Arkadaşlar bu kartı araştırdım forumlardan ve hiçbir şikayet görmedim vede performans olarak çok iyi dediler bende bu yorumlar üzerine bugün siparişini verdim MSI GTX460 HAWK yarın yada öteki gün elimde olur. Yalnız bir kaç sorum olacak. Şimdi bende power suply olarak 500 WATT frisby olması lazım tam bilmiyorum psu var. Ekran kartında ise 2 tane 6 pinli güç girişi var 2sinide taksam psu kaldırırmı yada herhangi bir güç sorunu yaşarmıyım ? 2. sorum ise anakartım, işlemcim ve ram biraz düşük. Anakart Gigabyte GA-MA69VM-S2. Ramler 3x1GB Kingston ddr2 400mhz. İşlemci ise amd athlon x2 6000+ 3.00 GHZ bu parçalarla ilgili bir sorun yaşarmıyım ekran kartını takınca ? Kolay gelsin herkese.
araştırmak lazım ama psu sıkıntı yaratabilir. açmasına açılır sistem ama stabilite sorunu olabilir belki psu dandik gibi duruyor. bir bakarmısınız 12v den kaç A veriyor?
50 amper civarında verebiliyor.
o sistem darboğazdan ölür
en büyük alıcağın kart gts450 falandır o sisteme yazık olmuş
Zaten ileride anakart ile işlemciyide değiştircem intele geçmeyi düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
o sistem darboğazdan ölür
en büyük alıcağın kart gts450 falandır o sisteme yazık olmuş
2. el Q8-9 yada i5..... ||| i7 ye geçme sadece oyun oyanaycaksan.
VEYA SANDY BRIDGE !!! i5 2500K
Genellikle oyun oynadığım için i7 alayım dedim ama teklifin quad ise dediğini yapabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: aion
Genellikle oyun oynadığım için i7 alayım dedim ama teklifin quad ise dediğini yapabilirim.
tamam işte o zaman i5 2500K sandy lerden iyi gider sana yada i5 750 yada eski işlemcilerdne 2. el Q8-9 serisi bulabilirsen.
ama bence sandye yönel onlar hem yeni hemde performsnarı öyle böyle değil inanılmaz.
Sb i5 2500k ve Bir anakart ile sistemini mükemmel bir hale getirebilirsin fakat şimdi anakartı alıcaksan alma,hele şu sağlam board piyasaya bi çıksın adam gibi de..
Zaten şuan alacak durumda değilim bir kaç borcum var onlar bitince hem anakart hem işlemci almayı düşünüyorum. Öneriniz için teşekkürler değerlendireceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme