir araştırmadan sonra ısınma, oc potansiyeli, sli scaling gibi özelliklerde 560ti daha önde göründüğü için, artı kampanyaya denk getirdigim için f/p oranı da çok iyi oldu. Stres testlerinde bile sıcaklık max 71-72c, core 1050 de stabil çalışıyor. Daha ne olsun :)
    Karar sizin.

Bendeki 6950 boşta 25 derece civarı , yükte ise 45 i geçmiyor , ve 1400 mhzlere rahat çıkabiliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: xRay97

Nvidia fanlığı yapmaya gerek yok.HD6950 fiyat ve performans olarak çok iyi bir karttır.Nvidia'nın PhysX ile Cuda'sında şuanda bir nimet yok arkadaşlar.Fiyat/performans bakın.

arkadaş haklı 6950 f/p olarak iyi , ki bana kalırsa performans bakımından da iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: xLasper

6950

hala mı yazıyorsun dolandırıcı
  • 6950 daha iyi bi karttır.Serinlik konusu apayrı bi başlıktır.Kullanıcıdan kullanıcıya değişir.Tercihiniz çift fanlı msi veya sapphire asus olsun bunun dışında ati almayın.Ayrıca nvidia scalingi daha iyidir yazmış arkadaş ama bu yanlıştır.Tam tersi amd cf scalingi daha iyidir.Zaten crossfire gerektircek bi durum yoktur.

2.kart bende benchlerde ve bi kaç oyunda ciddi fark yaratıyo onun dışında bütün oyunlar yüksek fps ile oynanıyor.

Ayrıca fizik ve cuda sadece bi kaç oyunda var olduğu için alcağınız ekran kartını değerlendirirken ; oyunlarda verdiği fps-sıcaklık-sessizlik-malzeme kalitesi-marka tanınırlığı gibi kriterlere göre alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 2 Aralık 2011; 22:26:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matexa
    Bendeki 6950 boşta 25 derece civarı , yükte ise 45 i geçmiyor , ve 1400 mhzlere rahat çıkabiliyorum

1400 Mhz süper değer hocam
    Sıvı soğutma mı kullanıyorsunuz yoksa TFII ile mi o sıcaklıklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

quote:

1400 Mhz süper değer hocam
    Sıvı soğutma mı kullanıyorsunuz yoksa TFII ile mi o sıcaklıklar?

TF II kullanıyorum hocam

quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

6950 daha iyi bi karttır.Serinlik konusu apayrı bi başlıktır.Kullanıcıdan kullanıcıya değişir.Tercihiniz çift fanlı msi veya sapphire asus olsun bunun dışında ati almayın.Ayrıca nvidia scalingi daha iyidir yazmış arkadaş ama bu yanlıştır.Tam tersi amd cf scalingi daha iyidir.Zaten crossfire gerektircek bi durum yoktur.

2.kart bende benchlerde ve bi kaç oyunda ciddi fark yaratıyo onun dışında bütün oyunlar yüksek fps ile oynanıyor.

Ayrıca fizik ve cuda sadece bi kaç oyunda var olduğu için alcağınız ekran kartını değerlendirirken ; oyunlarda verdiği fps-sıcaklık-sessizlik-malzeme kalitesi-marka tanınırlığı gibi kriterlere göre alın.

+1

• Herşey 2+2=4 gibi.Twin forze niye serin çünkü çift fanlı iyi bir yapısı var.Stocklardan serin olmaları bu yapılarından dolayı kaynaklanıyor zaten.Açıkçası crossfire da tam yükte 70 derece görmedim hiç.İki ekran kartıda çift fanlı soğutucuya sahip.Şimdi önemli olanı göstermek için yazdım.İyi soğutma = iyi karttır her zaman.
  • quote:

TF II kullanıyorum hocam

Hocam daha yormamışsınız o zaman kartı siz Oyun sırasındaki değeri sanırım sizin dediğiniz.
    3Dmark Vantage ın Feature testlerinden 6. sında (rengarenk bir sis bulutu gibi olan ekran) en yüksek sıcaklığa (71C) ulaşıyor benim TFIII. Boştayken, 30 oyun sırasında da 50-60 arası değişiyor.
    Bir de Unigine heaven var sıcaklığı tavan yaptıran. Strese sokuyor resmen gpuyu

Bunlarla denediniz mi daha önce?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.