Şimdi Ara

MSI GTX 750ti TwinFrozr [Fotoğraf Eklendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSI GTX 750ti TwinFrozr [Fotoğraf Eklendi]
    Merhaba. Msi GTX 750ti Twin Frozr kartım satılıktır. Cihaz temiz ve sorunsuzdur. GTX 1080 TI aldığım için satılıktır. Msi Gaming App'in ayarladığı OC ayarları ile kullanıyorum (+29 ekliyor.).

Cihazın özelliklerini internetten isteyen araştırabilir.

Resimlerden önce, fps testleri yapmaya başladım.
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL8UiGq0RHstaAOsSwWHhRaUqQ3D79-fde

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Teklif sunabilirsiniz. Şu an Amerikadayım. Türkiye piyasasını bilmiyorum. 100 dolar civarı düşünüyorum.
    Fiyat : 375 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sıfırı zaten 480tl taksitli olarak..

al kullan kullan garanti bitmeye yakın üzerine 2 seri çıktıktan sonra 100tl ucuza ilana koy ne güzel bi forum oldu burası..
  • Bu kartın yeni seri ile alakası yok. Ne yapalım 200 liraya mı satalım? Orta seviyeden üst seviyeye geçiş yapıyorum. 970 satıp 1070 alıcam ilanı gibi bir şey değil bence. 380 olmaz 350 olur. Piyasası bu.

• Pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kartına gelince 2 seri geçmiş kartı 100 tl altına satmaya çalış, başkasına gelince 500 tl eksiğine almaya çalış. Arkadaş veteran ölücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 31 Temmuz 2016; 18:18:39 >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Oran orantı kur pek fark yoktur. 1000 tl olacak değeri o gtx 970 lerin. 700 tl diyorsam %70.

500 tl kart 350 ye versem %70.

End of discussion.

• Batuhan Apatay kullanıcısına yanıt
    hikayeyi seven iki yüzlü bi kardeşimiz..

oran orantı kur senin kartın 480tl 380tl satıyorsun aradaki fark %30 olmuyor artı o kartla kendi kartının orantısınıda bir tutamazsın senin kartının üzerine 2 seri çıkmış giriş seviyesi kartla gtx970 bir değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen o zaman 200 liraya veren birisinden al ne dememi bekliyorsunuz anlamıyorum ki. Sırf kuru gürültü + çok bilmişlik.

Hocam öncelikle hayırlı satışlar.
    gtx 950 300-350tl ye satin alinabiliyor suan gtx 750ti nin 350tlye satilmasi cok zor gibime geliyor yanlis anlamayin eger isterseniz mesajimi silebilirim fakat benden size tavsiye 350tlye bu kartin satilmasi zor olur.

• OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Bende gördüm bir kişi satıyordu 350 ye fakat kartın yine sıfırı baya pahalı. Yine onun ederi 400 den başlar gibi. Tekliflere bakıyorum bende. 1060 alacağım amazondan şunu sattığım an direk. 330 a kadar falan düşebilirim.

• Bir urunun ikinci el degeri sifir fiyatinin %60i kadardir normal olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowdancer36

Bir urunun ikinci el degeri sifir fiyatinin %60i kadardir normal olarak.

Vatan faturalı, o zaman vatan fiyatını baz alıyorum. 142.5$ fiyat etiketi var vergisiz. %18 de vergi dersek; 168,15$. 168,15x0.6=100,89
    100$ dedim ben de zaten?

Ek olarak,

Kart Cs go ve Lol dışında oyun oynamadı desem yeri var, test için açtıklarımı saymazsak ve aylardır Amerika'dayım. Tertemiz kart ve 60 derece üstü görmedi.

• Arkadaşlar tamam uyarınızı yaptınız fikrinizi belirttiniz. Arkadaş size cevabını verdi ve fikrini değiştirmeyeceğini de söyledi. Uzatmanın manası yok. Siz uyarınızı yapmışsınız tartışmaya çevirmeye gerek yok. Silah zoruyla kimse mal almıyor. Hayırlı satışlar.
    Stokta olmayan urunlerin fiyatina bakarak kendi urunlerine fiyat bicmek te moda oldu. Sunu bir ogrenin vatan stokta olmayan urunlerinin FİYATLARİNU GUNCELLEMEEEZZZ. Vatanin Fİ TARİHİNDEN KALMA FİYATİNA bakip fiyat bicmeyin. Her sene yeni ve fiyat performans kart cikmaya devam ederken bu tur stokta klamayan kartlarin fiyati ayni kalmaya devam edecek vatan GUNCELLEMEDİGİNDEN. Size soruyorum o kartlarin sifiri tekrar uretilmeye baslansa bunca yeni nesil kartin yaninda o gordugunuz fiyattan mi satisa cikar? Vatanin sitesindr 7870 800 lira. Ama 1050 ti(4gb sifiri 760 lira) . 1050ti yi 7870 le performans/watt/yipranma/yeni nesil vs bakimindan karsilastirmak hakaret olur zaten. Gelin siz pay bicin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacazade -- 23 Eylül 2017; 8:36:34 >
  • Kart temiz demissiniz. Sifir olsa ne olur? Performansli bir kart degil ve nesil olarak eski bir kart. milleti de anlamak guc. O kadar kullan garantisini bitir sonra kendi aldigi fiyata sat oh ne guzel

• Fikir sorduğumu hatırlamıyorum. İsteyen alır istemeyen almaz bu kadar basit. Aldığım zaman ile şimdiki döviz kuru arasında 2 kat fark var neredeyse.

• Bu kazıkçılar kartı alırken USD 2-2.5 arasındaydı dolayısıyla kart ucuzdu şimdi USD ile beraber kartın fiyatı da arttı bu kendini zeki sanan çakallar da 2 yıl önce satın aldığı fiyatı değil şuanki mağaza fiyatını referans gösteriyorlar. Şöylelerine ekmek yedirmeyin şu forumda rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hete

Bu kazıkçılar kartı alırken USD 2-2.5 arasındaydı dolayısıyla kart ucuzdu şimdi USD ile beraber kartın fiyatı da arttı bu kendini zeki sanan çakallar da 2 yıl önce satın aldığı fiyatı değil şuanki mağaza fiyatını referans gösteriyorlar. Şöylelerine ekmek yedirmeyin şu forumda rica ediyorum.

Kartı alırken de USD ile alıyorsun. 250 dolara aldıysam 100 dolara satmam çok da normal. Dolar yarın 1 liraya düşsün kart için yine 100 dolar isterim. TL değerinin zerre önemi yok benim için.

Kartı Türkiyede satıyorsan TL değerini seve seve baz alacaksın almam diyorsan git ebay a koy amazona koy oradan sat USD ile Burası döviz ile satış yapacağın ülkenin forumu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hete

Kartı Türkiyede satıyorsan TL değerini seve seve baz alacaksın almam diyorsan git ebay a koy amazona koy oradan sat USD ile Burası döviz ile satış yapacağın ülkenin forumu değil.

Duvara konuşsam daha mantıklı olur. O yüzden daha fazla cevap vermeyeceğim bu tür mesajlara.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.