Şimdi Ara

MSI GTX760 O.C. KULLANAN VARMI [İNDİRİM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatanda az önce MSI GTX760 O.C. ekran kartında indirim başladı fiyatı 615TL kullanan var mı acaba bu ürünü varsa + larını - lerini yazabilir mi? çok sağlam kartlardan çünkü

• Sorunsuz asus kalitesinden şüphen olmasın gönül rahatlığı ile alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı serinin Zotac modeli (Gtx 760) war. Herkes Asus alıyor. Msi daha iyi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 22 Ocak 2014; 15:30:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeAdShOcK

Bende aynı serinin Zotac modeli (Gtx 760) war. Herkes Asus alıyor. Msi daha iyi görünüyor.

Asus kullanıyorsanız fan sorunu yaşıyor musunuz gürültü vs? kaçta gürültü yapmaya başlıyor fan
  • phantomrui P kullanıcısına yanıt
    Haftasonu Asus GTX760 DirectXU II O.C aldım çok iyi ve sağlam bi ürün, MSI'da aynı kalitede tavsiye ederim..
    Zotac kullandığımı yazıyorum Asus diyosun !
  • İndirimde olan kart Referans soğutma arkadaşlar ilginize.

@Sonicman
    Aynı anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Ocak 2014; 15:38:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantomrui

Selam arkadaşlar,

Vatanda az önce MSI GTX760 O.C. ekran kartında indirim başladı fiyatı 615TL kullanan var mı acaba bu ürünü varsa + larını - lerini yazabilir mi? çok sağlam kartlardan çünkü

İndirimdeki referans tasarım ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

İndirimde olan kart Referans soğutma arkadaşlar ilginize.

@Sonicman
    Aynı anda

Aynı anda atmışız mesajı

O fiyata alınır referans olduğuna bakma sağlam karttır.
  • arkadaşlar bende şöyle bir düşüncedeyim 7870XT coil whine rahatsız etmeye başladı videosunu felan çekip göstereceğim veya deneyelim diyeceğim götürüp para iadesi isteyeceğim bu kart artık vatanda satılmadığı için ASUS GTX760 alacağım gibi duruyor. 660 TL seviyelerine inerse +110 tl verip alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Ocak 2014; 15:43:13 >
  • DCU II değil mi ? Alınır

Büyük ihtimalle çek verirler zaten.
  • quote:

DCU II değil mi ? Alınır

aynen hocam. MSI la arasında gidip geliyorum ama asusun 3 yıl garanti desteği daha sonra 2.elde satışta bana yardımcı olur o yüzden öyle yapacağım. ama bakalım bekliyorum 750 tl civarında kalırsa hayatta vermem 200 tl fark 660 a düşmesi lazım ya vatan nasıl bir fiyat politikası güdüyor anlamıyorum bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Ocak 2014; 15:49:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

DCU II değil mi ? Alınır

aynen hocam. MSI la arasında gidip geliyorum ama asusun 3 yıl garanti desteği daha sonra 2.elde satışta bana yardımcı olur o yüzden öyle yapacağım. ama bakalım bekliyorum 750 tl civarında kalırsa hayatta vermem 200 tl fark 660 a düşmesi lazım ya vatan nasıl bir fiyat politikası güdüyor anlamıyorum bazen.

Bende acaip arada kalmış durumdayım.

500-600 TL arasında FX 6300 uyumlu ekran kartı arıyorum. Ekran kartları o kadar yakınki birbirlerine hangisini alayım nasıl yapayım bilemedim. Sessiz olanı almak istiyorum Asus diyorlar. Performanslı olanı almak istiyorum. PowerColor diyorlar anlamadım gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

İndirimde olan kart Referans soğutma arkadaşlar ilginize.

@Sonicman
    Aynı anda

Aynı anda atmışız mesajı

Yok artık

• quote:

Orijinalden alıntı: phantomrui

Bende acaip arada kalmış durumdayım.

500-600 TL arasında FX 6300 uyumlu ekran kartı arıyorum. Ekran kartları o kadar yakınki birbirlerine hangisini alayım nasıl yapayım bilemedim. Sessiz olanı almak istiyorum Asus diyorlar. Performanslı olanı almak istiyorum. PowerColor diyorlar anlamadım gitti

Bence ASUS al ben onu alacağım gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.