Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI GTX 960 Faturalı 4- 5 Aylık , Uygun fiyata Satın Al 9 Ocak 2016 01:25 1 1 MSI GTX 960 Faturalı 4- 5 Aylık , Uygun fiyata Merhabalar Airsoft sporuna merak salmamla birlikte Oyuncu ekipmanlarımı satmaktayım Takas yapmıyorum . İstanbul içi telefon tamiri dükkanımız var oradan teslim alabilirsiniz . Faturalı garantili full ekipmanlıdır Ben MSI stickerini geri yapıştırdım yani 0 ayarında güzel bir kart Plastikleri duruyor slotlarında , EFT ile almak isteyenler önce eft sonra kargo şeklinde alabilirler sanalpazar üzerinden satın almak isteyenler komisyonunu karşılayacaklarsa iletişime geçsin lütfen . İyi alişverişler :) Not : ürün L.E Edition değildir . Vatan bilgisayar faturalı üründür şimdiden alıcısına iyi oyunlar diliyorum :) Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Ocak 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık LGA1200 Soket Anakart İ5 10. Nesil yada Ryzen 5 5600 işlemci anakart alınacaktır Kasa + psu alınık [SATILDI] Alınık gtx 1660ti
huseyin1831 kullanıcısına yanıt evet 2 gb ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık LGA1200 Soket Anakart İ5 10. Nesil yada Ryzen 5 5600 işlemci anakart alınacaktır Kasa + psu alınık [SATILDI] Alınık gtx 1660ti
yentibaba kullanıcısına yanıt P.M yanıtlandı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık LGA1200 Soket Anakart İ5 10. Nesil yada Ryzen 5 5600 işlemci anakart alınacaktır Kasa + psu alınık [SATILDI] Alınık gtx 1660ti
ÜRÜN SATILDI ! ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık LGA1200 Soket Anakart İ5 10. Nesil yada Ryzen 5 5600 işlemci anakart alınacaktır Kasa + psu alınık [SATILDI] Alınık gtx 1660ti