MSI GTX460 Cyclone ekran kartı alacam arkadslar ama anakartım ASUS P5K-SE acaba desteklermı yoksa anakartıdamı degıştırmem gereklı lütfen yardımcı olurmusunuz...
Anakartınıza uygun ancak diğer sistem bileşenleri de önemli. Misal P4 işlemcili 1 GB belleğe sahip bir sisteme tutup da GTX460 takılmaz. Bunların yanısıra PSU da önemlidir. Kaliteli bir güç kaynağı ile kullanmanız gerekir.
işlemcim intel Core2 Quad Q9400 guc kaynagım bıraz zayıf sanırım ... eğer psu yu degıstırırsem bı sorum yaşama değilmi...
ram 3 x 1024 ddr2 kingston
arkadaslar MSI yada ASUS GTX550 Ti bu 2 kart arasında gelip gidiyorum.... birde bu asus ekran kartı benım yazdıgım anakartıda desteklermı acaba .. yardım edersenız cok sevırınım ...
Bu kart bu fiyata satılırken başka karta bakılmaz. GTX460 ile aynı performansı çok daha ucuza almak anlamına gelir bu.
Güç kaynağınızın verebildiği değerler nelerdir bilmiyorum, ancak GTX460, HD6850'den 30-40w kadar daha fazla güç tüketmektedir. HD6850 ile mevcut sisteminize en az 400w kaliteli bir güç kaynağı öneririm. Mümkünse biraz daha üstü.
Bellek miktarını yükseltmeniz ve işlemcinizi de 3.0ghz seviyesine hızaşırtmanız da oyunlarda alacağınız performansı artıracaktır.