Şimdi Ara

Msi Gtx 560 Ti Hawk Fani lazim. Nerden alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ekran kartimin fanlarindan birisi arizalandi bir donuyor bir duruyor. Fanlari degistirmek istiyorum fakat satan bir yer bulamadim. Bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RowRc kullanıcısına yanıt
    Anca servislerden perte çıkmış kartlardan temin edilebilir. Aynı şekilde bu tip kartları toplayanlardan falan..
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Servisleri aradim asiri yuksek fiyat verdiler 198 lira kdv dahil diyorlar. Hurdacilar belki ama benim aradigim sadece fan 30 40 liralik bir sey icin 50 tane hurdaci gezmekte zor geliyor acikcasi. Bu parcalari satan bir yer yokmu magaza dukkan olarak.

•  Msi Gtx 560 Ti Hawk Fani lazim. Nerden alabilirim ?

http://www.ebay.com/itm/NEW-85mm-4Pin-0-60A-FY09015H12LPA-Fan-for-VGA-Video-Card-39-39-39mm-/281279229844?pt=US_Video_Card_GPU_Cooling&hash=item417d8c6f94

çap ve vida aralıkları sendekine uyuyorsa işini görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 4 Mayıs 2014; 1:59:34 >

• WarSaw kullanıcısına yanıt
    Aradigim urunu sayenizde buldum ama buradan nasil alisveris yapacagimi bilmiyorum ne yazikki. Fiyati da makul.

http://m.ebay.com/itm?itemId=310936348624

• önce üyelik açıp isim soyisim adres bilgilerini Türkçe karakterler kullanmadan tamamen ingilizce harflerle girdikten sonra normal Tr deki alışveriş sitelerindeki gibi ürünü sepete atıp ödemeye geçiyorsun birde dikkat etmen gereken kısım shipping bilgisinde kaç para tutacağına bakmalısın(description başlığının yanı ürün açıklamaları kısmı) şanslısınki 4$ 'a Türkiyeye kargo yapıyorlarmış satıcıdan tracking code istemelisin(kargo takip no.su) ürün kargoya verildikten sonra paket TR sınırları içerisine giriş yaptıktan sonra PTT nin uluslarası gönderiler kargo takip sisteminde sana verilen kargo takip numarası ile o anda nerede olduğunu görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 4 Mayıs 2014; 12:14:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

önce üyelik açıp isim soyisim adres bilgilerini Türkçe karakterler kullanmadan tamamen ingilizce harflerle girdikten sonra normal Tr deki alışveriş sitelerindeki gibi ürünü sepete atıp ödemeye geçiyorsun birde dikkat etmen gereken kısım shipping bilgisinde kaç para tutacağına bakmalısın(description başlığının yanı ürün açıklamaları kısmı) şanslısınki 4$ 'a Türkiyeye kargo yapıyorlarmış satıcıdan tracking code istemelisin(kargo takip no.su) ürün kargoya verildikten sonra paket TR sınırları içerisine giriş yaptıktan sonra PTT nin uluslarası gönderiler kargo takip sisteminde sana verilen kargo takip numarası ile o anda nerede olduğunu görebilirsin.

Tesekkur ederim bilgiler icin. normal kredi veya banka kartimla mi alisveris yapacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RowRc

quote:

önce üyelik açıp isim soyisim adres bilgilerini Türkçe karakterler kullanmadan tamamen ingilizce harflerle girdikten sonra normal Tr deki alışveriş sitelerindeki gibi ürünü sepete atıp ödemeye geçiyorsun birde dikkat etmen gereken kısım shipping bilgisinde kaç para tutacağına bakmalısın(description başlığının yanı ürün açıklamaları kısmı) şanslısınki 4$ 'a Türkiyeye kargo yapıyorlarmış satıcıdan tracking code istemelisin(kargo takip no.su) ürün kargoya verildikten sonra paket TR sınırları içerisine giriş yaptıktan sonra PTT nin uluslarası gönderiler kargo takip sisteminde sana verilen kargo takip numarası ile o anda nerede olduğunu görebilirsin.

Tesekkur ederim bilgiler icin. normal kredi veya banka kartimla mi alisveris yapacagim.

kredi kartı da normal banka kartıda olur ama internet alışverişine açık olması lazım. En güvenliklisi sanal card a para aktarıp onunla alışveriş yapmaktır(kullandığın banka destekliyorsa)

• WarSaw kullanıcısına yanıt
    Is bankasi kullaniyorum. Paypal hesabi actim. Sanal kart olayinida bir arastirayim. Paypal a kart tanimlamadim henuz. Teskkur ederim.

• quote:

Is bankasi kullaniyorum. Paypal hesabi actim. Sanal kart olayinida bir arastirayim. Paypal a kart tanimlamadim henuz. Teskkur ederim.

pardon doğru söylüyorsunuz ebay de paypal kullanılıyor normal kredi kartı girer gibi alışveriş yapmıyorsunuz yalnız gene paypalın para çekebilmesi için kartın alışverişe açık olması lazım galiba sorun çıkarsa bankanızdan öğrenebilirsiniz.
  • quote:

quote:

pardon doğru söylüyorsunuz ebay de paypal kullanılıyor normal kredi kartı girer gibi alışveriş yapmıyorsunuz yalnız gene paypalın para çekebilmesi için kartın alışverişe açık olması lazım galiba sorun çıkarsa bankanızdan öğrenebilirsiniz.

Cok tesekkur ederim hocam. Is bankasinda sanal kart yok galiba yada ben bulamadim. Paypal ile halledebilirsem artik. Hayirlisi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.