Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık G502 Proteus Core Sorunsuz Satın Al 13 Şubat 2017 04:15 1 1 Satılık G502 Proteus Core Sorunsuz Merhaba. Logitech G502 proteus core faremi satıyorum. Ürün TEKNOSA'dan alınmıştır. Satma sebebim, elime g502 proteus spectrum geçti. RGB olanı kullanacağımdan buna gerek kalmadı. Biraz da paraya ihtiyacım var şu an.Cihaz kullanım açısından tamamen sorunsuzdur, kullanıma bağlı ufak deformeler vardır. 1.5 Ay kadar bir garantisi kaldığından garantisi yoktur olarak seçtim. Faturasında başka ürünler de olduğundan fotokopisini gönderebilirim. Fiyat : 159 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün i7 4790k bakıyorum. MSI Z97 Gaming 5 MSI GTX 750ti TwinFrozr [Fotoğraf Eklendi] Satılık G502 Proteus Core Sorunsuz