Şimdi Ara

MSI GTX760 TwinFrozr Gaming OC VS. Sapphire R9 280 DUAL-X (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • amd güzel güçlü kartlar yapıyor fakat driver desteği berbat bunun için tercihini nvidia yana kullanman çünkü yeni çıkan tüm oyunları nvidia destekliyor ve daha oyun gelmeden driver çıkarıyor ama amd çıkarması kimi zaman hemen kimi zaman 1-2 ay sürüyor onun için tercihini buna göre kullan r9 280 de güzel kart gtx 760 da ikiside seni üzmez ama nvidia kullandıktan sonra amd deki driver sorunları ile karşılaşır isen pişman olabilirsin elbetteki hep sorun olmuyor ama sorun çıkıncada eski sürümüne geri dönmek için aramaya başlıyorsun onun için benim tavsiyem nvidia

• R9 285`i ele.FHD`de uzun süre kullanacakmışsın çünkü.

R9 280X kullanan birisi olarak R9 280 diyprum arada fark yok hatta OC yapınca 280X`i gecebiliyorlar ama OC yapmadan da R9 280 guclu zaten.Bak beni dinle parandan olma,sonra eyvallah der gecersin aldiginda karti gorunce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce bu 280 ve 280x ekran kartların gta V performansı nasıl olur?Hangi seviyede oynatır sıkıntısız şekilde?
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaşım da var 280x,gta V oyununu ultra ayarlarda 100fps ve üstü oynuyor tavsiye ederim hemen al 280x,i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NVIDIA kullanan biri olarak eski olsa da 9600 gt ve BF4'ü en düşük ayarlarda açıyor ama kaç yıllık kart.NVIDIA bu karta hala driver çıkartıyor ama NVIDIA kartları çok da bütçe dostu değil benim verebileceğim paraya 760 alabiliyorum onu da pek tavsiye etmiyorlar AMD de driver da sıkıntılı arkadaşta R9 290X var onda bile bazen sıkıntı çıkabiliyor bazı oyunlarda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.