Şimdi Ara

MSI GTX 780 Lightning vs Asus GTX 780 Direct CU II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2 kart arasında kaldım. Oyun için kullanacağım battlefield 4,crysis 3 gibi. Hangisini seçmeliyim yardım edermisiniz ve lütfen hiç kimse amd kart önerisinde bulunmasın veya başka bir kart,bu kartı alıcam kararlıyım.

• MSI GTX 780 Lightning tek atar yokeder ancak bütçe önemli ise asus al biri 1300tl biri 1500tl ancak msi daha kaliteli ve sağlam
  • Gandalf81 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi al daha iyi

• ikisi de gayet başarılı ve güçlü kartlar. Hangisini seçersen seç, rahatlıkla 1 sene boyunca her oyunu full detay oynarsın. Yalnız şöyle bişey var;
    asus'da muazzam bi overclock potansiyeli var(mış). biraz ilerleterek, 780ti performansa erişmek mümkün(müş). Şahsen ben de 780 kullanıyorum; ama o kadar da zorlamanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. E, kart zaten iyi. açıyo herbişeyi full detayda. Ee daha ne işte?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200TL için Lightning değer mi peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Neuchatel

200TL için Lightning değer mi peki?

paran varsa değer .Çok aşırı oc ile urasmam dersen de asus al derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1080 ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kEtE-

ikisi de gayet başarılı ve güçlü kartlar. Hangisini seçersen seç, rahatlıkla 1 sene boyunca her oyunu full detay oynarsın. Yalnız şöyle bişey var;
    asus'da muazzam bi overclock potansiyeli var(mış). biraz ilerleterek, 780ti performansa erişmek mümkün(müş). Şahsen ben de 780 kullanıyorum; ama o kadar da zorlamanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. E, kart zaten iyi. açıyo herbişeyi full detayda. Ee daha ne işte?

Hemşerim dediğin doğru asusda oc potansiyeli gerçekten çok iyi bellekleride samsung-hynix olursa kart hafif oc li gtx 780 ti performansına ulaşıyor bunuda aşırı zorlamaya gerek kalmadan yapabiliyor.Mesajında yazdığın parantez içi ekler varya onlar gerçekte olan durumlardır.Kartla ilgili pek çok konuda benchmark ve oyun testleri paylaşmıştım 780 ti değerleride ortada sonuçlardan kartlar arasında ne farklar oluşmuş bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

quote:

Orijinalden alıntı: kEtE-

ikisi de gayet başarılı ve güçlü kartlar. Hangisini seçersen seç, rahatlıkla 1 sene boyunca her oyunu full detay oynarsın. Yalnız şöyle bişey var;

Hemşerim dediğin doğru asusda oc potansiyeli gerçekten çok iyi bellekleride samsung-hynix olursa kart hafif oc li gtx 780 ti performansına ulaşıyor bunuda aşırı zorlamaya gerek kalmadan yapabiliyor.Mesajında yazdığın parantez içi ekler varya onlar gerçekte olan durumlardır.Kartla ilgili pek çok konuda benchmark ve oyun testleri paylaşmıştım 780 ti değerleride ortada sonuçlardan kartlar arasında ne farklar oluşmuş bakabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    ben seçimimi msi den yana kullanırdım

• 200lira cebinde kalsin asusu al gec.

• quote:

Kesinlikle değer kardeşim ancak bütçe sınırlıysa Asus al

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Kesinlikle değer kardeşim ancak bütçe sınırlıysa Asus al

Alıntıları Göster
    200 TL'ni sokağa atcağına bana ver

Şaka bir yana ASUS kalite konuşturur. Al ASUS'u keyfine bak güzel kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

200 TL'ni sokağa atcağına bana ver

Şaka bir yana ASUS kalite konuşturur. Al ASUS'u keyfine bak güzel kardeşim

Alıntıları Göster
    ben msi bulamadım hiçbiyerde hacı
  • Lightning değil de twinfrozr deseydin Asus almanı tavsiye edebilirdim fakat Lightning başka

• Asusda voltaj regulatoru bile yok, Lightning

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Asusda voltaj regulatoru bile yok, Lightning
    merhaba.

eğer dediğin asus directCU II ise kesinlikle lightning alınmalıdır. asus alınacaksa OC modeli alınmalıdır. yerinde olsaydım asus'un OC modeline yönelirdim o seride.
  • cok konusu gecti bunlarin , lightning hakkini verecek sekilde overclolk yapip kullanacak cok azdir bizim memlekette , aradaki 200tl bence cok uygun , ama bu karti alip 1400-1600mhz boost kullanamadikdan sonra git asus a.l gerek yok , bizim millete diyorsun islemcine biraz o.c yap yok yanar diyor , biosa gir diyorsun one yenir mi diyor bu adamin lightning almasi israf
    edit: asus direct cu ile lightning alakasi yok
    asus matrix ile msi lightning mukayese edilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concerve -- 7 Mayıs 2014; 23:30:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

cok konusu gecti bunlarin , lightning hakkini verecek sekilde overclolk yapip kullanacak cok azdir bizim memlekette , aradaki 200tl bence cok uygun , ama bu karti alip 1400-1600mhz boost kullanamadikdan sonra git asus a.l gerek yok , bizim millete diyorsun islemcine biraz o.c yap yok yanar diyor , biosa gir diyorsun one yenir mi diyor bu adamin lightning almasi israf
    edit: asus direct cu ile lightning alakasi yok
    asus matrix ile msi lightning mukayese edilebilir
    200 lira az para değil bence de asus olmalı tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunn

Regülatör yoksa kart nasıl çalışacak hocam

Kartta böyle bir şey var ama regülatör bu olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

quote:

Orijinalden alıntı: Dunn

Regülatör yoksa kart nasıl çalışacak hocam

Kartta böyle bir şey var ama regülatör bu olsa gerek

Alıntıları Göster
    Kartların baskılı devreleri;

Asus gtx 780 dc ıı oc de vrm olarak asp1212 yani asusun dıgı+vrm denilen bir çözümü mevcut ve voltaj nvidianın izin verdiği değere kadar artırılabiliyor daha ötesi için karta eğer ki asus rog anakarta sahipseniz hotwire mod yapıp daha fazla hız aşırtma uygulayabilirsiniz normal koşullarda izin verilen gpu voltajı max 1.200 v dur.

Lightnıngde ise doğal olarak daha gelişmiş bir vrm bulunuyor ve CHIL 8318 yazılımsal olarak voltaj artırımına izin verebiliyor yani sınırları aşabiliyorsunuz.İki kartın belleklerinde durum tam tersi lightnıngde kullanılan elpida vrmler oc performansı açısından en kötüleri malesef yani gpu anlamında oc yi asusa göre daha fazla yapabilme imkanınız varken bellek tarafında ise asusa yaklaşmak bile çok zor max çıkacağı değer 6400-6500 mhz dir ötesine stabil kalması bu belleklerin çok zor asus gtx 780 de ise gördüklerim arasında eğer ki ondada elpida yoksa 7 ghz çok rahat görülebiliyor ve stabil bir ara elpida vramli gtx 780 dc ıı oclerde vardı(sanırım halada var) onlardada bellek ocsi sınırlıydı.

Kısaca iki kartıda alırsanız bellekleri kartın yan kısmından seçilebiliyorsa bakın elpida olmasında hangisi olursa olsun elpida vram kullanmayan ve hynix-samsung gibi belleğe sahip bir "B1" Revizyon gk110 gpulu Msı GTX 780 Lightnıng bulursanız işte o zaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.