Öncelikle herkeze selamlar arkadaşlar yeni bir oyun pc si topluyorum diğer parçaları belirledim ama ekran kartı konusunda kararsızım bu 2 kart arasında kaldım bazı testlerde gtx 570 bazılarında hd 6970 önde Monitörüm 1080p yani oyunları full hd çözünürlükte oynayacağım hangisini tavsiye edersiniz ? şimdiden teşekkürler
bu arada alacağım sistemimin geri kalanı; Anakart:MSI z68a-gd65(G3) İşlemci:İntel core i5 2500k Kasa:Cooler Master Haf 912 Psu:Gx 750w 80 plus Ram:Corsair Vengeance (2x4)8gb 1600mhz Hard Disk:WD Caviar Black 1 tb İşlemci soğutucu:Thermaltake Frio Ock
Nvidia seç dert alma başına. denemelerimde physx devreye girince oyun bir başka tad veriyor. 6850 ile Batman: Arkham City oynanmayacak derecede kötüydü.
6950 alıp 6970 yapmak bana biraz riskli gözüktü onu eledim 6970 ile gtx570 neredeyse aynı nvidianın physx 3d vision artıları varken ati tarafının eyefinity gibi artıları var 3d ve çoklu monitörle işim olmuycak ayrıca nvidia nın driver larının daha iyi olduğu söyleniyor sanırım gtx 570 alıcam
Bu karttan fazlası bence şu an gereksiz. Yeni kartlar geliyor sonuçta..
bu kartı al bios switchini 2ye getir fabrika çıkışlı 6970 oluyor
evet böyle kullanan arkadaşlar var, sadece bios swich ini 2. konuma getirince hd6970 shaderları açılıyor... mhz farkına ekran kartının kutusundan çıkan cd deki trixx programı ile frenasını arttırırsın al sana hd6970
Öyle bir anlattınız ki sanki 6970 in sanki hiç bir anlamı yokmuş gibi. O zaman niye açıp da vermiyolar?
2 gb 6950 yi 6970 modlamak risk değil nasıl yapıldığını anlatan videolar vr ve çoğu kart oluyor yabancı bi forumda 48 gigabyte ekran kartının 47 sinin dönüştüğünü okumuştum.. diğer marka kartlarda aynı şekilde yüksek sayıda dönüştüğü yazıyrdu... ayrıca bu kartlara bakıosanız üst seviyede oyun oynicaksınız sanırım üst seviye oyunlarda 1 gb bellek yetmez en az 2 gb bellekli bi kart almanız gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme