Şimdi Ara

MSI GTX750Ti TwinFrozr mı Sapphire R7 265 DUAL-X mi???(R7 265 alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki kart arasında kaldım,iki kartında oyun performansları birbirlerine çok yakın GTX750Tİ'ın en büyük artısı güç girişine ihtiyaç duymaması,R7 265'İN ise 256 bit olması en büyük artısı... Siz olsaydınız hangi kartı tercih ederdiniz? İyice kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiL. -- 11 Ekim 2014; 1:11:03 >

• Güç Kaynağı yeterliyse r7 265 daha iyi bir seçim olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani güç kanağımız dandik iken bu gtx750ti den 2 tane bile takabilir miyiz hiç değişiklik yapmadan kablolarda(yeterli gücün sağlandığı varsayılırsa).
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    gtx 750 ti'de sli desteği bulunmamakta.

Olsaydı da takamazdın Öyle bir dünya yok yani:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

gtx 750 ti'de sli desteği bulunmamakta.

Olsaydı da takamazdın

Ama böylesine verimli bir karttan kasada sadece bir tane olması çok kötü değil mi? Bunlardan iki tanesi gtx660ti yi geçer gibime geliyor. Hem de kablo bağlamadan. AMD nin yaptığı gibi kablosuz sli çıkartsınlar. Hem overclock yapılarak 1400 MHz ler rahat görülmekteymiş diyorlar.

Bir tanesini physx e bağlarsak olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 8 Ekim 2014; 23:44:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Olabilir dostum. Haklısın bu konuda ama adamlar rahat davranıyor..
  • 265 daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 265 alınız bu paralara
  • Bence de 265'i tercih edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için herkese ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. Galiba 265 alacağım haftasonu indirimi bekliyorum.
  • Nasıl alacaksın?Vatandan gidip tıpış tıpış 400 küsür liralara alacaksan ikisini de alma.265 dediğimiz kart hd7850.O kadar para verilmez o kartlara.İkinci el olarak hd7870lere filan bak derim.Şanslıysan bitcoin işlerine girmemiş düzgün bi hd7950 bile alabilirsin.Tabi güç kaynağın bu kartlara yetmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Nasıl alacaksın?Vatandan gidip tıpış tıpış 400 küsür liralara alacaksan ikisini de alma.265 dediğimiz kart hd7850.O kadar para verilmez o kartlara.İkinci el olarak hd7870lere filan bak derim.Şanslıysan bitcoin işlerine girmemiş düzgün bi hd7950 bile alabilirsin.Tabi güç kaynağın bu kartlara yetmeli.

Aynen dediğin gibi gidip vatandan tıpış tıpış alacağım hocam,ikinci ele girmeyi düşünmüyorum,düşünsem de o kadar nakit çıkaramam malesef,hdd ve ekran kartı aynı anda arıza verdi Hasan amcaya tıpış tıpış gidip kredi kartıyla alacağım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.